***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, succes la cumparaturi!

Pauly - poate fiindca la inceput mi-au zis ca am fetita ? (de am cumparat toate rochitele de printesa posibile si apoi a trebuit sa le dau inapoi ). Sau "din cauza" Ralucaimi,ea are fetita; lumea ne incurca fiindca scriem amandoua din Japonia (desi stam la vreo 2 ore cu avionul, dublu decat Timisoara-Bucuresti). Da' de acu' sper sa ramanem pe lista Rianei de petitori (sau o sa-i ziceti Alessya?)

Poohy, la mine tot pe coapse si fund s-au pus nenorocitele de kilograme... Vine ziua mea si sotulache cica ce-mi doresc. Zic - o carte despre cum sa dai grasimea si celulita jos de pe coapse! (acu' chiar am vazut una super in oras, cu exercitii specifice si alimentatie, numai ca era cam scumpa). Cica, Puiu da' tu te-ai suparat rau ieri (pai m-am suparat, da!), cum sa vrei o carte si aia de gimnastica...Drept pentru care a iesit val-vartej si mi-a adus niste praji la care nu pot rezista si gata...Si le-am ras! Si deseara cica mergem sa mancam "de Pasti" la un restaurant... Dar sa stii, daca data viitoare iar se coalizeaza cu doctorita, nu-sh ce-i fac!

Si "data viitoare" e atat de curand...M-au trecut la control din 2 in saptamani acum... Raruca-chan, tu cat de des mergi?

Draga mea, eu zunt zurlie rau, de aseara voiam sa-ti zic cu proteinele in urina, si uite ca trimiteam si mesajul asta si iar am uitat... Eu stiu ca e semn de infectie pe tractul urinar, insa daca iti incercuiesc primul + nu e chiar asa nasol, altfel te puneau sa faci analiza serioasa. Nu ti-au dat? Atunci nu e de ingrijorat. Mie in Romania imi ziceau asistentele ca atunci cand dai mostra de pipi, sa faci intai un jet afara (ca mai sunt fel de fel de secretii pe acolo, pe care ei le vad tot ca si cruci de puroi). Sper ca esti ok

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Andrada "LA MULTI ANI"! SA FII SANATOASA, SI SA AI O NASTERE USOARA SI BB ANTONIO SA FIE SANATOS SI MANCACIOS

monicoasa 33 sapt cu

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de familiile voastre! Sa ne bucuram de bebeii nostrii din burtica, de soti, de familia largita....si macar azi si maine sa nu mai tinem cont de kilograme luate si alte lucruri care ne pot deprima iar sa va aduca tot ce va doriti!

diana 33+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lilky, eu nu ma pricep ca mie nu mi le-au masurat niciodata (nu cu stiinta mea), dar fetele au tot vorbit de ele...De ex. Kay le avea marite si a trebuit sa ia magneziu...E vorba de fluxul pe arterele uterine.

Pana intra una din fete, uite un link:

http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=80032&FORUM_ID=60

(du-te in jos pe pagina ca fetele au tot scris raspunsuri)

Si pare-mi se Fetele de iulie-august au pe prima pagina un link la "Totul despre IR-uri", ca noi la Masuratori utile.

Nu te ingrijora, bucura-te de cozonaci si oua si atmosfera de sarbatoare, si puiutul care acusi vine... Eu ma gandesc la voi de aici...se face seara si n-am gatit nimic, ca bate vantul prin casa, doar eu si forumul...E frig si urat

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Andrada, la multi ani!Sa ai parte numai de impliniri alaturi de familia ta!

Fetelor, ieri era sa-mi pierd copilul(pe Tudor).Am intrat cu el intr-un supermarket din cartier si, la casa, in timp ce plateam si eram atenta la bani, el a iesit cu o tipa imbracata cu a haina cu aceeasi culoare ca a mea.Va dati seama ca am inlemnit cand am bagat de seama ca nu mai am copilul langa mine...Am fugit imediat afara dupa el, exact cand si-a dat seama ca tipa aia nu eram eu...m-a intrigat insa atitudinea ei...Eu m-as fi intors in magazin sa vad al cui e copilul, nu-l lasam asa pe strada...
In fine, Tudor si-a dat seama ca mami ramasese in magazin si a venit inapoi, oricum eu eram cu ochii pe el! Si cand ma gandesc ca toata noaptea visasem ca l-am urcat intr-un tren singur si-mi faceam probleme daca a ajuns la destinatie...

33+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Pepsi Pupici!
tamaraspt Sa stii ca si eu am o pisicuta, numai prostii face!Dimineata la 5 se scoala si ma musca de degetele de la picioare, iti dai seama ce se enerveaza sotul si o inchidem in baie, dar si-o mai si ia.Iart-o si tu de data asta, nu stia ca se sparg, cred ca a vrut sa se joace cu ele…
ella_74 Nesimtirea e mare oricum in ce priveste gravidutele.Ieri am fost in Carrefour si Cora si nesimtitii stateau la casele speciale pt. gravide si nu se urneau, cu sotiile langa ei ca niste ‘’vacute’’, scuzati expresia.Si mi-am trimis sotul, care nu e un curajos, dar nu ma simteam bine si le-a spus de la obraz si s-au uitat urat, dar s-au dat de o parte si am intrat cu cosul in fata…Oricum anuntau tot timpul ca gravidele, femeile cu copii pana in 5 ani, persoanele bolnave, au case speciale si cei care stau lacoada la ele sa le faca loc….Ai grija de tine, mai tine minunea un pic in burtica si odihneste-te, da?

chris27 Nu-i adevarat, n-ai vazut ca a mea la 35+2 zile are aproape 2,7 kg? Iti tin pumnii chris…

ancamari Pai eu zic ca daca-l folosesti doar in voiaj nu are sens sa cumperi salteluta!
Alyna 24 Sa te faci bine, puiule!
Elteka Multumesc!Pupici!

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI ANDRADA, NUMAI BUCURII SI BEBEL SANATOS!!!

Fetelor, va doresc un PASTE FERICIT, SA TINEM BEBEII CAT MAI MULT IN BURTICA SI SA AVEM NASTERI USOARE!!!

31+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Buna fetele burticile!

Am trecut pe aici sa va urez Paste Fericit si Imbelsugat! si sa va mai impartasesc din experientele mele.

Cred ca nu am mai fost pe aici din Februarie cand am inceput un curs care imi mananca zilele si nervii. M-am gandit la voi dar nu am gasit timp sa trec pe aici. Acum sunt in vacanta pentru 2 saptamani si o sa incerc sa fac ultima curatenie inainte de bebe si facut bagaj pt spital si spalat hainutele micutele pentru ingerasul meu.

Am citit ultimele pagini si vad ca va conversati despre kg. Am 14 kg mai mult. Sper sa nu sar peste 16. Planuri am multe ca sa le dau jos dar cine stie daca voi putea sa le respect.

Intre timp am aflat niste lucruri importante pe care se pare ca la Romania nu se stiu. Vi le impartasesc si voua. Contractiile Braxton Hicks care apar cu cateva luni inainte de sarcina sunt normale. Se pregateste organismul pentru nastere. Asa ca stati linistite daca simtiti ca vi se intareste burtica. Altceva, foarte important pastilele din frunze de zmeura sau ceaiul din frunze de zmeura sunt extraordinare pentru pregatirea organismului pentru nastere. Toate fetele de aici care au folosit au avut travaliu de cateva ore, contractiile au fost eficiente iar organismul si-a revenit mult mai repede. Ele se iau dupa 30 de saptamani. Tot pastilele astea linistesc contractiile Braxton Hicks. Tot important, se maseaza zona perineului(portiunea dintre anus si vagin) cu ulei de migdale pentru a evita rupturi(epiziotonomie parca se numeste). Trebui sa evitati uretra cand va masati.

Sper sa va fie de ajutor si sa gasiti minunatele pilule. Eu am hotarat sa nasc in apa fara droguri. Am fost sa vizitez centrul de nasteri si mi s-a parut in regula. Vreau sa va spun ca am cerut sa mi se acorde o a 3a ecografie. Am incercat sa conving doctorul meu si cand a vazut ca nu poate sa ma faca sa renunt l-a chemat pe seful de la obstetrica al spitalului care mi-a luat gandul. Argumentele mi s-au parut concludente. A spus ca cercetarile au aratat ca ecografia streseaza bebe iar ce se vede la 20 sapt este destul ca sa demonstreze ca bebe este bine. O ecografie acum doar ar stresa mai mult mama iar adevarul se vede numai la nastere.
Ralucami si Elteka - tot la fel e si in Japonia? Eu m-am impacat cu gandul pana la urma dar sunt curioasa cum e in alte tari.

Am inceput cursuri antenatale si e dragut. Dragutul meu sot invata si se pregateste pentru nastere si el. Ma bucur ca asa stie si el ce va urma si e pregatit. Eram ingrijorata cu o sa lesine la nastere sau cine mai stie ce.

Ma bucur ca am gasit timp sa va scriu intr-un final. Ma pregatesc pentru Paste. Am facut drob acum 3 saptamani pe care nu l am mancat tot si l am pus in congelator. O sa scot maine 2 felii din congelator si o sa fierb 2 oua si cu asta basta. Miel noi mancam tot timpul anului asa ca probabil o sa fac niste mici, ca sunt mai speciali. Am cumparat niste Panettone si o sa-l desfac maine. O sa fac o salata pe care oricum o fac in fiecare zi. Ce sa zic! Sarbatorile astea a noastre se invart in jurul mancarii.

Sa va dea Domnul sa fiti multumite si fericite cu ce aveti si sa va dea intelepciunea sa va bucurati de dragostea cu care sunteti inconjurate. Sa invatati sa pretuiti clipa ca si cum ar fi mereu ultima. Sa aveti parte de toata dragostea din lume. Paste Fericit!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

ANDRADA, LA MUUUUUUUUUULTI ANI! Sa ai parte numai de clipe de fericire alaturi de bebe ANTONIO!

Bebe Isabella creste

28+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutari de peste mari!

Abia m-am strans acasa si mi-a pierit tot cheful sa fac cozonac sau pasca. ( am niste Panettone, nu stiu daca de considera cozonac, dar e suficient de bun pt anul asta). In schimb am fost inspirata si mi-am luat fel de fel de prajiturele specifice primaverii: rulada cires, sakura-mochi ( prajiturele de orez invelite in frunze dulci-acrisoare de cires), niste dulciuri japoneze cu forma de prune/caise. Asta e, ne adaptam! Eu azi noapte am facut o supa de pui si ouale rosii , acum am pus pulpele si aripioarele de pui la cuptor ( le-am lasat in vin cu mirodenii toata noaptea, sper sa nu ma "imbat" cand le manac.) si dupa ce termin cu ele, bag si o tava de cartofi cu rozmarin la facut. Si cu asta BASTA! Altceva nu mai fac, nu am nici timp si nici chef . Si maine oricum lucrez (orele suplimentare de care va ziceam), deci nu prea are rost sa ma agit.

Elteka eu vopsea de oua am avut din Ro ( anul asta, ma si mir cum de i-a picat fisa lui frate-meu sa-mi trimita din timp). Dar pana acum am vopsit cu ccc colorant alimentar (se gaseste pe toate drumurile, la raionul de prajituri). Si intr-un timp cumparam de pe FBC ( magazinul american) on-line toate minunile.(vopsea pt oua, stickers, ornamente etc). Daca vrei carne de miel / burta de vita/ organe de toate neamurile, vezi tot pe net ( daca vrei pot sa caut link-ul magazinului).

Apropo de monitorizarea sarcinii: pana acum ma chema cam 1 data pe luna la control, acum ca am mai mult de 30s m-a programat peste 2 saptamani.( pe 20 aprilie). De fapt, noua la primul curs de maternity ne-au dat si o brosurica cu sistemul clinicii si era mentionat acolo : < 30s - 1 x/luna, 30-37s - 1x la doua saptamani, 37-40 - 1x saptamana.
Multumesc mult pt explicatia cu proteinele din urina. Nu mi-a spus nimic doctorul , de-asta si stau asa linistita. Oricum tura viitoare il intreb.
Apropo de analize: mie la urmatorul control mi-au spus sa aduc tichetul gratuit nr 2 ( pe care l-am primit de la primarie, cand mi-au dat carnetul de gravi) ca sa imi faca o analiza a sangelui ( specifica trimestrului 3, cica). tie nu ti-au spus nimic? Cate analize de sange ai facut pana acum?
Si daca tot m-am lungit o gramada cu mesajul asta: am gasit sutiene foarte faine, din bumbac , cu bretele late (exact asa cum cautam noi, pt alaptat) la Edwin si Spalding. Nu sunt maternity, dar sunt super OK comparativ cu cele de la Wing sau alte danteluri. (sunt de fapt seturi: chilotei si sutien casual)

Jollyies-mie imi face ecografie la orice control ( am pana acum vreo 7 casete cu eco si stiu ca imi vor face pana la sfarsit.)Dar am inteles ca acelasi sistem ar fi si prin State ( doar 2 sau 3 eco acoperite de asigurare, restul le faci pe cont propriu daca te tine buzunarul). Eu , sincera sa fiu , as simti ca nu e consultul complet daca nu mi-ar face eco sa-mi masoare/cantareasca bebelina, dar poate e si din cauza ca asa m-am obisnuit. Daca dr tau spune ca nu e nici o problema, ca toate sunt in regula si nu ai nevoie de o noua eco, atunci ...asta e! Nu mai e mult si o sa ne vedem puiutii "live".

Andrada LA MULTI ANI!!

Si vreau sa va urez si eu PASTE FERICIT cu lumina pe mese si in suflet !!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput