Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Paste fericit, luminat si imbelsugat alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Paste fericit!
la mamici si la bbici

andreap, sanatate multa

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Paste fericit ,noi miine plecam la bunici ,sper sa fie frumos ca sa stam afara !

Andreap ,sa te faci bine ,te pupam mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am cam terminat cu treaba(prajituri, aperitive,...), mai trebuie sa fiarba ciorba si sa vopsim ouale, ca friptura o pun maine in cuptor (ne place proaspat).Aseara, a "muncit" si Diana la prajituri.A framantat o bucata de aluat, a taiat-o rondele, a asezat-o in tava si apoi de la capat.E fericita ca iepurasul i-a adus jucarii noi pentru nisip.

andreea,sanatate multa!

SFINTELE SARBATORI SA VA ADUCA PACE IN SUFLET, SANATATE SI MULTE BUCURII!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc frumos pentru urari!
Monica,poate sapt.viitoare ne vedem.sper sa ma simt mai bine si sa reusesc sa vin in Bucuresti.
Diana,te sunasem dimineata..nu stiam ca plecati din Pitesti.Petrecere frumoasa!
Ma simt mai bine,nu ma mai doare urechea,dar inca nu ies din casa.In schimb deja nu mai are unde sa-mi faca injectiile...acum regret un fund un pic mai mare si mai 'pufos',poate nu ma durea sa rau
VA DORESC UN PASTE FERICIT,CU LINISTE IN SUFLET SI IN CASA,CU SANATATE SI PROSPERITATE!
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

o prietena de la casnicutze a observat o schimbare la semnatura unei mamici care scrie si pe-aici
miha, sarcina usoara si bebelina sanatoasa(fetelor a prins stafeta cu funditza roz)...ce iepurash dragutz...ce cadou mai potrivit se mai putea...felicitari!

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miha felicitariiiii , acum am observat si eu schimbarea la semnatura ta, iti doresc sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si bravooooooo....ce mult ma bucur pentru voi fetelor....sa stiti ca nu ma las pana nu fac si eu bb3 ca prea imi faceti pofta.... Felicitari Miha si numai bine.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow lipseste omul putin si ce de vesti.
Miha, felicitari si o sarcina usoara, un bebe sanatos si norocos. Eu prezic ca va fi cu fundita roz, stafeta de la Gandacica .
Dama, votez si eu pentru fetita daca este rost de greturi si pofte de ceva dulce.
Andreea, multa sanatate, sper ca esti mai bine deja.
Dana, Alexa m-ati facut sa zambesc cu descrierea sotilor si pasiunilor lor mai mult sau mai putin costisitoare si enervante pentru noi. La al meu ordinea este telefoane, masini, electronice si evident ceasuri, adidasi. Nici nu ma mai mir ca nu mai are unde sa depoziteze diverse manuale in creier, deh spatiul este ocupata cu atata informatie folositoare .

Paste fericit dragi mamici, sa fie multa bucurie in casa voastra!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Va doresc si eu din toata inima
Paste fericit si Lumina in suflete!!

P.S.Monica-Elizabet,cu ceva timp in urma(de Mucenici)mi-ai dat reteta ta de cozonac.Vroiam sa-ti spun ca am facut azi cozonaci dupa reteta ta si au iesit supeeer.Iti multumesc din suflet!!Sunt primii mei cozonaci,asa ca iti dai seama cat sunt de incantata!Te pup

Flori
Noi

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Si eu care ziceam ca citesc tot si nu-mi scapa nimic. Cand ai pus-o de bebe 2 Miha? Cate sapt. ai?
M-ai dat gata, ai anuntat de mult si n-am fost eu pe faza sau ai tacut melc pana acum?

Felicitarile mele, sarcina usoara, bebe-fetita sa fie si sa ai parte numai de clipe frumoase ca gravidutza.

Deci, cine face socoteala? Dama, Miha si Miki. Mai e careva si nu stiu eu?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput