***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 28
addinel spune:
uraaa, felicitari eimotto! sa va traiasca bebelul, sa fie sanatos si mancacios si sa va bucurati de el. sunt foarte emotionata, a aparut deja primul bebel de mai-iunie, de-acum s-a deschis "sezonul".
pupici la burtici
30+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
piticasigogosica spune:
EDITH FELICITARIIIIIIIIIIIIII!!!!
SA FI SANATOASA SI TU SI BEBE SI SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRII!!!

Chiar ce surpriza!!!!
Primul bebel.Ce emotii!!!Parca ma doare burta deja.![]()
Eu raman la 34 + inca o saptamana,desi dupa ultima eco azi as avea 35+,dar cred ca e bebe mai mare.Oricum la mine DPN nu tine de UM,iau ca reper ecografiile,mai putin ultima.Cum o vrea Dumnezeu!
Fetelor eu nu va inteleg de ce va agitatai atata cu hainutele lui bebe pentru spital.La Filantropia regula(era) sa nu aduci decat pampers si crema de popou,ca nu te lasa cu hainute.
poze
Iri +34 si Iris
Madi spune:
Felicitari Edith!!! Sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos!!
Nu mi-a venit sa cred cand am citit de primul bebe din odisee!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
moberi spune:
Felicitari Edith!!!!
Abia asteptam sa vii acasa sa ne povestesti cum a fost, ce s-a intamplat si mai ales cum a decurs cezariana (a doua banuiesc) ca suntem multe pe aici cu cezariene.
Inca o data multa sanatate si sa te bucuri de puiut.
sadicutza spune:
EIMOTTO, FELICITARI !!!!! SA VA TRAIASCA BAITUL, SA VA BUCURATI DE EL!!!!
Gata, gheatza a fost sparta...sa vedem cand apare prima fetitza
sadicutza
35+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm
kay spune:
de emotie am mancat un iepuras de cioco d`ala mare intreg !!! si acum mi-e rau... vroiam sa va intreb : cu ce detergent sa-i spal hainutele Sosonicii??? ca as vrea sa le spal si sa fac bagajul !
nu v-am povetit cu dopul... am descoperit eu in periplurile mele din baie o secretie care era gelatinoasa si compacta si am zis ca pierd dopul ! am sunat-o foarte calma pe andrada care s-a impacientat si mi-a zis sa-l sun pe Tutu. am fost la el si concluzia a fost : " nu mai citi atatea reviste !!! " deci dopul n-a fost dop...
29+, nu 27 ![]()
oana
27 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ELTEKA spune:
Vaaaaaaai, nu pot sa cred!
Imi vine sa fac tumbe, dar mi-e frica sa nu cad pe burta din cauza greutatii ![]()

Felicitari, Eimotto!

Pupici pentru tine si baietel!Vino in curand la noi!
Mie imi picura lacrimile pe tastatura![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
chris27 spune:
Kay,nici la mine contractiile dureroase de azi noapte,regulate la 10 min. timp de 4 ore nu au fost adevarate...si nu am dormit deloc de durere ...
ELTEKA spune:
Kay,, esti totala, parca te vad,
, asta fac si eu, dau tarcoale pe langa frigider unde am o cutie cu ciocolata
. Mi-am mancat toata oja de pe unghii intre timp
Asta cu chestia gelatinoasa mi s-a intamplat si mie ieri
, m-am speriat, ca e prea devreme... Am dat un google cu imagini de dop dar parca ala e mai transparent, asa ca ma iau si eu dupa Tutu al tau si nu mai citesc povesti p-acilea pe net...
Da' ce sa fac daca fetele nu erau pe forum ![]()
Bine c-ati venit
Mama si cu ce vesti 

Mie mi-e o frica...Sa stiti ca eu nu nasc. Noi mai stam insarcinati pana pe la Craciun...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
vas spune:
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! AVEm primul bebelus!!!!!!!!!!!! si eu care ii explicam aseara sotului ca luni pe 16 se va naste primul bebelus din seria noastra. Ce frumos.
Dumnezeu sa-l binecuvanteze si sa aiba o viata frumoasa.
Deci de acum ne asteptam sa apara poze cu bebei nu cu burticute. Dupa cum se manifesta printesa mea aseara ma gandesc ca de abia asteapta sa iasa afara sa se poata intinde asa cum vrea ca pe sub coaste nu prea are mult spatiu.
34+
O sa fiu si eu mamica