***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 27
chris27 spune:
Eimotto,ai simtit tu ceva cand ai deschis capitol nou!Si parca scriai ca faci asta prima data...Of Doamne,sunt asa emotionata!Deci majoretele nu erau pt cine se pregatea(subsemnata)...Felicitari inca o data!Am emotii...
diana spune:
OAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FITI SANATOSI, FRUMOSI SI MULT NOROC IN VIATA!!!!
FETELOR A VENIT PE LUME PRIMUL NOSTRU BEBELUS! FIINDCA E SI AL NOSTRU, NU??![]()

La cate saptamani a nascut Eimotto? Ca din calculele mele nu a ajuns la termen si baietelul are aproape 3 kg. Bravo!!! Mi-au dat lacrimile...De abia astept sa vina sa ne povesteasca...daca o mai lasa bebe sa intre pe forum..
Cine stie sa modifice lista de la inceput...poate are timp sa treaca pe lista primul bebelus si prima MAMICA de mai-iunie.
Va pup
Diana 32 fix
tamaraspt spune:
s-a nascut primul bebelus! 
Edith felicitari!!!! Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii !!!!
Tamara
35
Vali5 spune:
Hristos a Inviat!
Vroiam sa scriu o groaza de lucruri, dar am dat cu ochii de vestea cea mare: primul bebelus din odiseea noastra.
eimotto, felicitari
! Ma bucur enorm de mult ca sunteti bine si ai un baietel sanatos!
Ma apuc sa citesc din urma si dupa aia mai scriu.
Sunt asa de incantata de veste ![]()
Valentina
36+
Andrei
Poze
gabiu spune:
edith sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos si mancacios iar tu sa te refaci cat mai repede.
Fetelor, s-a dat startul! Ma apuca emotiile
gabi
34+ 
Florentina Roman spune:
FELICITARI, EIMOTTO!
sa aveti un baiat sanatos, frumos si mancacios!
33+ si Tudor(5.07.2002)
alynta27 spune:
Hristos s inviat!
Edith felicitari pentru minune!
Azi am intrat si eu in ritm cu serviciu! Sarbatorile au trecut, dar de odihnit nu prea am apucat! In Vinerea Mare am carat marea majoritate a lucrurilor la noua locatie! Azi facem ultimul transport! Noroc ca m-am simtit bine! Am si gatit pentru Paste, am avut musafiri! De acum vom locui impreuna cu sora si cumnatul meu intr-un apartament cu doua camere, inchiriat! Abia astept sa asez lucrurile si sa-mi vad de mine si de bebelusa!
Ma apuc de indata sa citesc cu ce va mai laudati voi!
Pupicei!
Alina-Mirela
29+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
poohy spune:
Felicitari Edith/Eimotto! (si taticului) Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, fericit, norocos si iubit! Sa va traiasca si fetita ;) Mi-au dat si lacrimile! Nu imi vine sa cred - primul bebel 
Functioneaza faza cu deschiderea capitolului
Nici nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu.. oricum nu mai are importanta
Anca
33+ 
poze
bebelusa
kay spune:
felicitari, eimotto !!!
a iesit "fasolica din burtica" !!! am lacrimile in ochi de nu mai vad bine monitorul !!! sa-ti traiasca, sa fie sanatos si mancacios !!! nu-mi vine sa cred... PRIMUL NOSTRU BEBE !!! nu pot sa ma opresc din plans...
LA MULTI ANI, FASOLICA !!!
FETELOR, S-A DAT STARTUL LA BEBELUSI DE MAI-IUNIE !!!
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara