produsele ives rocher merita or ba?
hello dragalaselor!
recent am intrat in posesia unui catalog de la firma ives rocher si am facut o mica lista cu potentialele produse pe care as dori sa le comand atat pentru parinti cat si pentru copil in varsta de 1 anisor.
m/am oprit asupra urmatoarelor produse
crema de zi Hydra Puissance,
crema de dus 2 in 1 Hamamelis
sampon Hamamelis
gel de dus pentru par si corp Hamamelis Bebe
apa de parfum YRIA sau EVIDENCE?
lotiune dupa ras TRANSAT sau NATURE?
revelator de stralucire a parului vopsit
ruj castana glasata?
intrebarea mea este sunt calitative sau ba? merita sa comand sau nu?
astept parerea voastra!
multe multumiri
iris mama de maria
Raspunsuri
lilina spune:
cu siguranta ca merita sa cumperi aceste produse
nu le-am cumparat chiar pe toate pe care le-ai enumerat
dar cumpar in mod frecvent produse de la ei si pana acum
nu am fost deloc dezamagita, dimpotriva
am prins catalogul cu 1+1 si reduceri de 25%
si mi-am luat cu bani putin f.multe produse si de calitate
plus cadourile de rigoare
gelul de dus pt.copii e super ok, miroase incredibil si se mentine
mult timp
vezi ca a mai fost un subiect legat de YR tot aici, cateva pagini
mai sus
si daca vrei sa te asiguri de calitate sau nuante/mirosuri, mergi la
mall vitan sau auchan, ca au acolo magazine si compari si preturile
problema e ca vin mai greu prin posta - aprox.3 sapt.
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
ForemanElf spune:
eu am fost foarte multumita de cremele de fata de la Yves Rocher. Acum o folosesc pe cea cu Inositol, iar inainte am avut-o pe cea verde inchis, pe care o foloseai si pentru ochi. Excelenta! pacat ca n-o mai fabrica.
Mama mea o foloseste pe cea in cutie maro inchis - cea cu extract din nu stiu citi simburi - si e incintata de ea. (Nu stiu sa-ti spun dupa nume, eu le tin minte dupa ambalaje).
-Hamamelis mi s-au parut bune si ele. Am incercat deodorantul roll-on - foarte persistent -, gelul de dus si laptele de corp. Miros foarte placut si lasa pielea frumoasa;
-Samponul Hamamelis nu l-am incercat, insa il stiu pe Phytum Oxygen, care e bun. Parca 'aeriseste' parul, singura problema e ca trebuie sa te speli la doua zile cel mult. E un sampon foarte blind.
deci:
-de creme sint foarte multumita. Mi se par mai bune decit cele de la L'Oreal, de exemplu, pe care le-am folosit pina acum vreun an si ceva. Cind am aflat ca L'Orealul testeaza la greu pe animale, le-am schimbat imediat;
-sampon - nu stiu sa ti spun decit de Phytum Oxygen, care merita banii, zic eu;
-lapte de corp - bune si ele, eu il am pe cel cu Lavanda;
-demachiante - depinde cit te fardezi. Eu ma dau numai cu rimel si ruj, asa ca sint ok cu demachiantele de la YR, mai ales cel in sticla bleumarin. Dar am inteles ca daca te fardezi mai mult, iti trebuie un demachiant mai puternic decit poate sa-ti ofere YR;
-parfumuri - aici chiar nu m-as baga. De mirosit, nu miros rau, insa nu sint persistente deloc. Eu mi-am luat de la ei o apa de toaleta cu aroma de ceai verde pe care o folosesc vara, atunci cind n-am chef sa ma dau cu parfum. Dar cum iti spuneam, se duce repede mirosul. Nici un parfum de la YR nu se compara cu unul 'adevarat';
-farduri - au culori faine, insa mi se par proaste - cu exceptia rimelului. Tocmai mi-am luat un gloss de buze, un mov super, insa tare prost. Se intinde greu pe buze si parca seamana mai degraba a ruj decit a gloss (nu e transparent deloc).
Cam asta despre smacolinele lui Yves Rocher. In afara de farduri, eu sint multumita.
Laura
XIO spune:
Merita!
Avea matusa mea crema de fata de la ei , ceva inborcanase mici albastre si mi-a dat si mie .. e superbuna , am folosit-o dupa ce am stat la soare si mi-a hranit fata fara sa o ingrase.
Si eu am profitat de ofertaasta 1+1 si 25% , am comandat impreuna cu niste colege si in final eu m-am ales cu :
-o crema de corp cu aroma de zmeura
-una cu aroma de cocos
-una cu aroma de vanilie/piersici , toate astea cu doar 350.000![]()
De 400 ml fiecare!!
nusicasiely spune:
e catalogul acela atasat la unele reviste?ca mereu m-am intrebat daca sunt bune.eu nu prea am incredere in astfel de produse pe care nu le vezi.
cait spune:
Mie cremele nu-mi plac deloc.Poate nu e tenul meu adaptat la ele dar le-am folosit pentru picioare.
In schimb gelul de dus e bun iar parfumul Comme une evidence e super.Celalat YRIA mie nu-mi place deloc.
Rujurile la fel sunt bune eu una numai pe ele le folosesc de ceva vreme.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Siminaf spune:
Unele sint bune, altele mai putin bune.
Mie nu mi-au priit cremele de la ei. Nu toate, dar daca dupa 2 nu a fost ok, nici nu am mai comandat. Sampoanele la fel: cel cu phytum nu-stiu-cum mi-a facut parul nasol rau de tot.
In schimb sintem f. multumiti de toate gelurile de dus, lotiunile de corp. Yria mie-mi place f. mult, Comme une Evidence deloc. Deci vezi, depinde de gust, de piele, de par, etc.
Nu am incercat machiaje de la ei pt. cafolosesc altceva si sint multumita de acelea.
Iar cadourile pe care le tot primesti sint chiar dragute.
Succes!
Leta spune:
Intrucit parfumul pe care il folosesc eu in mod curent, 'Green Tea' de la Elizabeth Arden, era de negasit intr-o vreme (bine, si acum tot cu mare dificultate il gasesc, dar asta este alta poveste), am luat The Vert de la Yves Rocher. Am fost destul de multumita, chiar daca aroma nu era prea rafinata. Destul de bun pentru cit de ieftin este.
Leta
si un bebe
poze 2005
poze 2006
doradora spune:
crema de maini e f buna pt mine. in schimb ojele nu stau, iar creioanele contur de buze si rujurile sunt f uscate si se rup sau nu se intind bine.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri