Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,ce-mi place cum tine Mariuca pulpa de pui in mana si papa.Robert nu pune mana Doamne fereste! Se murdareste draga!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bineinteles ca uitasem sa le fac publice!
Am remediat, gata!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nu stiu, mie mi se deschide linkul, dar probabil ca-i de pe calc. meu si am intrarea directa cum s-ar spune.

Incercati link-ul www.dropshots.com/andra_marinescuro" target="_blank">asta poate-asa merge.
Iar daca nici asta nu merge, atunci mergeti www.dropshots.com" target="_blank">aici si la user search introduceti andra_marinescuro, dati click si ar trebui sa va introduca la filmele mele.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

si ca sa mai zic si eu una care ma doare si apoi gata...tudor mai ales, dar si bianca, cand il vad pe tac'su totul dispare in jur, nu mai vad altceva, se uita la el ca la...nu mai conteaza in momentul acela nici mami, nici buni care e toata ziua cu ei...nimic...iar tati la primul moft al lor ii cearta, nu are rabdare cu ei cand sunt nervosi (si tudor e campion la asta, nu stiu ce sa ma fac cu el), de schimbat nu-i schimba ever, de mancat...apoi el isi vede linistit de masa lui doamne fereste sa-l deranjeze copiii sau sa faca mofturi la mancare (nu conteaza ca mami mai mananca la sfarsitul mesei daca mai are chef), se odihneste si copiii nu au voie sa-l deranjeze...si cate si mai cate. si ma enerveaza la culme cand il vad ca tzipa la ei si nu are pic de rabdare. acum e relativ bine sa zic asa, ca suntem cu copii doar in week-enmd dar cand vor fi cu noi tot timpul...? si cu cresa stiti cum era dimineata? la 8 trebuia sa fim acolo, eu trebuia sa-i imbrac pe amandoi (cu fitzele aferente din ambele parti) sa le fac bagajul si sa fiu gata in timp util...el trebuia sa bea cafeaua . si ia ghici cine era de vina ca nu ajungeam la timp...
si cu asta gata, promit sa nu ma mai plang. mai toate avem problemele astea si-mi pare tare rau ca nu prea mai avem ce face. imi doresc si va doresc si voua multa putere sa ne putem creste copiii frumos asa cum ne dorim

edit
dana tu cand ai terminat facultatea? oare nu ai fost colega cu sora mea ca si ea tot marketing a terminat in...97 sau 98 nu mai tin minte exact

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Adriana, am terminat fac. in 1999. Am mai prins ultimul an la noul sediu ISE din Gheorgheni. Ah... ce dor imi este de vremurile alea.

in 27-28 apr. o sa fim la Cluj cu Iris. Venim pentru un concert Buenavista Social Club si probabil ca o aducem si pe Iris cu noi. Asta daca verisoara mea o sa fie dispusa sa stea cu ea cat dureaza concertul.
Voi sunteti in Cluj, sau mergeti la parintii tai?

Adriana, ma gandesc ca sotzul tau este asa si fiindca nu prea are contact cu copii. Daca auzi zilnic galagie, mofturi, nervi si rasete pana la urma.. de copii, te obisnuiesti si cu astea si nu te mai deranjeaza atat.
Probabil el e foarte obosit de peste saptamana si mai putin obisnuit cu prezentza lor, de aceea ii are tzandara asa. Cred ca e rau pentru tine, si eu as fi la fel... mi-ar da lacrimile instant... dar stii cum e ??
Toate trec!

Si Iris il venereaza pe taica-sau. cu toate astea daca are o problema, o nemultumire, o durere, nu vrea la el. Se smulge si numai in bratele mele sta.
Insa, in rest... "tatal meu" - cum ii spune ea, extrem de pompos - e foarte important. Dimineatza cand el pleaca la servici, plange si sta lipita de usa si-mi spune: "lasa-maaaa sa-i fac tai-taiiii". Si sta si face tai-tai vreo 10 minute.
In timpul zilei orice zgomot la usa sau pe trepte aude spune repede: a venit tata!

