sexul bebeului
fetelor, am fost ieri la eco, tocmai terminasem saptamana 16 si l-am intrebat pe medic ce este si mi-a spus ca nu se vede nimic atarnand si ca voi avea o fetita. cam care sunt sansele sa se fi inselat? care ati patit la fel sa va spuna la 16 saptamani ca e fetita iar mai tarziu sa se adevereasca ca este baiat? eu nu stiu de ce simt ca este baietel, poate din cauza ca asta mi-as dori in caz ca as putea sa aleg. oricum imi doresc un bebe sanatos indiferent daca ii atarna ceva acolo sau nu!!!!!!
+16
Raspunsuri
brazuca25 spune:
Mie mi-a spus la 12 sapt ca e baiat, la 21 ca e fata. Iar eu parca tot simt ca e baiat. Am mai auzit de cazuri cand sexul s-a schimbat la bb. Mai astept pana la 28 sapt si ma duc sa fac alta eco sa vad pana la urma ce este!
23+
Maria
poze cu noi
diana spune:
Mi-a spus ca o sa am baietel la 13 sapt si baietel a ramas desi eu imi doream sa se insele. Depinde de experienta medicului si de cat de performant este ecograful. Eu am facut ecografii 4D atat la dr Pop cat si la Iosup...si s-a confirmat sexul de la eco de la 13 sapt.
Diana
Eseea spune:
am aflat ca e fetita la aproape 14 saptamani, la dr Iosup, lucru confirmat apoi de inca vreo 4 dr. Asa a si ramas, pana acum cel putin......
37w
my baby
Sobi spune:
Si mie mi-a spus Iosup la 13 saptamani ca o sa fie baiat si se pare ca pana acum tot baiat a ramas - avem si poza care dovedeste!![]()
Si parerea mea este ca depinde de calitatea echografului si de experienta doctorului. Oricum bebe sanatos sa fie!
Andreea 28+
Vladut
POZE
ancadragoman spune:
La 13 saptamani sunt si eu programata la dr Iosup la eco.Imi spune si sexul nu?
anca
9+
vine bebe....
poze
Laina spune:
prietenei mele in sapt 13 i-au spus ca e fata, in sapt 30 ca e baiat, si cand a nascut, fata a fost pana la urma. asa ca.... surprize pot aparea oricand :D
Mie in sapt 30 mi-au spus ca e fetita...acu astept cu interes! :P
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png
dana_lucia spune:
Nikol, mie la 17 saptamini Iosup mi-a zis ca e baiat si baiat a fost. Si eu zic la fel cum au scris fetele mai sus, depinde de ecograf si de experienta medicului.
Sarcina usoara in continuare si numai bine.
Dana Lucia si
Alberto
dianalaura spune:
salut! Mie de la 18 sapt mi-a spus ca va fi baietel, si pana acum la inca ecografii si alt doctor tot baietel a ramas! Si brazuca, sexul bebeilor nu se schimba...
, eventual parerea doctorilor...au fost intr-adevar cazuri in care in prima faza doctorii sa creada ca e fetita, si la nastere sa fie de fapt baietel, dar daca se vede ca e baietel...cam asa ramane!
Oricum, ce conteaza e ca bebeii sa fie sanatosi!
Va doresc sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de famiile voastre!
diana
33+
STEFAN
asa creste bebe
poze
anamea spune:
Doctorul la care am fost eu la Suceava, nu spune sexul copilului. Din cauza bolii mele de inima nu am putut sa merg la alt medic sa-mi spuna sexul copilului pana in luna a 6-a. Faceam foarte des ecografe cand la ginecolog, cand la medicul de inima. Cand in sfarsit am reusit sa merg, surpriza
"domnul doctor", de altfel cica un medic "bun", care nu "a dat niciodata gres" - pana la mine. Ma tine intinsa mai bine de jumatate de ora, eu imi fac griji, ce sa fie, nici un medic din cei doi la care am fost nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula. Dar acest "medic" imi spune ca vede 4 manute, 4 picioruse, 2 inimi si.......... un singur cap

. Nu va spun prin ce-am trecut, merg la ginecolog si-mi spune sa stau linistita ca nu e nimic rau, dar va dati seama ca eu nu puteam. Si uite asa pana am nascut mi-am facut inima rea. Si acum imi vina sa-l iau la
pe "medicul" acela.
Nu a fost nimic din ceea ce a zis el, slava Domnului. Am o fetita, sanatoasa, frumoasa si care pe 4 a implinit 10 luni.
Asta e povestea mea.
Arta este lunga, viata este scurta
Mamica de printesa
doradora spune:
sexul se stie cu siguranta din sapt 14, problema e ca trebuie si un doctor care stie ce vede pe acolo, nu unul care da cu presupusul
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri