***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Elteka, m-am trezit dar din pacate ma duc la birou sper insa sa termin in cateva ore si dupa ... o sa ma tranform in iepuras care o sa umble de nebun prin oras sa cumpare cadouri la toata lumea pe ultima suta .... Pacat ca acolo departe nu te vei bucura de oua rosii, pasca si cozonaci. insa, din cate am inteles de la toamna vei veni in europa si vei fi destul de aproape de casa -deci totul va fi bine! uite un pupic si un gand bun pentru tine

Andreea 28+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ANDRADA LA MULTI ANI!!!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor alaturi de bebeul tau!!

motannel esti o draguta si ai perfecta dreptate.
ce fain ca ai luat numai 7 kg , eu deja am luat 9.

elteka sa-ti traiasca feciorasul, scuza-ma ca l-am facut fetita, nu stiu de ce traiam cu impresia ca ai fetita.
pai daca ai baietel mai sti ca nu ne incuscrim

pupici

30+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI ANDRADA
Sa fii fericita alaturi de sotul tau si de Antonio!

diana 33+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

La multzi ani Andrada iubita,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce`ti doresti,o nastere usoara si`un bebe Antonio de nota 10, sanatos si mancacios!!

Mone+33 Maria Antonia

Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani! Andrada

Sarcina usoara in continuare (lasa-l pe Antonia sa mai stea la caldurica :P), nastere usoara si un bebel sanatos mancacios si lipicios Sa fii fericita si iubita!

Sobi, spor la lucru azi :) Sper sa termini repede :)
Androix, nu stiu daca vorbeai cu mine, dar eu una nu am nici o speranta sa incap in hainele de din'ainte de sarcina curand dupa nastere. Asta chiar in cazul fericit in care as da 10kg jos, pentru ca oricum la mine totul s-a pus pe pulpe. Se vede si nici nu cred sa se dea de acolo jos la nastere :D
Eh, cu multa miscare le dam noi jos (ca asa reuseam eu sa imi mentin greutatea si inainte)

editat sa va spun ce prostii fac: azi noapte fac un drum pe la baie... cred ca aveam si ochii inchisi, oricum dormeam pe mine, si imediat dupa am adormit ca o valiza :D si dimineata cand ma trezesc, vad ca centrala a luat-o razna, a mers toata noaptea, incep sa ma ingrijorez (al meu sot sforaie inca) - si cand colo, lasasem apa calda sa curga la baie de la 2 de cand ma dusesem acolo Am inceput sa devin periculoasa cu somnul pe care il am in mine si cu drumul somnambulic catre baie

Anca 32+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

ANDRADA O zi superba iti doresc!

Fetelor va sarut si va doresc din suflet PASTE FERICIT alaturi de cei dragi voua!

cristina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

LA MULTI ANI ANDRADA!!! Sa fii sanatoasa, iubita si nastere usoara! Sa ai un Antonio, sanatos, frumos si norocos!

In legatura cu kg luate...eu la prima sacina am luat 23 kg (la 1,54 inaltime) pina la 34 de sapt. La o sapt dupa nastere, cand m-am intors acasa aveam cu 10 kg mai putin. Apoi Alin a avut colici 4 luni...asa ca la 4 luni de la nastere am pierdut toate Kg acumulate si inca vreo 3. Deci eram mai slaba ca inainte de a ramane insarcinata. A...si m-am mentinut asa fiindca am alaptat un an. Dupa renuntarea la alaptat am mai pus 1, 2 Kg adica am revenit la greutatea mea standard 45 Kg.
Va pup
Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

buna dimineata burtici
LA MULTI ANI ANDRADA
chris o sa-ti tinem pumnii tie si bebeului
tamaraiarta-l te rog pe pisoi
mai faci tu alte oua
sunt sigura ca n-a vrut
androix mi-ai taiat toata pofta de sarbatori
eu o sa merg mai departe cu postul cred
pai doar atat sa dau jos din muntele asta care am devenit in ultima vreme
ingrozitor
noroc cu alte exemple mai incurajatoare
laura, diana asa mai merge, chiar mai slaba decat inainte ar fi prea mult sa cer
dar macar la fel
ramane de vazut
PASTE FERICIT
pt toate burticile care nu mai intra pe forum
MULTA LINISTE SI LUMINA IN SUFLET

mihaela
30 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

LA MULTI ANI ANDRADA !!!
Sa ai parte de tot ce-i frumos in viata, multa sanatate alaturi de cei dragi si un bebeu frumos si sanatos!

Pt.toate burticutzele noastre, pt. familiile lor si pt. minunile din burtici, cu ocazia :

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!
Ieri am ajuns f tarziu acasa ca am fost si la cumparaturi, insa vestea cea mare am fost la ecografie si am vazut bebelina micuta si draguta:
Are 2644 g +/-15%, BPD:89.9 mm.Mi-a spus ca e totul ok, sa stau linistita, ca din pc. lui de vedere pot naste si maine ca nu e nici o problema (macar de-ar fi si parerea doctorului cu care nasc la fel...).Ideea e ca nu ma pricep la RI, ma puteti ajuta?Uite a scris asa:
Artera cerebrala medie:RI=0.78
Artera uterina:RI=0.64.Flux vena constant
O fi bine, ca de... mamica isi face griji oricum pt. puiul ei?
Vestea buna este ca are:prezentatie craniana si mi-a spus ca pot naste normal din puntul lui de vedere, numai sa nu intervina ceva.Si mi-a mai spus ca e dezvoltata OK pt. varsta ei, insa daca mai creste mult, o sa fie greu la nastere, ca o sa aiba multe KG...

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI ANDRADA sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire si sa te bucuri de Antonio

Fetelor Paste fericit!!!

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput