produsele ives rocher merita or ba?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

gelurile de dus, super , crema de maini ,buna!
dar rujul lasa de dorit, eu nu il pot folosi, e cretos!
eu o sa imi mai comand de la ei produse pentru ingrijirea corpului dar nu creme , farduri , parfum.

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

si eu am comandat dintrun catalog din acela si sunt multumita. gelul de dus imi place mult ( am luat 3, diverse) samponul la fel. si o lotiune demachianta. la parfumuri chiar nu m-as baga.
merita.

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pentru a vedea cum sint parfumurile, comanda mai intii setul de mostre, care nici nu este prea scump. Sau nu era cind l-am comandat eu.

Imi mai place mult de la YR Neonatura Cocoon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Nici mie nu imi plac produsele Rocher.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

cred ca nu e corect sa generalizam ca sunt bune sau nu, ci daca am fost multumite de ele sau nu, ne-au priit sau nu.
din multitudinea lor de produse, normal ca nu toate merita sa dai banii pe ele. cremele de fata insa mie mi se par excelente pt tenul meu. Pe care nu il impaca nimic. Dupa parerea mea, sunt superioare marcilor de pe piata: Nivea, L'Oreal, Garnier si ce o mai fi.
Nu stiu daca oferta din Romania e chiar identica cu cea din USA, dar banuiesc ca da. Parfumuri am avut doar mostre, pe mine nici macar astea nu au persistat deloc, dar vad ca sunt fete foarte multumite. Rujurile sunt intr-adevar uscate, dar cu putin balsam de buze ca baza, sunt foarte rezistente.
Ce stiu cu siguranta e ca atunci cand singura modalitate de a le cumpara era de la magazinul Unirea, preturile erau nesimitite tare. Acum inteleg ca se pot cumpara si dupa catalog, cu oferte si cadouri. Raportul calitate-pret este oricum foarte bun, incearca cu mostre, bun sfat primit mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

Am fost cindva dependenta de Yves Rocher .
eu am folosit gelurile de dus (green tea, bamboo,poir, ananas si unul cu miros de ocean dar nu mai imi aduc aminte numele iar ca parfum pe cel bourbon-vanilie)si am fost multumita de ele.
Aveau un miros placut si dura.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by Lillian
Rujurile sunt intr-adevar uscate, dar cu putin balsam de buze ca baza, sunt foarte rezistente.

Cred ca rujurile clasice sunt mai uscate dar eu am cumparat de tipul Couleurs Nature (cred ca asta e) si ma declar multumita pt ca e f cremos si imi place si nuanta Metallic Rose ca este mai discreta dar au si altele (vezi stanga la link)
www.yvesrocher.ca/shop_app_CA/app_CA/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&page=product&articleNo=38447" target="_blank">http://www.yvesrocher.ca/shop_app_CA/app_CA/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&page=product&articleNo=38447

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

multam tare pt sfaturi,

m/am hotarat am sa comand saptamana asta o parte din produse, in spetza samponul, gelul de dus, crema de fatza si...cam atat pentru inceput.
am sa renunt la parfumuri...din cate am citit nu prea isi pastreaza mirosurile...

nu ati mentionat nimic legat de produsele barbatesti....?

oricum inca odata va trimit MULTUMIRI ANTICIPATE PT SFATURI! e ok sa fi informat!

iris mami de maria 1 anisor

Mergi la inceput