Din punctul asta de vedere ... cu rabdarea... al meu are rabdare cu Iris... atat cat sta cu ea. Adica din cand in cand. Nu striga la ea si ma cearta pe mine daca o fac...
Vezi cum e?.. fiecare cu damblaua lui... pana la urma totul tzine de cat este femeia dispusa sa suporte. Ca e clar ca ei suporta cam putine dar au pretentii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

try, eu am putut sa vad filmuletele de la pag 15.Nu au fost probleme.

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana eu vreau sa-i aduc pe "pitici" in 21 aprilie in cluj pt. ca trebuie sa mearga la un "party"...fetita unei prietene implineste 3 ani si-i tine ziua la un club de "pitici"...sper sa nu patim ca data trecuta cand au plans vreo 10 minute ca au crezut ca i-am adus la cresa . saptamana care urmeaza o sa-i tin in cluj sa mai mearga si la socrii si in week-end o sa-i duc acasa la ai mei din nou. sa vad cum o sa decurga sederea in cluj ca mi-e sa nu mai vrea dupa aia sa mearga inapoi la tara . asa ca s-ar putea sa fim atunci in cluj

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Avem aici langa noi o gradinita la care as vrea sa-l dau pe Robert si am trecut azi pe acolo dupa ce l-am luat de la bunica,in speranta ca voi mai gasi pe cineva cu care sa stau de vorba.N-am gasit! Gradinita este dotata si cu parc de joaca foarte frumos,dar care se inchide o data cu gradinita.El cand a vazut parcul bineinteles ca voia sa intre si i-am explicat ca e inchis si se deschide maine cand vin copiii.M-a ascultat nitel apoi se intoarce spre niste copilasi care jucau mingea pe acolo: :"copii,initi a pac,e dichis!"

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Avem aici langa noi o gradinita la care as vrea sa-l dau pe Robert si am trecut azi pe acolo dupa ce l-am luat de la bunica,in speranta ca voi mai gasi pe cineva cu care sa stau de vorba.N-am gasit! Gradinita este dotata si cu parc de joaca foarte frumos,dar care se inchide o data cu gradinita.El cand a vazut parcul bineinteles ca voia sa intre si i-am explicat ca e inchis si se deschide maine cand vin copiii.M-a ascultat nitel apoi se intoarce spre niste copilasi care jucau mingea pe acolo: :"copii,initi a pac,e dichis!"

Miha si Robert

Dragutul, ce-si dorea el in curtea gradinitei!
Poate ca maine mai gasiti pe cineva acolo si se bucura si el de acel loc frumos.
Te rugam sa-i dai un pupic din partea noastra.

Dianei i place grozav, cand o aduce dadaca, cand si cand, in ultima ora, cateva minute (la indicatiile mele).Nu stiu daca v-am povestit, dar ultima data cand a venit, cum a intrat in clasa a inceput sa cante "Podul de piatra", si se ducea pe la toti copiii.A cantat si ea cu noi "Alunelul" si "Vine, vine primavara..."

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa ma plang si eu.
Deci copilul are "grave probleme psihice pentru ca nu stie culorile" , "vai, eu la doi ani vorbeam coerent si spuneam pe r" , plus ca a stat doua ore cu fata sa o corecteze ca spune "bacsa" in loc de "basca" si "mucsa" in loc de "musca" si evident ca nu a reusit decat sa sperie copilul ca tipa la el . Iar ea evident ca il iubeste si pupa, dar nu mai mult ca pe mami . In concluzie Adriana, l-ai descris pe ici pe colo pe al meu .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ha, ha, ha, Otilia.
Alex spune "a zucut" (in loc de a cazut)
asaca in loc de acasa
chistos avidap = Cristos a-nviat
la adevarat a-nviat spune avidip avidap
desee iepe = desene animate
como = telecomanda

si alte semenea. Asa ma stresa si soacra-mea ca vezi Doamne fi-su vorbea corect cand era mic (so what, e vreo dovada de inteligenta asta?). Dar legat de R, cati copii il spun pe R la 3 ani? Fi-miu nu-l spune nici macar pe L, spune "ii" (al doilea i cititi-l ca pe i de la intamplare) Dar mie mi se pare mortal cum vorbeste, e asa de dulce.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput