Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 26
aime spune:
'neata!
1.
Miria, sa fii sanatoasa, sa ai o zi minunata si insorita 

2. Am vazut poze cu piticii Roxanei, m-am indragostit iremediabil de ei, de copilul de pripas si de mica domnisoara in baie, e superba 
3. Eu chiar mi-am propus sa-mi scriu undeva un "vocabular" cu cuvinte vladutesti
ca-s comice rau...
4. Miha
la Bobo si la burtica mey 
5. Uffff, Oti, fugi repede repede la un psiholog
,sa rezolvi rapid problema fetei, sa invete sa-l zica pe r ![]()
![]()
si sa invete si culorile, offff, inadmisibila atitudinea asta...sa nu stie ea la 2 ani atata lucru
ntz, ntz, ntz
Fug la munci, da mai revin ![]()
aime si
Vladimir
onitza spune:
ROXANA ce bine s-au distrat copiii!!!! au mancat cu pofta, s-au jucat, cred ca au dormit si bine!!! Mihnea pare cam de 4 ani, e foarte frumos dezvoltat, iar Bianca cu parul lung e frumusica foc! are par frumos, sa nu te tunda!
ma uitam cum statea cuminte Mihnea in "gondola", eu cu Paul nu as fi avut curaj sa il pun singur acolo
la cat de iute si imprevizibil e in ultima vreme! 
ANDREAP m-am topit dupa Maria ce frumos papa copanelul! imi aminteste de un verisor de-al meu care cerea mereu: "copam" 
Tu esti o mamica frumusica foc iar Maria o printesa dulce dulce cu ochisorii mari , negri si tenul delicat, o zanita nu alta!!! 
MIHA si Paul la fel, nu ia in mana mancarea, ca se murdareste
de fapt el nu mananca carne decat in mancare si sa nu o vada! 
OTILIA fi-miu nu vrea sa invete nici poezii, nici culori,
pai inseamna ca Paul e deja un caz pierdut , daca Ana trebuie internata
, ce ti-e si cu comentariile astea! fiecare se dezvolta in ritmul lui, nu e drept sa spuna asa despre Anuta
care chiar este fetita desteapta, mi-a spus mie poezii in masina si ce daca nu stie culorile acum???!!!! are timp!!!! 
ADRIANNA sorry, nu am vrut sa fiu prea dura cu cuscru
dar tu chiar ai nevoie de ajutor, tie ti-e de doua ori mai greu decat noua!
va doresc multa multa putere si rabdare!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Miria! Sa fii sa sanatoasa si fericita!
Miha
si Robert 
diana2004 spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit !
Am vazut pozele cu Mariuca ,ca intotdeauna o cocheta inconjurata de baieti ! Andreap ,sper ca esti mai bine ,nu stiu de ce in Pitesti se recomanda in prostie ampicilina + gentamicina ,noi am refuzat sa-i facem lui Andrei cind a fost bolnavior .
Try ,ti-am vazut puiutii ,tare draguti sint ,cred ca Alex nu o sa-i semene sotului tau si o sa te ajute mult .
Otilico ,era sa-mi gasesc de lucru in Norvegia !In avion am avut vecin un norvegian care se trotila cu vin rosu si bere ca n-au avut sa-i dea ceva mai tare si care vroia sa ma convinga ce bine e in N0rvegia .Eu i-am spus ca se lucreaza pre mult ,mi-a spus mie cineva .El tot insista chiar si dupa ce am adus vorba de sotul meu ,mi-a lasat adresa de mail ,a zis ca ne gaseste de lucru la amindoi ,dar noi nu vrem sa plecam din tara !
Roserb ,eu nu vad pozele
!
Dana,eu cind vreau sa obtin ceva de la Marius nu reusesc pe cale rationala ,cu cit ii aduc mai multe argumente cu atit se face mai catir ;asa ca e trist dar adevarat ,eu imi pacalesc sotul ca sa-l aduc acolo unde vreau eu .Si el are un program greu si m-am obisnuit sa ma descurc singura ,chiar sa ma distrez cu fetele si sa-mi fac programul meu .Accepta un ajutor strain pt Iris chiar daca o sa-ti fie greu la inceput si ocupa-te si de tine .Andrei se intelege f bine cu bona lui ,normal ca vrea sa stea tot timpul cu mine dar trebuie sa mai respir si eu .
O sa incerc sa pun si eu un filmulet dar cum ma pricep nu ,o sa mai dureze .
diana2004 spune:

La multi ani Miria ! 

Filmulet :http://good-times.webshots.com/album/558698659KgDsgR
monica-elizabet spune:
La multi ani! Miria,
sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
noi suntem un pic muciosi dar speram sa ramana doar atat
va pup pe toate fetelor, am vazut poze cu frumusheii roxaneim filmuletele lui try si abia acum am reusit sa vad pozele cu silviu si mihaitza...toti sunt niste ingerashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
roserb spune:
La multi ani, Miria, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un an grozav !
Try, am vazut baietii, sunt niste frumosi, si Alex pare tare ocrotitor cu Adrian, nu-i asa? Piticul seamana din ce in ce mai bine cu taticul lui !
Am vazut-o si pe nora Mariuca, o ochioasa si o frumoasa ca mami a ei!
Miha, pupam ganditorul!
Otilia, cand gasesti un psihiatru competent care sa rezolve problema Anei cu culorile, te rog sa ma iei si pe mine, Mihnea le incurca de multe ori, asa ca incep sa intru in panica
. Ai mei il spun pe "r" insa , de la inceput, pentru ca o mostenesc pe mama mea, care e "raraita".
Diana, uitasem sa le fac publice, deh, batranetele!
Mai, pai persoana serioasa esti tu ? Uite cum ti-ai ratat fericirea in avion, pai se poate?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
MIRIA LA MULTI ANI!!!
Sa ne traiesti, sa fi fericita, iubita de toata lumea! sa te bucuri de comoara Damiana, dulceata mica si dragalasa! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
fetelor daca este cald we asta ce ziceti de o intalneala
undeva prin parcul carol sau in alt parc undeva sa fie la mijlocul distantelor dintre casutele noastre sa poata veni toata lumea![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
Miha, pupam ganditorul!
Otilia, cand gasesti un psihiatru competent care sa rezolve problema Anei cu culorile, te rog sa ma iei si pe mine, Mihnea le incurca de multe ori, asa ca incep sa intru in panica. Ai mei il spun pe "r" insa , de la inceput, pentru ca o mostenesc pe mama mea, care e "raraita".
Si noi si noi!

Robert cel mai bine le stie pe galben si albastru,restul le cam incurca. Si apropos de "cat te duce capul" zice cumnata-mea intr-o zi: "hai ma sa invatam culorile ca tat-tu (eu nu,ca eram de fata
Am sa ma trezesc intr-o buna zi ca Robert stie tot ce stie de la la ea si de la soacra. 
Miha
si Robert