Sezatoarea canadiana (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Multumesc fetelor. Doina, Agatha e la virsta aia cu mania detaliilor, adica daca da peste o scama, o bucatica de servetel etc o apuca cu doua degetele si o studiaza pe toate partile, o trece in mina ailalta, se mai uita la ea si apoi o vira in gura; asta cauta si sub pat...

S-a facut mare, intr-adevar, adica se mentine un bb mare, avea 9 kile jumate la 7 luni, chiar daca am alaptat-o exclusiv pina pe la 5 luni; si acuma e o mare mincacioasa de solide, vorbareata si jucausa (ieri era in premergator si se ascundea dupa perdea, scotea capul de acolo din cind in cind sa rida la noi, apoi iar se ascundea). O sa mai pun poze.

Pup si eu fetitele voastre, ca tare-s dragalase toate
Donia, eu chiar ca nu v-am vazut prin nici o poza...

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Noi am fost pina la urma la Inviere (in premiera mondiala cu Antonia). A rezistat f.bine, nu stiu cit si ce a inteles, dar noi incercam sa continuam traditia, atit cit se va mai putea...La Sf.Nicolae Invierea se face in biserica (fiindca nu au autorizatie sa opreasca circulatia pe Atwater), asa ca a fost bine (nu am tremurat de frig). La intoarcere am ciocnit cite un ou (colorat de Antonia) si ne-am culcat.

Din pacate nimic nu poate inlocui magia slujbelor de Inviere de ACASA: noptile calde, pomii infloriti, mirosul de flori, clopotele care bat si orasul plin de luminari...

Ira,

In legatura cu bisericile de aici, asa am simtit si eu, totul are aerul de "obligatie", fara nici o emotie, fara nici o tresarire. Despre muzica, doar la Oratoriu mai poti auzi muzica mai buna, dar jos, in "cripta" , nu sus, in basilica. Citeodata vine si corul "Les Petits chanteurs du Mont-Royal" si atunci slujbele sint frumoase. In plus sint si concerte de orga in timpul verii.

Eu sint azi la servici, ca am avut liber doar vineri, iar pe strada era pustiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vin si eu cu poze azi-maine, ca trebuie sa ma bag dupa ele.
Myrrha, mi-am adus aminte ca la botez popa l-a numit pe Cristi "Greuceanu" cand l-a vazut la nudul gol... Mare si el, si sora-sa, dar ea e acum doar ceva mai inalta decat ceilalti copii, si tare subtirica la mijloc (si nu numai) in rest.
Ce-mi place ce povestesti de Agatha, cu ocazia asta imi mai amintesc ce ma asteapta si pe mine.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Noi astazi avem journée filles, ca si tati a avut job, concediul a fost vineri. Ne-am baut lapticul respectiv café-ul de dimi, am citit poezii de Elena Farago (of, ce multe as avea de comentat pe marginea anumitor literaturi romanesti - am simtit o adevarata revolta la felul ei de a vedea anumite fenomene precum reintoarcerea la inocenta si copilaria in general) am gatit amandoua pranzul, dupa amiaza vom merge la cumparaturi cu metroul (o adevarata aventura) si seara il vom teroriza pe Sibi ca 2 fetite adevarate ce suntem.

In seara asta am chef sa ma uit la un film bun cu popcorn, sper sa gasesc ceva pe la Blockbuster. M-as uita la Hitler cu Charlie Chaplin, sper sa-l gasesc, nu-s ce-mi veni.

Voi la ce filme va mai uitati ?

We aviator nu voi avea zi libera, ca va fi cel de-al 100 show al grupului + concertul de sfarsit de an al scolii mele, al uneia dintre ele. Urmat de un mini party si o masa à la quebecoise, de unde deduc ca silueta noastra (ca-s invitate si familiile) va ramane intacta.

