***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chris27, contractii din 10 in 10 minute?!? Stai cumintica pana luni!
- pentru saptamana viitoare
Kay, stai si tu cumintica!
Elteka, nu prea ii place fratelui meu sa stea iarna prin Finlanda :D De fapt mai mult calatoreste prin tari calde decat sta in Finlanda. Eu am fost la el in vizita prin august-septembrie, si mi-a placut mult. Dar nu am fost iarna

Edith, multa sanatate! Te asteptam sa ne povesteti

DPN-ul tau e cu 2 saptamani inaintea mea :D I-am zis si sotului, care a intrat in panica Dar nu pare sa se grabeasca gagalici. Nici contractii nu am avut pana acum (sau nu mi-am dat seama, am avut din cand in cand niste foarte vagi dureri de burtica, dar nimic mai mult)

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

burtici, eu am intrat in panica. s-a nascut primul bebelus, va dati seama? si eu nu am facut inca nici o cumparatura pentru bagajul de spital. va dati seama ce program am diseara, nu? eu sunt numai in 30 de saptamani, dar nu se stie niciodata, nu? mai bine sa fiu pregatita... zau asa, si eu am bagat o ciocolatica de emotie :P.

30+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Felicitari, Eimotto!

Wooowwww, primul bebelus...Mamici/burtici, cum spune Dianalaura s-a dat startul.

Important: la mamicile de martie aprilie 2006 si la mamicile de ian-feb 2007 era o superstitie prin care cea care deschidea noul capitol era urmatoarea care nastea. La noi S-a CONFIRMAT. Asadar cine deschide noul capitol? Io nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Of,Poohy,ce mi-as fi dorit sa nu se opreasca si sa nasc,ca nu mai am rabdare...Dar dupa 3 si ceva nu s-a mai intamplat nimic si atunci nu cred sa aiba alta semnificatie decat cea de antrenament...Abia astept sa-mi vad fetita!mai stiti ceva de Arthurana?Ca nu a mai scris de mult timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

EHITH FELICITARI!!!!!
Multumim sotului pt mesaj!!!
Si mie mi-au dat lacrimile! Ma bucur ca a fost bine mai ales ca stiu cate probleme a avut draga de ea! Fetelor gata!!!!!! A inceput si la noi! Sa dea Dumnezeu sa sa fie bine la toata lumea !!
Kay eu am spalat hainutele cu Dermalin de la farmacie insa gasesti si la Cora si Carefour detergent special pt bebe!
Am si eu o intrebare pt cele care sunt deja mamici : cu se prepara celebrul ceai de chimen si anason??

cristina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Edith!
Sa va traiasca voinicul si sa fie sanatos, voios si mancacios!
Multumim pentru vesti taticului!...:)

S-a dat startul....incepe distractia...:))
Mie mi-a facut Maria az'noapte 41 temperatura, azi cand a consultat-o doctorul dupa ce i-a bagat spatula sa-i vada in gat a vomitat cu sange...deci avem distractie.
Asa ca io mai tin picioarele incrucisate putin

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

cristinamaria, daca gasesti si fenicul sa pui in compozitie nu strica (mai ales ca e bun impotriva colicilor).
Eu puneam la 2l de apa cate o lingurita din fiecare.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

NEATZA FETELOR... Scriu inca un mesaj dupa asta... ca nu vreau sa amestec lucrurile
Alyna... eu stiam burtik!!! Nu e mare! Asa ca... cine stie??? Poate mai trebuie sa mai stea BEBE in burtik sa mai creasca

Ancamari... unde eram "cocotata" este de fap un mic balconas dar nu am apucat sa punem inca balustrade . Am realizat ca a fost periculos... abia dupa ce a trecut UN BONDAR care m-a speriat... si eu cum am FOBIA insectelor... as fi putut sa reactionez mult mai agitat si cine stie cum sa sar de-acolo Oricum... asa am avut si eu ocazia sa ma apropii de margine ca altfel NU ma lasa nimeni

Carstea... de dureri nu stiu ce sa-ti zic (in afara de paracetamol)... Nu am avut parte... dar senzatii de voma si chiar varsaturi... cat cuprinde. Eu am inceput sa am si arsuri si e "PERFECT"!!!! Asa ca te inteleg! Eu am luat acum de sarbatori TRIFERMENT... ca deh dupa atata abstinenta de carne... am zis ca cine stie... Din pacate, in afara de NASCUT nu stiu alt remediu pt. aceste arsuri (pe care le am doar dupa ce mananc DULCIURI )... Sper sa te simti mai bine, ca eu nu am sanse decat sa renunt la dulciuri!!! Incearca sa elimini ceea ce iti provoaca aceste stari (asta daca e ceva anume...)

Lilky chiar ca NU mai pot sta linistita deloc!!! Nu ma plang... dar NU mai am stare deloc! Am senzatia ca am devenit o vaicaroasa... o mofturoasa... o persoana imposibila... nu stiu...

Ella_74, asa cum am zis si noi vrem sa luam patut tot de la BABY COMFORT... si deci vine asa repede? Intr-o zi doua? Chiar sunt curioasa sa-mi zici in cat timp a sosit de la comanda!!! Noi inca ne mai gandim sa mai vedem si la KIDEX (ca poate il au expus...)...daca NU nasc pana atunci

Andrada 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Cristalina, multa sanatate pentru fetita! Sa se faca repede bine si vesela :)
Merci pentru instructiuni legate de ceai. Mie mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa beau, fug de cand ma stiu de ceai ca de cel mai groaznic lucru din lume, imi face si Dar pentru bebita trebe'

Eu tot nu mi-am revenit de cand am auzit ca a nascut eimotto. Inca niste felicitari

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

FELICITARI EIMOTTO!!!
Ne-ati surprins pe toate cu vestile!!!
De-abia astept sa ne povestesti cum a fost!!!

Sa va traiasca puiul, sa va bucurati de el... si CE MINUNE... a fost adus de LUMINA INVIERII...s-a nascut la ZI MARE!!!

PS: Sa deschid eu capitol nou??? PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss Desi la cate am deschis pana acum si nimik....

Andrada 35+ cu Antonio

Mergi la inceput