Nasterea dupa cerclaj

Nasterea dupa cerclaj | Autor: Florentina Roman

Link direct la acest mesaj

La cat timp dupa scoaterea firului de cerclaj ati nascut si cum?
Sunt obsedata de aceasta intrebare, am doua cunostinte care au facut cerclaj, una a nascut prin cezariana la o luna dupa ce i-a scos firul, cealalta imediat, natural.

33+ si Tudor(5.07.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie mi-a scos firele la 38 sapt si am nascut peste fix o saptamana, normal fara nici o problema..doar ca mi s-au rupt membranele, colul ramanand tot lung si inchis, a durat mai mult nasterea, dar a fost ok. Nu cred ca se poate face o regula, depinde multe de calitatea tesutului, e posibil sa se deschida imediat sau e posibil sa se rigidizeze din cauza cerclajului si sa cedeze mai greu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Multumesc de raspuns, Madau, asa as vrea sa se intample si la mine, dar mi-e foarte teama sa nu mi se rupa membranele mai devreme, dat fiind ca dupa o raceala am ramas cu o tuse nenorocita, care de altfel mi-a provocat si deschiderea colului...

33+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mie mi s-a scos firul d ela cerclaj pe masa de operatie in sapt 38-39 de sarcina. Mau apucat durerile si am sangerat putin si in 3 ore eram pe masa de operatie la cezariana. Asa a fost intelegerea cu dr mea sa ma lase sa ma apuce durerile chiar daca stiam ca voi face cezariana, numai ca fiind o sarcina cu probleme obtinuta prin FIV dr nu a riscat sa scoata firul mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

La mine firul a fost scos la 38 saptamani si am nascut dupa aproape 3 saptamani, natural cu provocare fara nici un fel de problema.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Initial dr mi-a zis si mie ca-mi va scoate firul cu 2-3 spt inainte de termen, la ultima consultatie mi-a spus insa ca va scoate firul inainte sa nasc.Si mi-a zis si mie ca din cauza cerclajului s-ar putea rigidiza colul...Madau, cat de mult a durat la tine nasterea? Eu sper ca fiind a doua ptr mine, sa nu dureze prea mult...

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput