Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by danette

Fetelor, eu sunt bine.
Tocmai m-am intors de la dr.
Nu e sarcina.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Draga mea, sunt sigura ca totul este asa cum ti-ai dorit si cum este mai bine pentru tine.

Fetelor, sincer nu stiu cum este sa nu ai "ajutor".As vrea ca jumatatile voastre sa fie ca sotul meu.Nu ma laud, dar e bine ca cel de langa tine sa-ti fie alaturi (cum spune preotul) "la bine si la rau".
Si noi am avut perioade grele (sufletesti si financiare),dar impreuna le-am rezolvat pe toate.
Cand este acasa ni se dedica doar noua.
Inainte sa ne casatorim, carcotasa de soacramea imi tot spunea:"Draga mea, tu ai facultate, el nu! El pierde noptile cu prietenii, nu l-am tinut din scurt, cum te-a tinut mama ta!...Are un anturaj cam...!"
Dar n-am bagat-o in seama si am mers mai departe.De cand suntem impreuna si-a lasat prieteni de-o parte, nu mai umbla cu ei si-mi spunea:"M-am distrat pana acuma, iar de acuma incolo sunt familist!"
Noi ne cunosteam de vreo 7 ani inainte sa fim impreuna(stiam ce ne poate capul),ne-am intalnit pe 1Mai 1999 intr-o discoteca, iar pe 16 octombrie ne-am casatori. Unele persoane imi spuneau ca-i prea repede, dar se pare ca n-a fost repede.N-am avut timp sa ne plictisim unul de celalalt,iar acuma nici atat.
E drept ca de un timp e mereu plecat si petrecem mai putin timp impreuna , dar asta-i viata, nu poti sa le ai pe toate.Cand e acasa ori se ocupa el de Diana, ori face el unele lucruri, dar iesirile le facem impreuna.Doar duminica dimineata pana pe la 11-12 merge singur pe la ai lui (eu oricum n-am chef - nu-mi plac, am motivele mele) si pe la cumnatul nostru sa mai treaca timpul, sa discute de telefoane si adidasi(hobiurile lui).Nu ma deranjeaza.Decat sa mearga cu prietenii, mai bine il stiu acolo.

In general, toti copiii sunt mai fascinati de tata decat de mama sau bunici. Diana, cand se trezeste, primul lucru intreaba UNDE-I TATI? Daca-i in sufragerie, incepe sa rada si se arunca in bratele lui, iar de-i plecat ma intreaba CAND VINE TATI MEU?
Acest lucru se intampla ca ei, copiii petrec cea mai mare parte a timpului cu mamele, iar tatzii sunt cea buna care le face toate poftele.

VA SI VA DORESC O SAPTAMANA LINISTITA!

Ps Am inceput scoala!M-ai am doua luni si apoi vacanta!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello!

Roxana nu se vad pozele
Try nici eu n-am reusit sa le vad...
La noi,nimic deosebit,doar usoare "crize" de personalitate...dar nu ma plan, ca-s usoare, fara trantit pe jos,si urlete, doar asa...daca nu primeste ce vrea,plange un pic si zice "mami,veeeezi,pang" apoi trece...aaaa si mai avem si prostul obicei de-a tranti jucariile pe jos, asta ma dispera efectiv. Ma gandeam ca daca ii iau ceva ce-i va place la nebunie,inceteaza,neah...ce-i drept,jucaria preferata are regim preferential,dar...doar deocamdata,pana cade din top

Cucuietele, ce mai faceti voi,mey?
Fulgutza noastra?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat ceva...
try, am vazut filmulete!Ai doua sufletele super.Iar de Alex ce sa zic...E BAIAT MARE.

IOANA MI-A VENIT SI MIE METODICA

Dianei i-a mai trecut raceala, este inca ragusita, dar nu ca si sambata. Se pare ca HOMEOGENE (ce i-am dat) isi fac efectul. Daca nu ar vorbi atata, poate ca i-ar trece mai repede.
Ieri i-am spus sa taca, sa vad cat nu poate vorbi. A tacut vreo 10-20 de secunde si apoi a inceput. De cand deschide ochisorii si pana se culca vorbeste continuu.Imi pune tot felul de intrebari si vesnic are ceva de spus,iar de cantat, canta tot timpul.La noi nu canta CD-urile "Cutiuta muzicala", cand doarme sau cand mergem afara.In mare stie toate cantecelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citeam azi pe forum si nu mai stiu la care subiect una din fete a spus ca "barbatii nu vor avea niciodata sentimente materne" (citat cu aproximatie). Si atunci mi-am adus aminte de discutia de aici...
Barbati care sa stie sa aiba grija de un copil si care sa mai fie si responsabili sunt raritati. Dar eu raman la parerea ca pot fi responsabilizati,cu vorba buna sau cu asa cum spuneam cu ceva vreme in urma.
Eu nu ma plang (intotdeauna ) de al meu sot,poate pentru ca sunt eu mai chisata si chitibusara si-mi place sa fac totul cu manuta mea,dar atunci cand am CERUT ajutorul l-am primit. Nu mi-am stricat nervii asteptand sa mi se dea ajutorul,pur si simplu l-am cerut. Comunicarea e totul,vorba reclamei.
Nici pe-al meu n-ai sa-l vezi ca se apuca din proprie initiativa sa gateasca sau sa stearga geamurile,dar daca ii trasez sarcini le duce la indeplinire cu succes.Apropo,face o salata boeuf foarte buna. Nici in privinta lui Robert nu are initiative,daca nu-l solicita copilul,dar daca el a schitat cel mai mic gest nu exista ca nu are chef sau ca e obosit."Botzul lui de aur" are intotdeauna prioritate.
Recitind acum ce-am scris reiese ca mai mult ma laud cu barbatul meu decat ma plang ,dar credeti-ma ca nu e asa,departe de mine gandul.Nu sunt super multumita,dar am invatat sa-l accept asa cum este si sa nu-mi iau pe cap mai multe decat pot duce.Iar atunci cand simteam ca nu mai pot am cerut ajutor.
Va pup si numai bine.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERBITZA nu se vad pozele!

ADRIANNA pune-l pe cuscru la treaba ca primeste el nu se uita pe DC, nu? ca mi-o fur eu apoi mey, pai cum sa rezisti cu doi copii??? ..da si uite ca rezisti si pentru ca vede ca te descurci cu amandoi destul de bine, se retrage in carapacea lui numita comoditate...sper sa gasesti puterea si leacul sa il determini sa inteleaga ca intr-o casnicie sunt implicate 2 persoane si ca parintii sunt si ei DOI ...incercati sa iesiti intr-o seara impreuna si sa ii explici cat de greu iti este sa faci totul singura, si ca situatia ar trebui sa se schimbe cand se vor intoarce copilasii la voi. Am sa ma rog pentru tine sa primesti ajutorul binemeritat!

MONICA din ce ai descris pana acum, (chiar am urmarit cu interes relatia cu sotul tau si mai ales cum te ajuta), mi se pare ca sotii nostri seamana mult, ca ajutor in gospodarie si ca tatici!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

e gata ziua si nu am apucat sa vad inca pozele...nici acasa nu o sa am timp ca am treaba: trebuie sa intru in priza pana miercuri cand pleaca "al meu" in italia si doamne fereste sa vrea sa ia ceva si sa nu-i fie calcat, spalat, etc... asa ca de miercuri pana vineri cand merg la tara voi fi singurica acasa.
ionitza draga nu e chiar asa de rea situatia la noi, cica noi ne intelegem bine si chiar ne intelegem atata timp cat e cum vrea EL. are "scapari" (asta ca sa fiu dragutza) pe care trebuie sa le tolerez ca sa ne mearga bine. nu mai insist cu ajutorul, uneori ma ajuta daca-i tot bat capul dar decat sa-i tot zic mai bine fac singura...greseala mea e ca am crezut ca daca o sa vada ca mi-e greu o sa fie altfel, insa lui ii este "si mai greu" ca deh ce probleme are pe cap nu mai exista nicaieri , asa ca am decis sa nu ma mai afecteze si chestia asta.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza,teoria cu explicatul ce greu e sa le fac eu pe toate e buna,practic insa....de obicei ne enervam si incepem sa tipam.si ca sa nu mai stresez copilul,inchid discutia si asta e,pana data viitoare cand izbucnesc iar..si tot asa!Azi sotul meu a fost acasa,si bineinteles ca diseara tot eu voi face treaba,ca el de,s-a odihnit,nu?mi-e asa de ..sila sa zicem,incat nu mai vreau sa vb despre asta.Si vb Roxanei,de ce naiba sa stau eu mereu sa-i spun sa faca lucruri asa de evidente ca dusul gunoiului sau spalatul vaselor?ca altceva oricum nu am 'pretentia' sa faca...ca doar am deja un copil pe care sa-l educ,nu?
Acum sa ma laud un pic:am scapat de pampersi.Nu mai tinem pampers decat la somnul de noapte,o sa ne dezvatam noi si de asta,dar deocamdata mai face asa ca o mai las cu el.Normal ca acum mi-e mult mai greu ptr.ca trebuie sa fug cu ea repede undeva sa faca,dar macar ne putem numi 'domnisoara'

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am mai pus niste poze in albumul "POZE NOI",incepand de AICI

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

andreap, Mariuca e o scumpa, iar mami arata super!

Mergi la inceput