Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Aylin, nu cred ca daca sigur se impune dintr-o problema grava cezariana, nu-ti va face nimeni. Nu pot sa cred. Cu siguranta sunt medici si recunosc un moment in care este absolut necesara. Continuu mesajul pe PM.

Poate mai povestesc fetele, iti mai dau curaj, eu nu stiu multe despre nasterea cu Tutu ca ti-as spune cu mare drag.

Clau

33+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by claucia

Aylin, nu cred ca daca sigur se impune dintr-o problema grava cezariana, nu-ti va face nimeni. Nu pot sa cred. Cu siguranta sunt medici si recunosc un moment in care este absolut necesara. Continuu mesajul pe PM.

Poate mai povestesc fetele, iti mai dau curaj, eu nu stiu multe despre nasterea cu Tutu ca ti-as spune cu mare drag.

Clau

33+ Alessia Maria

bb mic

asa ar trebui! dar mai stii? eu sunt toma necredinciosul. am eu motivele mele sa cred ca unii doctori nu stiu de capul lor! nu tutu, altii....

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Aylin, se pare ca noi doua avem aceleasi nedumeriri si temeri. Eu iti cunosc povestea( urata ca si a mea) de la mamicile de iulie-august, pe care le citesc cu placere, cand am timp.
Se pare ca atunci cand te arzi o data dar bine, ca in cazurile noastre, sufli dupa in orice!!
Si eu am intrebarile astea despre cezariana cu Tutu dar vad ca nu-mi mai raspunde nimeni pe aici! Of!

Mih, gravi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Androix, felicitari pt. bebe . Mi-a placut tare mult povestea ta. Sper sa am si io bafta de o a 2-a nashtere la fel de placuta, ca prima....brrrrr!
Am si eu o rugaminte la tine: potzi sa-mi dai pe privat nr. de tel. al Georgetei Musat, in cazul in care il ai? Am intrat pe pagina data de tine, insa n-am putut accesa nimic asa ca nu pot lua informatii (ma rog, ash putea sa sun la sediu si sa intreb, insa astept mai intai sa vad ce raspuns primesc de la tine).
Multzam anticipat si noroc celor 2 copilashi din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lordra, nu te-am mai vazut de mult pe-aici Pai nici eu nu-l am ca mi-a fost rusine sa-l cer va vine sa credeti ce tuta sunt? Si cand am ajuns acasa si am cam intrat in panica m-am apucat disperata de sapaturi pe net. Asa ca daca situatia devenea grava si eu tot pe numarul ala de la sediu ma bazam.
Mishuta, cel mai bine este sa vorbesti deschis cu T. si asa te lamuresti, din pacate nu stiu sa-ti raspund la nelamuriri. La o adica daca e nevoie de cezariana iti face.
Aylin, daca te apuca noaptea si e nevoie de cezariana nu sta nimeni sa astepte acordul

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Da, stiu Androix ca el imi face, asa mi-a si promis! Nu stiu cum e cu Vladareanu, mai ales ca m-am speriat cand am citit, la voi parca, povestea cu Kay.De abia astept sa scrie si ea cum a fost!
Dar e bine ca m-am speriat ca mi-am luat inima in dinti sa particip si eu pe forumul asta! O sa ma duc si eu la mamicile mele, sa vad daca ma primesc!

Mih, gravi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu am avut cezariana in martie,destul de curand,asa ca intreaba-ma si raspund cu placere.
A fost la 2 noaptea ,pt ca mi s-a rupt apa,asa ca nu a mai stat sa ceara acordul ,cred.
A fost foarte bine ,in 2 zile am fost acasa,adica m-a operat marti la 1.55 si joi eram acasa cu minunea mea.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

MIHAELA-CE, nu stiu cui i-ai adresat invitatia la intrebari dar m-as baga si eu cu cateva , ca nu prea stau pe roze cu creierasii!
Pe mine ma intereseaza daca Tutu face cezariene programate din timp, tot citesc din urma si incerc sa ma dumiresc si cum se obtine acordul de la "al mare si rau". Tu ai avut probleme la nastere si a trebuit sa faci ceza? siam vazut ca nu a fost nevoie in cazul tau de " da"-ul aluia!
Tu ai o poveste a nasterii tale scrisa pe undeva?
Merci si sper sa nu plictisesc Tutunaresele cu ale mele!!

Mih, gravi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

multumesc fetelor ca ati fost asa de saritoare si m-ati lamurit! androix, mishuta, claucia, ema

mihaela, sa iti traiasca bbul! pai si a venit tutu la 2 noaptea????? de ce s-a impus ceza?

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

MIHAELA_CE,uite ca am gasit ceva pe la inceputul capitolului. Chiar vroiam sa te intreb cum s-au comportat si ceilalti cu tine , dupa nastere, asistente, neonatologi, etc.
Eu dupa ce am trecut prin ce am trecut sunt cam paranoica si-mi fac griji din orice. Si la prima sarcina imi amintesc ca nu am avut nici o problema si nici nu-mi faceam singura, dar...
si tu parac ai avut ceva inainte de sarcina asta,nu?
Ma bucur ca bebele tau este sanatos si-ti doresc sa te bucuri la maxin de el!!!
AYLIN,eu zic ca trebuie sa ne calmam si sa avem incredere in doctorul nostru! Nu cred ca se poate intampla de 2 ori acelasi lucru!!

Mih, gravi 26+

Mergi la inceput