Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana,super pozele de la Sinaia, dar vreau sa vad mai multe, dar las' ca mai tarziu le vad pe celelalte

Am o stare.Nu-i bine in vacanta, mai ales cand doarme Diana!
Sunt suparata cu rinofaringita asta a ei.La medicul ei nu am fost, ca iar ne da antibiotic(asa usor scrie reteta,dar nu se gandeste ca-i slabeste imunitatea),dar am sunat la TM si ne-a recomandat din nou Bioparox-un puf la 6 ore(cel mai rau va fi dimineata la 5 cand trebuie s-o trezesc).Si pufurile au ceva antibiotic, dar nu-i ca si suspensia.In trei zile va fi "ca noua",dar trebuie sa-i fac 5 zile pufuri.I-am mai facut in vara, cand nu-i trecea o raceala si tusea de mama focului si dupa aceea n-am mai avut treaba.Azi a fost tare matzaita si nu reuseam sa-i atrag atentia cu nimic.Imediat se trezeste si sper sa n-o luam de la capat.
Fetelor,deja visati la nisipuri fierbintzi, apa multa, soare,...Ce frumos!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, sa-mi spui te rog si mie ce oferte primesti pentru Grecia. In august vrem sa mergem si noi in concediu si intr-acolo vrem sa ne indreptam. Chiar azi studiam si eu pe net ce scriau fetele de la Vacantze, calatorii... si imi faceam o impresie despre insule si locuri de cazare.
Eu am mai fost in Halkidiki si as incerca altceva acum.
Skiathos sau Peloponezul... desi sunt cam departe, dar eu oricum trebuie sa iau avionul fiindca de la mine numai pana in Bucuresti fac o zi.

Aaa, si care ar fi agentiile turistice mai 'de treaba'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Onitzo, foarte dragutze pozele, si-mi place tunsoarea ta!

Iris a mai facut o "minunatie" azi, a probat aparatul de ras a lui Mircea. Pe fata, desigur, a doar asa face si taica-sau...
Si acum pe langa arsura de pe un obraz, vanataia de pe celalalt.. mai are si 3 taieturi de la Match 3... sub buza inferioara.
Am crezut ca lesin cand am vazut-o plina de sange pe guritza...

Si numai Mircea si inca cativa vecini au auzit cam ce-a fost la gura mea fiindca si-a uitat aparatul pe marginea chiuvetei!
Cu asemenea copil e necesar sa avem numai dulapuri cu chei... si eu sa umblu cu manunchiul de chei la cingatoare!

Azi am reusit sa mai vorbesc cu o bona pt. Iris... v-am zis ca am nevoie de 4 ore doar... in care sa o plimbe si sa se joace cu ea...
Ei, am ramas cam socata ca mi-a cerut pentru asta 5 mil./luna. Sincer eu zic ca-i mult.
Cred ca pana la urma tot cu mama o sa ramana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

doamne dana ce sperietura cred ca ai tras!!! si eu am o groaza de tot ce inseamna ascutit mai ales ca la masa avem maaaare scandal ca nu le dau si lor cutitul sa taie . la noi deocamdata se evidentiaza vanataile pe frunte de la ciocnirea lor cand vor sa sara in pat...are buni o "dormeza" cred ca-i zice si adevarul e ca are niste arcuri....!!!! sau mai arunca cu piatra unul dupa altul v-am zis ca mai nou bianca scuipa? am incremenit cand am vazut-o. nu scuipa pe cineva anuma, pur si simplu pe jos, cred ca a vazut la copiii mai mari si-i imita. pot sa-i tot zic eu ca e domnisoara si nu e voie sa faca asa ceva, parca o face inadins . urmatoarea faza cred ca e pliciul

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

O, frumusica de Iris!Si eu cred ca as fi reactionat tot ca tine, daca Mihai si-ar lasa aparatul pe marginea chiuvetei(si cate nu si-ar auzi...)
Pupici pe obrajorii lui Iris,sa treaca mai repede.
Noi picioarele le avem pline de vanatai,alearga si se arunca pe patul din dormitor si se loveste de margine si in urma cu 5 zile a cazut afara pe beton de si-a rupt si pantalonii, iar genunchii ei sunt albastru-verzui(la ora asta)
Daca stam sa ne gandim cate mai faceam si noi si ce ingrijorati erau parintii nostri(doar acuma îi întelegem).

