Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Despre sex:

Sexul ca act fizic cu tot ce implica el (ejaculare) este permis pana in saptamana 29 (pt. cine are voie de la domnul dr.). Din saptamana 29 nu actul sexual in sine este periculos ci continutul spermei care are in compozitie substanta PROSTAGLANDINE (sper ca am spus corect) care provoaca contractii uterine si care pot duce la nastere prematura. Actul fizic nu afecteaza ci ejacularea si intrarea spermei in contact cu interiorul organului feminin.
MAMA ANYA VEZI DACA AM SCRIS PROSTII CORECTEAZA-MA, dar asta mi-a spus doctorul si m-am si documentat.
Asa ca succes cu sau cu, depinde de fiecare.
Pupici....

Cristina 24+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ioana, mare problema la tine cu 2 tititze....de fapt problema va fi a sotzului ...asta este, are tata 3 fete mandre tre' sa le cadoriseasca pe fiecare asa cum trebuie

Eu nu inteleg ceva legat de medicii de familie? Cum adica sa nu iti dea voie sa faci analizele? Daca dr ginecolog ti le-a dat, inseamna ca e nevoie de el. Nu decide medicul de familie ce si cum. Si crede-ma ca nu am mai auzit de faza: "analizele astea le platesc eu"....si daca ii dai shpaga nu le plateste tot ea? de toata jena....pe bune! Eu macar nu am probleme cu medicul de familie...Lucky me!

Andra
23/24 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna burticutze,

De vreo saptamana ma chinui sa va prind din urma dar nu prea reusesc. In schimb am observat ca mai sunt inca 64 bebei , asa ca o sa reduc lista la 63 ...................... noi o sa avem un baietzel foarte agitat. Cred ca nu doarme decat atunci cand ma plimb eu ca in rest "se plimba" de colo colo.
Asa ca avem si noi rugamintea sa ne treaca si pe noi cineva cu un carucior albastru.

Pupici

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Salutare fetelor !

Ma confrunt cu urmatoarea problema : ma duc pt prima data la medicul de familie ( pe care oricum nu l-am vazut niciodata pana acum )si il avertizez la telefon ca am nevoie sa-mi pregateasca un carnet de gravida. Raspunsul lui : "Aaaa, pai nu am sa va dau". Si mai rau, nici macar nu stie de unde sa faca rost, a zis ca o sa-si intrebe colegii sa vada daca are de unde sa mai obtina unul - spunea ca nu i-a mai cerut nimeni asa ceva in ultimii 2 ani. Voi l-ati procurat deja si, daca da, cum ?

Oana - panda77 , 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salut si eu fetele ca am scapat de munca.
felicitari noilor posesoare de carucioare.
se pare ca au fost numai vesti bune. pupici la toate fetele. nu mentionez pe nimeni caci sigur o sa uit pe cineva. sa speram ca mergem spre si mai bine.
aylin nu cred ca mai stiu sa numar. parca asa stiam si eu ca am 20 de saptamani, dar acum nu mai schimb.
am citit la serviciu din urma si mi-ati facut pofta cu mancarurile. o sa incerc sa dorm putin, apoi merg sa-mi cumpar o salata caci nu mai astept pana e gata cea de acasa. de fapt eu nu voi gati nimic. merg la socrii si gasesc totul gata. cel putin asa sper.
si eu am avut probleme cu medicul de familie la prina sarcina. se plangea ca ginecologul imi da cele mai scumpe medicamente. sarcina asta inca nu am mers dupa retete. iau doar magneziu si iod acum.
dupa sarbatori vreau sa-mi repet tt.
a inceput sa ploua la noi. merg sa trag un pui de somn, caci noaptea trecuta am dormit doar 5 ore. profit pana imi vine copilul acasa. acum e la dadaca.
va pup

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

oana nici eu nu am primit carnetul. l-am cerut, dar a uitat sa-l comande din cate am inteles eu. asta se intampla pe la 7 saptamani. am mai intrebat pe la 14 saptamani si tot nimic. nu stiu daca are rost sa imi mai bat gura. poate dupa sarbatori cand voi mai face o vizita la cabinet.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

raluca felicitari pt baietel. pitica mea a prea linistita si parca asi vrea sa fie mai zglobie. la eco e tot timpul in miscare, dar eu parca o simt mai rar.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dragele mele eu sunt libera maine. nu stiu cat o sa pot intra pe net de acasa pt ca am concediu o saptamana dupa Paste. Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite si sanatate multa voua si bb-ilor vostrii. pupici multi si sa va aduca epurashu tot ce va doriti! Andra stie!!!!!!!!!!!!!!!!!

+21
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Salutare la burticute si bebici,

Azi am inceput vacanta de Paste am pana marti liber, e exact ceea ce am nevoie si partea buna e ca si jumatatea mea e acasa.
Sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi.
Luna- examenul il am cand decid eu aici poti sa amani pana esti gata. Pe langa lectiile de teorie si examenul medical ai nevoie de un curs de prim ajutor fara de care nu poti sustine examenul.
Fetelor pupici multi mari pe burtici

stefania sapt.22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello dragele!
Aseara am trait prima experienta a mea de control pe masa cu un medic barbat! de data asta nu am mai scapat, mai ales ca aveam niste contractii dupa atatea ore de treaba si omul a tinut sa vada daca s-a scurtat cumva colul. A fost mai usor decat credeam, mana mult mai usoara si control mult mai usor de suportat(ca senzatie) decat si la doctorita mea , care este o finuta.
cat despre , le invidiez pe acelea dintre voi care au chef...eu am voie dar nu am chef, sotul nu are chef din cauza aspectului meu de miss si tot asa....

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput