Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 26
mihaela_ce spune:
Pentru viitoarele mamici de fetite,agitati-va din timp pentru cercelusi.Ar fi bine sa ii alegeti voi.Macar sa stiti ce cereti.
mihaela si ANA MARIA 27.03.2007
mishuta spune:
sipentru toate fetele care m-au linistit!!!
Mihaela_ce merci pentru sfaturile practice (in legatura cu bagajelul de spital, data trecuta cred ca il aveam pe cel mai greu dintre toate, asa de pregatita eram; l-am dat pe tot mamicilor de pe acolo. dar o sa am si de data asta ceva la mine, sunt optimista si povestea ta m-a incurajat mult!) pentru tine si luminita ta
AYLIN cred ca si tu ai mai aflat niste lucruri bune si ca o sa procedezi cum o sa fie mai bine la nastere. Ma gandesc ca e destul de greu sa mergi la 2 medici si sa nu te poti hotari cu care dintre ei sa nasti!!
Mih, gravi roz, 26+
madau spune:
Hop si eu...
Azi m-am intors in tara si bineinteles hop pe forum sa vad ce mai zic Tutunicile mele dragi. Vad ca au aparut fete noi...bine ati venit in !!!
Aylin cu trusa te pot lamuri eu..ti-o cumperi de la orice farmacie (2NA, Dona, Sensiblu), din cate stiu eu nu au si anestezic, ci doar cataterul. Anestezicul eu l-am luat separat, ca sa fiu sigura ca nu am surprize neplacute la nastere.
Mishuta trista povestea ta, insa sunt convisa ca DD iti va fi alaturi si vei aduce pe lume o fetita minunata
Bulinuta , mi-a placut raspunsul pe care i l-ai dat lui Vlada
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
aylin_tarcan spune:
mishuta[\b], da, insa eu ma gandeam sa renunt la tutu din cauza unor povesti auzite cum ca le cam flustureste la nastere. dar eu din cate au zis fetele vad ca e destul de responsabil. la cealalata doctorita am fost doar de 2 ori, asa ca, nu e prea greu sa renunt.
madau, sarumana. e vreo diferenta intre epidurala si peridurala?
si mai ziceti-mi si mie fetele, va rog, ce trebuie in spital la elias cand nasti? neaparat adica? intreb asta pentru ca eu nu as vrea sa cumpar nimic inainte nu din motive de superstitie, dar ma gandesc ca daca data trecuta as fi cumparat, nu mi-ar fi fost bine sa ma intorc acasa cu mainile goale si sa gasesc lucrurile lui bb. asa ca ma gandesc, ca m-oi descurca eu cumva. n-oi fi singura...dar macar sa stiu ce imi trebuie neaparat. de la mihaela_ce am inteles ca nu trebuie hainute, ceea ce e bine.
Aylin, [b]30+
pozici
atat de mari suntem
mav spune:
Buna dimineata!
Dragele mele mamici, dar la Elias, bebelusii nu stau in acelasi salon cu mamicile lor?! Nu exista aceasta posibilitate? E aiurea tare sa n-ai copilul langa tine... parerea mea!
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mami25_7 spune:
AS vrea intai sa salut si eu Tutunicile de aici.Sunt o mamica de sept-oct2007,urmeaza sa nasc cu Tutu prin cezariana.Imi puteti spune cam cat costa o cezariana la el? Sincer imi este cam teama,dar acest dr imi da incredere ca va fi totul bine.
24+
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
AS vrea intai sa salut si eu Tutunicile de aici.Sunt o mamica de sept-oct2007,urmeaza sa nasc cu Tutu prin cezariana.Imi puteti spune cam cat costa o cezariana la el? Sincer imi este cam teama,dar acest dr imi da incredere ca va fi totul bine.
24+
pot sa te intreb de ce nasti cu cezariana? de ce a ales tutu cezariana?
Aylin, 30+
pozici
atat de mari suntem
madau spune:
Mav mie mi-a facut tare bine ca n-am avut copilul langa mine tot timpul, am avut timp sa-mi revin ca lumea, am dormit..ceea ce mi s-a parut cel mai bine ptr mine atunci. Il luam ziua si il tineam toto timpul in salon, dar noaptea trebuie dus la ei.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
mami25_7 spune:
ALYN_TARCAN nu eu am ales sa nasc prin cezariana ci tutu,pentru ca am o malformatie uterina,un uter dublu.Mi-as fi dorit sa nasc normal,dar sper sa fie totul ok.
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
ALYN_TARCAN nu eu am ales sa nasc prin cezariana ci tutu,pentru ca am o malformatie uterina,un uter dublu.Mi-as fi dorit sa nasc normal,dar sper sa fie totul ok.
aha, am inteles. mi-am dat seama ca tutu a considerat cezariana ca fiind necesara. ma interesa motivul.
Aylin, 30+
pozici
atat de mari suntem