Oare soarele si caldura cand vor veni ?

edit : Stie cineva daca prêt-ul de la fac. este considerat drept venit, deci impozabil ? Contabilul meu asta a facut, dar eu cand l-am scris in impozite nu am facut asta. Cum poate fi impozabil un ban pe care-l dai inapoi ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

IRA Eu nu am studii in domeniu, dar de 3 ani am tot avut pret si bursa asa ca am «experienta».
Daca ti-a trimis Aide finaciere un releve, ( 4 sa 5 sau nu mai stiu acum, trebuie sa deschid cutia cu hartii) atunci trebuie sa-l declari. Si acolo e doar portiunea de bursa.
Daca nu ti-a trimis nici un releve, aide finaciere, atunci de unde stia contabilul cat pret ai?Nu inteleg. Si oricum, pt. Canada nu conteaza suma , daca ai montant pour etudes( nu se ia in considerare bursa), iar la Quebec se deduce mai jos. Pe alt rand.
Eu mi-am facut mereu singura, cu un logicel de aici-impotexpert, care ori face gratuit pt studenti( asa a fost anul trecut) ori face gratuit dacaai sub 23000 venit pe familie.

Daca mai ai intrebari o sa incerc sa-ti raspund.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetelor,
Am nevoie de ajutorul vostru. E prima oara cand incerc sa contactez un job recruiter in Canada (British Columbia, Ontario sau Alberta) si nu stiu cum sa procedez. Ma puteti ajuta cu ceva sugestii? Am cateva linkuri ale lor, dar daca stiti de cineva care e serios, safe, etc, ar fii super.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mihaela, s-a rezolvat. Nu avea cum sa fie asa. Ar fi fost ca si cand mi-ar fi considerat ipoteca un venit si mi-ar fi pus impozite pe imprumutul de la banca.

Gata, am intrat in iures, au inceput elevii sa-mi planga de emotie la ore din cauza concertului, daca scap cu viata dupa duminica asta o sa zic merci.

Sofia a inceput din nou gradi, abia astept vacanta de vara de 2 luni de stat acasa impreuna, s-o terorizez in dragoste si pupici. Cand o ducem la gradi ne spune ca ea nu vrea decat sa stea cu parintii ei si atat. Astazi m-a intrebat : Tu crezi ca parintii mei sunt la gradi ? Nu ? Atunci de ce ma duci ?
offffff

Mihaela, am uitat sa-ti multumesc, sorry, sunt f obosita.
Silvia, nu stiu nimic, désolée. Sper sa te ajute fetele. Ce inseamna recruiter ?

Daca vrei site-uri de joburi, www.workopolis.com e cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Latest virus info

There is a dangerous virus being passed around electronically, orally, and
by hand. This virus is called
Worm-Overload-Recreational-Killer (WORK).

If you receive WORK from any of your colleagues, your boss, or anyone else
via any means DO NOT TOUCH IT.
This virus will wipe out your private life completely. If you should come
into contact with WORK put your jacket on
and take two good friends to the nearest grocery store.

Purchase the antidote known as Work-Isolating-Neutralizer-Extract (WINE) or
Bothersome-Employer-Elimination-Rebooter (BEER).
Take the antidote repeatedly until WORK has been completely eliminated from
your system.

You should forward this warning to all your friends. If you do not have friends,you have already been infected and WORK is controlling your life.

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Silvia-Popa: eu sunt recruiter (recruteur en francais)... da' deocamdata sunt in "vacanta" de crestere a puiului... (in cazul in care sotul ma tine tot asa o sa fac si homeschooling cu ea pana la 18 ani ).
In ce domeniu lucrezi? Ce fel de recuiteri doresti sa contactezi?
Daca doresti poti sa-mi scri pe lorelaim@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

quote:
Originally posted by lorelaim

-Popa: eu sunt recruiter (recruteur en francais)... da' deocamdata sunt in "vacanta" de crestere a puiului... (in cazul in care sotul ma tine tot asa o sa fac si homeschooling cu ea pana la 18 ani ).
In ce domeniu lucrezi? Ce fel de recuiteri doresti sa contactezi?
Daca doresti poti sa-mi scri pe lorelaim@gmail.com

Lorelai,
Iti multumesc de mesaj, ti-am dat un PM.

Mergi la inceput