***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

AU REVENIT PRODUSELE DE LA AH! Din pacate nu mai sunt reduse, dar cu un cod acolo mai merg

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

salut fetelor! azi am primit avizul pt. comanda din 28 si am si luat coletul. Eram nerabdatoare sa vad faimoasele genti rosii, care imi plac. Deci, am comandat camasa de 3,25 modelul cu flori,mar. 40, imi este f.buna (de obicei port 42), un cearsaf de pat cu elastic de 160/200 foarte bun pe care nu-l mai gasesc, geanta de pinza care e OK http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324100320&DocumentID=321407
si niste papuci care arata super in poza, insa in realitate sunt oribili (locul pt.degetul mare e pt. un deget mare de barbat purtator de incaltaminte mar. 46), sunt f. rigizi, iar paietele care se vor ca de bronz cu patina, sunt de fapt ca de metal coclit.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324054915&documentid=321407&categoryid=23111576&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Iar cadoul, dupa cum spuneam, gentile rosii si geanta maro urit mirositoare.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

miki, bine k ai postat, ca sandalele alea imi stateau rau pe creier de ceva vreme

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La mine "geanta maro urat mirositoare" de fapt nu miroase asa de rau.Are un usor miros gretos,dar cred ca daca o las cateva zile afara pe balcon,sa ia aer,pot s-o fac cadou fara sa ma fac de bafta.

Mergi la inceput

ia dati-va cu parerea: 4 bluze plus setul de genti rosii si aia care miroare = scrisoare sau colet?

in alta ordine de idei recomadati-mi si mie o gecuta de primavara pt cupilu meu de 1.5 ani....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Addya geaca asta e preferata mea:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324111878&documentid=207607&categoryid=22913682&single=&hasNext=1&hasPrev=1

O fi cam scumpa ptr LR, dar comparativ cu preturile din oras nu! La 50-60 roni gasesti numai chinezisme de 2 lei (nu roni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

addya,

setul de genti rosii impreuna cu o gecutza subtire de vara au venit in colet; tot in colet am primit adidasi impreuna cu setul pruna de masa; adica toate coletele de vineri dupa mine erau de srisoare, daca era sa ma iau dupa ce-am primit pana acum, si pe toate le-am primit in colet; au fost 3...

deci, colet!

ella

Mergi la inceput

multzumesc fetele!!!
felicia, la gecutza aia fac si eu cu okiu, dar sincer 18 euroi (cat e nr nostru) ma depaseste financiar momentan...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am gasit in cutie aviz pentur coletul deja ridicat (ca are data de 6 aprilie si eu l-am ridicat pe 7). Scrie pe el colet extern !URGENT! Altceva nimic inca.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

addya,geaca cu crem si portocaliu o ochisem si eu e super draguta,eu am comandat-o asta pe visiniu
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6737510&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

in legatura cu chinezisnme, dintre produsele de la LR din primele doua colete , doua produse made in CHINA(sotul meu a facut misto de mine , io ma laudam ca are fata vesta de fas din Franta la care el
da,da (China scrie pe eticheta).da e ok ca la noi oricum nu gaseam sa-i vina.

SOSO

Mergi la inceput