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, iti sta tare frumos roscata si asa tunsa, sa-ti fie de bine...si tunsoarea si vacantza
sanatate lui paulica

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - LA MULTI ANI!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Fetele, nu-s gravida. De asta sunt sigura si nici nu era momentul.
Vreau sa termin cu mutatul in casa noua, cu nunta, cu un mic si bine meritat concediu si dupa...mai vedem.

Mergi la inceput

ONITZA - Felicitari pentru schimbare! Cred ca v-ati distrat de minune la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata fetelor! Azi imi beau cafeaua rapid ca am de gand sa fac treaba multa, incep cu gatitul (pui cu ananas), am reusit performanta de a "implini" 60 de kile si ma simt o veritabila Milka ...asta e , o iau de la capat, ca nu ma mai incape nimic
DANETTE multam fain de compliment, ma bucur ca iti place tunsoarea, acum nu mai sta asa frumos ca la inceput, am firul de par gros si tare si ma trezesc dimineata cu parul in 7 directii rade Mihai de se tine de burta, daca nu mi-l aranjez cu spuma sau fixativ, e jale. Initial am vrut sa ma tund ASA, dar nu prea a fost de acord stilista, a spus ca s-ar putea sa fie socul prea mare, sa nu ma pot obisnui cu tunsoarea si sa o luam treptat ..si bine am facut ca nu am ales tunsoarea aceea ca am gasit altele mai interesante si care mi s-ar potrivi mai bine; dupa ce imi mai creste parul, vreausa imi schimb culoarea parului, un ciocolatiu deschis si sa aleg una din cele DOUA VARIANTE ...tie care iti place mai mult dintre cele doua tunsori? Am citit despre Iris cu aparatul de ras a lui tati, parca ar fi sora cu Paul si el la fel , cum prinde aparatul de ras, cum incepe sa se rada ..din fericre l-am prins la timp de fiecare data. Ai fost foarte motivata sa il certi pe sot, desi sunt convinsa ca a uitat sa il puna undeva sa nu fie la indemana lu iIris, parca il aud si pe al meu: asta e, am uitat!
MONICUTA trei pupici pentru doi pitici si mami lor! multumesc frumos, asteptam si noi pozici cu Alex si Ruxi, cand se poate, bineineles.
MIHAELA nu am mai apucat aseara sa pun pozele, am fost ocupata, imi cer scuze, iar acum nu le am pe calc, sunt pe laptopul lui Mihai, dar cand vine de la sv, ii spun sa mi le puna si le mie pe calc sa vi le arat, sunt haioase.
Am vazut in schimb pozele cu Diana , dar si pe tine, te-am admirat cu raiatii mov, sunt stransi pe corp, super, iar Diana e printesa scumpa pe care o stiu, cel mai mult mi-a placut poza cu prosopul pe cap, poate pentru ca e luata mai de aproape, de fapt, toate pozele sunt reusite, Diana pare foarte cumintica, papa singura,face si la olita, bravo Diana!
MIHA felicitari si din partea mea, iti doresc o sarcina usoara, un bebe sanatos, frumos oricum va fi, mancacios si vesel tot timpul! ( nu serios cum a fost fi-miu)
AIME La Multi Ani fericiti! cu intarziere
sa fii fericita, iubita si ocrotita de baietii tai!
ANDREAP eu cred ca ai luat cea mai buna decizie , cel putin pe moment, imi pare rau ca treci prin aceasta situatie, cu serviciul, poate totusi vei reusi sa iti gasesti undeva aproape de casa, ar fi ideal pentru tine si Maria! pupici shtrumfitzei!!
ADRIANA pozici ai cu copilasii???? mi-e tare dor sa ii vad!
ALEXA am vazut pozele cu minunile tale, Silviu e un descurcaret, un curajos, bravo Silviu, ce frumos se dadea cu rolele, din poze mi s-a parut ca nu mai are neovie de ajutor, nu? si daca e ca paul , chiar refuza ajutorul! ca deh, ei sunt baieti mari, pot singuri! cand se urca pe tobogan, pe scarile verticale, ma impinge doi metri in spate si zice:"a o pate" Delia, in brate la toata lumea, dar asa e cand mergi in vizita, la cat de scumpa e, toata lumea ar pupa-o si rasfata-o!! corect! abia te-ai mai linistit si tu, te-ai mai relaxat cand alte persoane mai stateau cu Delia, nu?
Foarte frumusica cu rochita roz si pulovarelul alb, o printesa! am vazut si pe tati ca s-a tuns, e mul mai copilaros, sa il vezi fara copii langa el, n-ai zice ca e tata de doi copii! dar nici tu ca ai fi mama de 2 copilasi.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput