sexul bebeului
Raspunsuri - Pagina 2
luka07 spune:
Eu abia in saptamana 20 am aflat la morfologia fetala,ca este fetita.Sper sa nu fi gresit acel doctor ca deja am inceput sa cumpar lucrusoare de fetita,si n-as vrea sa-mi para rau ca le-am luat...
blueberry spune:
Salut, si mie mi s-a spus la eco de 16 saptamani ca este baietel, la iar la 20 saptamani ca este fetita (nu era acelasi medic). Asa ca acum nu mai cred nimic, astept sa fac ecografia de morfo fetala peste 3 saptamani pentru mai multa certitudine...Desi chiar si in aceste conditii pot aparea "rasturnari de situatie".
Pupici si sarcina usoara!
Blueberry 22+
Samurai-lady spune:
Mie la 19 sapt.mi-a zis ca se vede putza.
Deocamdata e baietzel cu semnul intrebarii.
La 30 saptamani a zis ca-mi spune suta la suta
Samurai-lady
23 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Rebiana27 spune:
Eu am "simtit" ca e fetita de cand am facut testul de sarcina... Ba chiar si din calcule babesti iesea asa... La ecograf insa dr a stabilit din start ca e baiat si baiat a iesit. Eu initial imi doream sa am fetita si cred ca de aceea "simteam" ca va fi. Cel mai important e sa fie sanatos/sanatoasa si tu sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.
Dupa ce am nascut si l-am vazut nu am regretat nici o secunda ca nu e asa cum mi-am dorit initial.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
ancamari spune:
La 15s+1 zi dr ginecolog a zis fata (80%), la 21s Iosup a zis baiat si la 32s la fel. Daca iese fata nu stiu ce ma fac ca totul e cumparat ca pt baiat si sotul si asa nu vroia sa auda de fata. Un ecografist bun greseste rar, dar ginecologii mai gresesc cand sarcina e micuta.
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica