***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

quote:
Originally posted by eimotto

Si tot eu, desi stiu cum se editeaza, ca am uitat sa imi actualizez saptamana de cand m-am mutat si am lipsit de pe forum si o astfel de saritura de la 31 la 35 de saptamani trebuia explicata...
Deci am 35 de saptamani sunt in 36

Eimotto bine ca ai schimbat saptamana, pentru ca ma bagasesi la banuieli rau de tot. Ai zis ca bebele tau are 2,4 kg si ca este considerat mic. M-am uitat la semnatura ta, am vazut ca esti in saptamana 31, si ma panicasem rau de tot. Eu am facut ultima ecografie la 32 de saptamani si bebelina mea avea 1900g. Asa ca ma gandeam ca daca la tine la 31 de saptamani avea 2.4 si era considerat mic, a mea cum mai era!?!? Bine ca ai schimbat saptamana, si m-am mai linistit.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Ma inscriu si eu in Clubulcu morcovul in c....cu nasterea.
Fetelor eu de maine sunt in concediu pana marti si asa cum bine stiti acasa nu am ne, asa ca va urez de acum fericit alaturi de familie si sa va aducanumai cadouri frumoase si tot ce va doriti voi.

Paula35+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

Sobi, am si eu o intrebare. stii cumva cat a platit prietena ta care a nascut de curand la euroclinic? ca eu am sunat la ei si mi s-a spus ca ma va costa 10.000 ron, iar eu stiam ceva in jurul a 7-8.000 ron. s-a mai scumpit intre timp? ma rog, acum asta e, dar as vrea sa stiu, sa nu ma trezesc atunci ca cine stie cat mai costa.

pup,

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Ioana, fa-ma sa inteleg, la Euroclinic te costa o nastere100.000.000lei vechi????mi se pare enorm de mult(scuze nu am nimic cu nimeni, fiecare cu posibilitatile lui)

Paula35+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sarbatori fericite dideip si tuturor fetelor care nu vor mai intra pe DC pana saptamana viitoare.

Mica 34 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Ioana, o s-o intreb cand ajung pe la ea, probabil saptamana viitoare. din cate stiu ea se astepta sa plateasca vreo 7500 Ron, asta cu o zi inainte de externare. nu stiu de unde au scos acum 10000 de RON, oricum intreb si eu la control cand ma duc pe 20 aprilie. Tu nu vii la cursurile pregatitoare care le fac ei?

Madi, legat de doctora Margaritescu am auzit ca s-a purtat foarte bine cu prietena mea acum doua zile, a stat cu ea pana seara la 7 cand a nascut. cei din familie erau putin mirati ca nu a lasat pe nimeni sa stea cu ea in timpul travaliului, dar am inteles ca asta e politica spitalului. insa tu stai linistata sigur se intoarce florina pana nasti tu....

eimotto, multumim de capitol si pentru explicatii referitoare la paturica.

Andreea 28+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Merci fetelor
Am mai intrebat si se pare ca e ok ampicilina in sarcina,adica mai bine ea decat febra.Asta e...
Mamibiutza am dus azi urocultura sa vedem.Sper sa-mi dea maine.Acum mi-au scris 3-5 zile dupa ce la tel au zis 2 zile deci sambata si mai vine si Pastele
Ma oftic ca tre sa iau antibiotic cu toate astea,dar nu am incotro.
Dar tu aveai febra??

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Dideip Paste fericit! La fel si tuturor celorlalte burtici care nu mai intra pe net in perioada asta.

Sobi multumesc mult pentru informatie. Incerc sa stau linistita si sper sa nu nasc inainte de termen. Totusi vestea ca nu lasa pe nimeni cu tine in timpul travaliului m-a cam dezamagit. Eu as fi vrut sa stea sotul cu mine, pentru mine ar insemna foarte mult, mi-ar mai ridica moralul. O sa o intreb pe Dr. Mihalache cand se intoarce...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

Dideip, da se pare ca atat costa o nastere prin cezariana acolo. sincer, si mie mi se pare enorm, iar daca ar fi fost dupa mine nu as fi dat banii astia chiar daca ii aveam. insa mama imi da banii, a spus ca e cadoul ei pentru nastere si sa nu mai discutam. oricum, a doua oara nu ma mai prind acolo.
Sobi, multumesc pentru raspuns si te rog sa ma tii si pe mine la curent. nu stiu nimic despre aceste cursuri. cand se fac?

Ioana28+

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca mai voiam sa intreb ceva...

Cele care spuneti ca aveti contractii, puteti sa imi descrieti si mie aceste contractii, va rog. Sunt dureri de burta ca la ciclu, sau cum? Se repeta constant? Ca eu ma mai trezesc uneori cu burta tare, dar nu stiu daca este contractie sau pur si simplu bebe se inghesuie/impinge intr-un loc. Dureri nu am avut neaparat, uneori mai simt o durere surda in partea de jos a abdomenului sau intepaturi pe col, cred, cand merg pe jos...

Madi +

Asa creste bebe!

Mergi la inceput