Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna tutunici!

Ma bag si eu in vorba, ca va citesc mereu, iar treaba asta cu cezariana mi-a atras atentia. Si mie mi-ar fi placut sa incerc sa nasc natural mai ales ca eu vreau vreo 3 copii(asa zic acuma, mai vedem dupa ), dar acum vreo 2 ani in urma unei radiografii facute pt dureri la coloana in care mi s-a descoperit spina bifida, mi s-a mai descoperit si un inceput de artroza la oasele bazinului pe partea stanga, si atunci medicul ortoped care m-a vazut mi-a spus clar sa nasc prin cezariana. Cunoscand faptul ca Tutu e adept al nasterii naturale si ca face cezariana numai dc sunt motive intemeiate, ma gandeam un pic cu teama ca nu va considera pb mea un motiv intemeiat. Vreau sa va spun ca i-am spus de la inceput de pb-ele mele cu spina bifida si inceputul de artroza si mi-a spus fara sa intreb eu ca voi naste prin cezariana clar si mi-a mai spus si multe altele ce sa fac in caz de dureri si etc.
Asa ca eu chiar am incredere ca indiferent cum va fi voi naste prin cezariana, cu sau fara acordul lui Vladareanu, care mie mi se pare doar ca face pe interesantul, ca doar na, lui nu ii iese nimik.

Va pup si va doresc o zi minunata.

Anca 19+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

AYLIN- si eu am vrut sa renunt la T de cateva ori, pentru ca mi se parea ca desi am trecut prin atatea cu el, nu ma recunostea sau nu-i pasa si ca ma cam scotea repejor din cabinet( asta in conditiile unor asteptari infernale pe la usa lui). Dar cu timpul m-am inarmat cu rabadarica si mi-am scris intrebarile , cum spuneau, pe aici pe forum, tutunicile si a fost bine. Si mi-e si frica sa-l las cateodata, nu stiu de ce m-am lipit asa si imi pun toate sperantele in omul asta... in altul parca nici atat nu ma pot increde!

Din ce stiu eu epidurala este acelasi lucru cu peridurala, se face si la naturala si la cezariana. La mine a fost mai nasol pentru ca nu mai simteam nimic si nu puteam impinge!Si atunci s-au suit si 2 moase pe mine si m-au ajutat...cum au putut si ele. Asta poate fi problema cu epidurala la nasterea naturala .

Eu m-am linistit cu cezarienele si aprobarile date de Vladareanu dar la bebelini vad ca sunt ceva probleme cu conditiile( aer conditionat?!) si cu personalul! Asta e, sper "sa nu fie dracul asa de negru"!
pentru mamici si copiluti frumosi

Mih, gravi roz, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pai, fetelor, cum se poate rezolva pb cu aerul conditionat? Eu o sa-l trimit pe sotul meu sa vada unde o cazeaza pe bebita, dar nu stiu daca o sa-l lase sa vada cum sta. Si ce ma fac daca, pana ma duc eu la ea, raceste sau Doamne fereste pateste altceva? Asistentele sunt inconstiente? Nici eu nu suport aerul conditionat, dar un bebe de cateva zile...

Si mai am o intrebare pt mamicile de fetite: voi le-ati facut gauri in urechi din spital? Se ocupa cineva de asta?
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Problema cu AC vara e cam aceeasi din cate vad eu cu problema cu caldura excesiva iarna, se pare ca sunt cam tutte asistentele alea, eu altfel nu-mi explic cum poti tine bblusi asa mici in AC (nu o tin eu pe a mea nici acum daramite atunci), la fel cum nu inteleg de ce in toiul iernii cand am nascut eu era o caldura de stateai in maneca scurta iar la bebelusi erau geamurile larg deschise..cica sa se aeriseasca. Iar fii-mea era fix sub un geam..si afara ger napraznic

Cercelusii eu am ales sa-i pun pe urma, nu mi-a placut cu in spital le dadeau gauri cu acul de seringa, asa ca am mers la Medlife si i-am facut din alea cu pistol special..550.000 lei cu tot cu cercelusii lor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu am ales sa-i pun in spital pentru ca mi-a fost teama ca daca ma duc mai tarziu va fi mai mare si o sa o doara.Mi-e mama nu mi-a facut de mica si mi-am facut eu la 30 ani,tare rau a fost si ma saturasem de clips-uri.

Si al doilea motiv a fost ca la maternitate nu am vazut cand a facut gaurile ,mi-a adus-o cu cercelusii pusi deja.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu am nascut la sfarsitul lunii martie,nu era nici prea frig afara ,da nici cald.E....caloriferele mergeau,geamurile deschise si ce ma stresa cel mai rau era holul acela lung pe care stateam la alaptat unde vesnic lasa cineva usa deschisa si era un curent ingrozitor.Am incercat sa protestez de cateva ori,dar n-am avut cu cine sa ma inteleg,gasisem o pozitie cumva cu spatele la usa ,dar era tare greu mai ales dupa cezariana unde nu prea poti sa-ti alegi pozitiile.
Noroc ca n-am stat mult,am mai luat-o si in camera la alaptat si n-am avut probleme din cauza asta.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor, ptr cine intereseaza...aveti la semnatura poze noi din concediul in Antalya. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Madau vazut pozele, e dulce foc Miruna, moooooor dupa ea, e frumoasa rau. Eu una nu as avea curaj sa ma duc in Turcia, de cand cu atentatele, sunt mai disperata din fire. Acum 2 ani am mers in Praga cu trenul, ca mi-e frica si de avion, si la intoarcere am apucat cu doi arabi in vagon, sa mooooor, nu am inchis un ochi, ii urmaream p-aia, tocmai fusesera atentate in Spania, am spus rugaciuni intruna si juram ca nu mai plec din tara mea. Acum mi-a trecut, dar vreau sa mergem undeva ceva mai sigur.
Cand am nascut-o pe Ana era caldura excesiva in saloane, iar la bebei un curent de te zbura. La un moment dat, Ana ramasese singurul bebelus acolo si s-au apucat sa faca curat cu toate geamurile deschise. Si ea era transpirata rau. Cand le-am zis, mi-au zis ca bebelusi nu racesc, si am zis ca asa o fi. De unde, am ajuns acasa cu bebe racit, rosu in gat etc. Noroc ca a functionat oscilococcinum si nu a fost nevoie de tratament alopat.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minou spune:

Buna dimineata!

Am si eu o intrebare...ati repetat cumva la 36 de saptamani analizele pe care le-ati facut la 32 de saptamani? Eu tocmai rasuflam usurata pentru ca am scapat de ele (sange, urina si cultura col- ) si ma trezesc la ultimul control ca Dr.T. imi spune sa vin la 36 sapt. cu acelasi set refacut...in conditiile in care toate analizele au iesit bine, lucru confirmat si de dansul.
Ce sa zic...am fost fraiera ca nu am cerut pe loc mai multe detalii, dar m-a luat asa, ca din oala, ca am ramas fara replica....
Ma gandesc insa ca poate nu sunt singura in situatia asta...ma puteti ajuta cu ceva informatii?

si o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu l-eam facut o singura data...

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput