Mamici de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
andutzy, rationamentul este corect. cel mai important este sa iasa bb bine si daca se poate sa fie si colul dilatat ca sa nu faci retentie de lohii, e si mai bine. ideal este sa-l tii pe bb cat mai mult posibil (daca totul e ok si ai suficient lichid, placenta nu este imbatranita,colul este in regula, iar bb nu are suferinta si nu da semne ca ar vrea sa iasa).
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
jadi spune:
Raluca felicitari pentru bb-el!
Oana/panda la ce iti trebuie carnetul ala? Ca eu nu am avut nici la prima sarcina, e total inutil!
Anya deja ma ingrozesc cat de putin mai am pana la nastere . Nu ma sperie nimic decat noaptea petrecuta pe spate la ATI!
Deni & Vlad & Tudor
andutzy spune:
Anya, deci inca o bila alba pt nenea doctoru? DOAMNE AJUTA! Ar trebui sa-ti dea o prima ca il ajuti in obtinerea credibilitatii!Multumesc pt raspuns!
AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
brazuca25 spune:
Stiu ca s-a mai discutat, dar nu gasesc acum. Cine imi spune si mie unde il gasesc pe dr. Herghelegiu? ( si eventual un pret pt eco?). Poate ma lamureste el daca bb e un el sau o ea. Si-asa peste vreo 3 sapt trebuie sa repet eco doppler pt IR-uri umpik aiurea in sapt 21.
23+ Maria
poze cu noi
Luna1 spune:
Fetelor eu plec acasa, voi mai intra pana la Paste insa pentru cele care nu vor mai fi pe aici urez Paste fericit si multa lumina in suflete. Si nu mancati prea multe bunatati!
Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
oaana spune:
ANDRAZ,MERCI MULT.
RALUCAPIO,felicitari.
Simooooooooooooooooooo
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 24+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
estecri spune:
buna fetelor
stiu ca vin si eu eu mai tarziu :ieri si azi peste zi nu am reusit sa intru pe forum deloc. Dar sa stiti ca am recuperat totul la citit!
alina.a multumesc din suflet pentru intelegere si bunavointa. Asa am inteles si eu ca nici o farmacie din Romania nu aduce acest vaccin : imunoglobulin Behring pentru hepatita B...si nu inteleg de ce!! Nu-i nimic asta e!!Daca l-as gasi in Ungaria ar fi mult mai bine ca ar fi mai aproape...dar daca nu e nici in Ungaria nu-i bai ca de luat tot il iau din Germania. Acolo e sigur! Daca mai afli cate ceva as fi recunoscatoare sa-mi spui. Ma bucur ca tu si cu bebelina ta sunteti bine!Vadulce!
Mai fetelor avem motiv de sarbatoare ...toate fetele si bebeii sunt bine !!(bravo Aylin-ti-am spus eu ca te tinem strans de manute si nu-ti dam drumul de la odisee pana nu nastem cand ne-o veni sorocul!!)
pup fetele
sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
Antoanela23 spune:
Buna seara frumoaselor,
Vad ca ati scris azi si pt ieri, bravo!
Eu am inceput un mesaj de mai multe ori dar din cauza de proximitate de mic terorist la domiciliu nu am apucat sa-l trimit.
Simo, si tie!
Ioana, , pupici la toate trei fetele.
Aylin, ma bucur ca ai vesti bune si te-ai linistit, acum or sa-ti priasca si tie sarbatorile.
Andra, Alina.a, si pt voi la fel, ma bucur ca totul merge bine.
Joujou, Narcisa si Raluca felicitari pt culoare caruciorului!
Joujou, dar dr ce a zis de pozitia bb-ului? Singurul mod de a evita presiunea pe col e sa stai la orizonatala.
Lorina, ma alatur grupului care te cearta ca nu esti cuminte, rusiniiiica...si un sa indulcim pastila.
Anya, ce frumos ca ai asistat la nastere, chiar vroiam sa-ti spun ca ti-e dor de serviciu si apoi am vazut ca ai scris tu mai jos.
Jadi, misto ca te-a dus sotul al teatru.
Oanaaa, mersi de intrebare, sunt tot aici, deci e bine. Sunt zile mai bune si zile mai rele, dar per total e bine.
Pup fetele, spor la pregatiri si la mancat,
Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)
andicu spune:
Buna fetelor.
Felicitari celor care au aflat culoarea carucioarelor!
Brazuca, eu am programare la Herghelegiu la Euroclinic, si mi s-a spus ca acolo este 150 lei consultatia, 230 lei (parca) morfo-fetala si 280 lei 3D. POate stiu fetele unde mai are cabinet, ca pe mine nu m-a interesat decat Euroclinic ca acolo vreau sa nasc.
Noi plecam maine la munte pentru 5 zile, asa ca va urez de pe-acuma :
PASTE FERICIT SI LUMINAT! Sa va aduca Iepurasul daruri multe si frumoase si bebici sanatosi!
Andicu 26+Filip Cristian
Poze cu burtica
Antoanela23 spune:
Andicu, drum bun si vacanta frumoasa.
Luna, noi stam pe langa casa de Pasti, nu facem nimic special.
Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)