Menstruatia

Menstruatia | Autor: Natalis

Link direct la acest mesaj

La 1 martie am avut penultima menstruatie care s-a desfasurat normal, apoi peste cateva zile dupa terminarea menstruatiei am simtit un discomfort in zona vaginala, apoi s-a modificat secretia devenind consistenta, chiar cu aspect granular si apoi au urmat mancarimile. Am facut tratament 6 zile cu ovule Gynozol (200mg) si mi-a trecut. Am ciclul regulat la 28-32 de zile. Pe 30 martie au venit rushii, dar foarte putin ca si cum ar fi fost turnat cu pipeta. In a doua zi am avut dureri puternice de abdomen si mijloc si am avut atat cat s-a umplut un tampon. In urmatoarele 3 zile s-a redus treptat pana a ajuns ca o pata. Sangele a avut culoarea obsinuita, fara alte modificari in afara celor cantitative. In rest nici un fel de alte modificari. Vreau sa stiu daca tratamentul cu ovule poate influenta menstruatia si de ce ?

Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

se poate.mai bine mergi la un ginecolog.dar daca esti insarcinata?asa a patit o prietena a mea.i-a veniot normal si luna urmatoare,foarte putin.si era deja gravida,se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Secretie cu aspect granular si mancarime?! Mie imi suna a o candidoza...o lama te-ar edifica.Fa o vizita la ginecolog ...in legatura cu trat urmat,nu cred ca poate afecta menstruatia.Din cite spui culoarea era cea obisnuita numai cantitativ s-a modificat,nu?
Acuma ,pina ajungi la dr,daca continua mancarimile,iti spun cum am facut eu.Seara inainte de culcare,unge-te cu iaurt natural(eu am pus cu bifidus,ca de ala aveam in casa,mare grija ,sa ai mainile f curate,sa nu aduci alti microbi sau foloseste manusi,daca ai)si in timpul zilei,foloseste crema de galbenele cu propolis.N-ar strica sa-te speli si cu ceai de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

Mi-a trecut candidoza sau ce o fi fost. In 6 zile cu ovule Gynozol a fost OK. Acum nu inteleg de ce asa. Sarcina nu are cum sa fie. Mai astept sa vad ce se intampla luna asta si daca se ingroasha gluma ma duc la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

O echo transvaginala sa faci neaparat.E posibil sa fie o dereglare hormonala daca excluzi sarcina...te stii cu chisti ovarieni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

Nu stiu sa fi avut chisturi.

Mergi la inceput