Nasterea dupa cerclaj
La cat timp dupa scoaterea firului de cerclaj ati nascut si cum?
Sunt obsedata de aceasta intrebare, am doua cunostinte care au facut cerclaj, una a nascut prin cezariana la o luna dupa ce i-a scos firul, cealalta imediat, natural.
33+ si Tudor(5.07.2002)
Raspunsuri
madau spune:
Mie mi-a scos firele la 38 sapt si am nascut peste fix o saptamana, normal fara nici o problema..doar ca mi s-au rupt membranele, colul ramanand tot lung si inchis, a durat mai mult nasterea, dar a fost ok. Nu cred ca se poate face o regula, depinde multe de calitatea tesutului, e posibil sa se deschida imediat sau e posibil sa se rigidizeze din cauza cerclajului si sa cedeze mai greu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Florentina Roman spune:
Multumesc de raspuns, Madau, asa as vrea sa se intample si la mine, dar mi-e foarte teama sa nu mi se rupa membranele mai devreme, dat fiind ca dupa o raceala am ramas cu o tuse nenorocita, care de altfel mi-a provocat si deschiderea colului...
33+ si Tudor(5.07.2002)
Monica-Elena spune:
Mie mi s-a scos firul d ela cerclaj pe masa de operatie in sapt 38-39 de sarcina. Mau apucat durerile si am sangerat putin si in 3 ore eram pe masa de operatie la cezariana. Asa a fost intelegerea cu dr mea sa ma lase sa ma apuce durerile chiar daca stiam ca voi face cezariana, numai ca fiind o sarcina cu probleme obtinuta prin FIV dr nu a riscat sa scoata firul mai devreme.
Mironna spune:
La mine firul a fost scos la 38 saptamani si am nascut dupa aproape 3 saptamani, natural cu provocare fara nici un fel de problema.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
ANDRADA
Florentina Roman spune:
Initial dr mi-a zis si mie ca-mi va scoate firul cu 2-3 spt inainte de termen, la ultima consultatie mi-a spus insa ca va scoate firul inainte sa nasc.Si mi-a zis si mie ca din cauza cerclajului s-ar putea rigidiza colul...Madau, cat de mult a durat la tine nasterea? Eu sper ca fiind a doua ptr mine, sa nu dureze prea mult...
34+ si Tudor(5.07.2002)