Mamici de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
brazuca25 spune:
andutzy, la mine inainte singurul lucru care imi lua tot cheful era ca ma simteam . Sotul nu se vaita de asta...ar fi culmea. Mai ales ca stie ce pasarele am eu in cap legate de greutate. Chiar radeam zilele trecute cand ne aminteam cum venea ca un catelush sa ma intrebe noi cand mai prestam, iar eu inventam tot felul de scuze si motive sa evit "momentul". Acum nu mai e cazul. Chiar am primit complimentul ca "la-am terminat" intr-o seara
23+ Maria
poze cu noi
Miillyy spune:
Scuze,Alina, Otim,cred ca nu am vazut mesajul ... Eu i-am luat lui BeBe lucrusoare de la BRANDON si BABY CENTER din Szeged (2 magazine care merita vizitate!!!) - ambele sunt in drum spre Tesco, aproape unul de celalalt ( BRANDON e aproape de Mc Donalds, BABY CENTER este aproape de SZEGED PLAZA).
Alina, ma bucur mult ca au iesit bine analizele!!! Si eu stau bine cu glucoza....si la fel....doctorul mi-a zis ca e o veste foarte buna. Ce bine de tine ca te-ai ingrasat doar 6 kg, eu...am cam pus 12 kg ... si mai sunt inca cateva luni bune!Acum trebuie sa tzin regim -fara dulciuri, sare, grasimi etc.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ralucapio
Buna burticutze,
De vreo saptamana ma chinui sa va prind din urma dar nu prea reusesc. In schimb am observat ca mai sunt inca 64 bebei , asa ca o sa reduc lista la 63 ...................... noi o sa avem un baietzel foarte agitat. Cred ca nu doarme decat atunci cand ma plimb eu ca in rest "se plimba" de colo colo.
Asa ca avem si noi rugamintea sa ne treaca si pe noi cineva cu un carucior albastru.
Pupici
19
Felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si mancacios!
Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Anya20 spune:
Lunito, sunt pe aici...ieri a nascut o prietena de-a mea si am intrat si eu in sala. am avut niste emotii...brrrr...cezariana la cald, dupa un debut de travaliu de cateva ore.
nebunie mare la filantropia, se renoveaza si e cam inghesuiala si la mamici si la bebei. cand am intrat pe sectie la nou-nascuti m-a luat dorul de serviciu. frumos tare, ce sa mai. parca nu-mi vine sa cred ca in cateva saptamani o sa am si eu din nou o magaldeata de-aia.
ralucapio, felicitari pentru baietel!!! sa fie sanatos si perfect, asa cum va doriti.
alina, ma bucur mult ca Elisa este bine si mai ales ca s-a ridicat placenta.
chriszta, explicatiile tale sunt f bune.
aylin, ma bucur mult ca te-ai linistit si ca fetita e bine. herghelegiu este foarte bun, te-ai convins si tu...cu toata lipsa lui de comunicare, dar asta conteaza mai putin. bine ca ti-a explicat ce doreai sa stii.
andutzy, ai scapat de control. bine ca e totul ok.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
andutzy spune:
brazuca, te invidiez! inseamna ca esti intr-o mare forma! Eu abia ma misc desi am luat nu am luat mai mult de 5-6 kg, ma simt ca anchilozata! Si plus ca atunci cand facem ceva...sunt atat de inchistata in ideea de a nu "perturba'cumva casuta lui bebe (desi stiu ca nu se intampla asta asa usor), ca ma misc mai mult NU si iese ceva....ce mai mult n-ar fi...
AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
dragele mele eu sunt libera maine. nu stiu cat o sa pot intra pe net de acasa pt ca am concediu o saptamana dupa Paste. Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite si sanatate multa voua si bb-ilor vostrii. pupici multi si sa va aduca epurashu tot ce va doriti! Andra stie!!!!!!!!!!!!!!!!!
+21
mihaela
poze
Paste fericit si drum bun! Sa te relaxezi si sa te gandesti si la mine cand mergi la biserica sa iei lumina. Te pup.
Luna 21 sapt+
andutzy spune:
Anya, apropos de cezariana la cald: Edu a zis ceva de genul ca daca observa ca incepe sa se deschida colul (dupa 38-39 saptamani) imi induce contractii si abia cand am ceva dilatatie facem cezariana, ca sa nu-mi deschida el dupa aceea manual colul ca e mai nasol(pt a se scurge lohiile). De asemenea daca incep contractiile a zis ca imi grabeste putin dilatarea cu niste perfuzii tot asa si dupa aceea intram in operatie. E normal asa? fac ce fac si iar ii pun la indoiala cunostintele....cred ca sunt nebuna!
AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Luna1 spune:
Iar vorbiti de sex? Si mie mi-a cam trecut cheful, mai ales cand ma vad cat sunt imi trece pofta de dezbracat. Al meu zice ca sunt sexi dar eu nu-l mai cred. Cred ca sunt la fel de sexi ca o balena esuata. Poate totusi il execut si eu zilele astea un pic.
Anya ce frumos ca ai asistat la nastere! Va spuneam ca duminica am tinut in brate o bebelina de 5 sapt, am primit pozele pe mail, le pun diseara pe site si va anunt sa le vedeti. E o superba si nu m-as mai fi dezlipit de ea.
Brazuca abia astept sa vad poze.
Ioana deci asa, Miruna te-a "parasit" deja in favoarea bonei. Pupici Mirunei.
Stefania bafta la examen cand o fi.
Va pup pe toate fetelor.
Luna 21 sapt+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by panda77
Salutare fetelor !
Ma confrunt cu urmatoarea problema : ma duc pt prima data la medicul de familie ( pe care oricum nu l-am vazut niciodata pana acum )si il avertizez la telefon ca am nevoie sa-mi pregateasca un carnet de gravida. Raspunsul lui : "Aaaa, pai nu am sa va dau". Si mai rau, nici macar nu stie de unde sa faca rost, a zis ca o sa-si intrebe colegii sa vada daca are de unde sa mai obtina unul - spunea ca nu i-a mai cerut nimeni asa ceva in ultimii 2 ani. Voi l-ati procurat deja si, daca da, cum ?
Oana - panda77 , 25+ cu
Nici eu nu am un carnet al gravidei dintr-acela tipizat. Am un dosar in care-mi tin toate analizele, buletinele ecografice etc., plus notitele pe care ginecologul si le face de fiecare data cand ma consulta (evident, cudata, semnatura lui si parafa). Cred ca e suficient, nu? Sau carnetul ala imi asigura niste drepturi de care nu stiu eu nimic?
Lia S23
liadorian spune:
Felicitari mamicilor de baietei! Sa va creasca flacaii mari si sanatosi, sa le gasiti fete pe masura, si sa nu uitati ce s-a mai scris pe aici despre soacre!
Brazuca, te invidiez pentru forma ta de zile mari! Dar e si firesc, sunteti intr-un moment asa de frumos al vietii voastre! De-abia astept sa vad fotografii cu rochita ta, cu intreg evenimentul daca se poate.
Stefania, bafta la examen!
Lia S23