Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
onitza spune:
Stiam eu ca am uitat ceva! 
MIRIA felicitari, casa de piatra!!!
se pare ca aveti un an plin! bravo!
adevarul ca la cate aveti de facut, bebe 2 ar putea sa mai astepte macar pana la sf anului, nu? ![]()
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ad_rianna spune:
eu sunt taaare pleostita. tocmai am vorbit cu o prietena care are agentie de turism in cluj si ce mi-a rfacut cand i-am zis ca vreau la mamaia anula asta...
. a inceput sa-mi insire cam cum ar arata un sejur afara in grecia sau tunisia mai ales. m-am gandit la tine danette. tot ea mi-a zis ca in bulgaria o fi frumos dar marea e tot rece ca la noi...ca doar e aceeasi mare
. ea va merge in tunisia unde cica un "all inclusive" la un hotel de 4 stele cu locuri de joaca pt.copii, cu animatori si tot tacamul e undeva la pretul unui sejur de mamaia. si cica toate cursele cu avionul sunt din cluj. daca te gandesti pot sa-i cer detalii
insa anul asta tot la marea noastra vom merge ca eu sunt ingrozita de sejur, chiar daca-l visez noaptea deja
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
miria_cristina spune:
Fetele, pentru cele care a-ti fost deja sau vreti sa mergeti cu copiii, spuneti-mi cu ce mergeti? Cu masina sau cu avionul? Indiferent unde, dar in afara tarii.
Ca sotul meu vrea neaparat cu masina si ma apuca groaza!![]()
Cum sa merg pana in Grecia sau Turcia cu fata in masina mica?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Adriana, eu sincer iubesc marea Egee, Mediterana... dupa ce le vezi odata, limpezi, in toate nuantele de albastru sau verde... e foarte greu sa apreciezi apa Marii Negre.
Da, si asta e clar, din cate am tot auzit, ca in Romania e foarte scump la mare, mai ales Mamaia si mai ales daca vrei conditii.
Si eu mai am o problema, nu suport manelele, iar pe litoralul nostru sunt la greuuu...din toate partile razbat ritmurile respective. Pacat! ca sunt sigura ca sunt si oameni care nu le gusta si-s fortati sa le asculte.
Pe litoralul nostru am fost 10 ani la rand ca si copil iar ultima data am fost in 1989
... parca nici nu-mi vine sa cred nici mie (eram adolescenta)... dar nu a fost sa fie sa mai merg... nu ca mi-am propus neaparat sa nu mai vad Marea Neagra. Imaginea mea despre ce e acum la noi la mare am dobandit-o de la prieteni, rude. Sora-mea a fost 3 zile anul trecut la un team-building si s-a intors foarte dezamagita, plecase cu o idee si s-a intors cu alta. Credea ca astia 18 ani de dupa Revolutie, au facut minuni acolo.
Dar nu vreau sa ma credeti cosmopolita. Ca stiu sa apreciez si Romania foarte mult. Peisajele in special, fiindca cu oamenii si conceptia lor despre turism e mai greu.
Ma ingrozeste drumul cu Iris pana in Grecia, dar o sa ma risc, desi usor n-o sa fie cu ea. Asta in cazul ca mergem cu masina. Desi ma gandesc destul de serios la avion. Un charter din Cluj, ca e aproape.
All inclusive, e super bine pentru copii. Adica nu sunt probleme cu mesele, orele de masa, nu-ti mai bati capul cu asta, plus ca serviciile nu se compara, mai ales pentru copii, asa cum ai scris si tu, Adriana.
Eu nu stiu inca ce sa aleg, si acum tot caut...
danette spune:
Miria, dar de la voi din Bucuresti cel mai probabil aveti de calatorit o zi. Nu-i chiar asa de mult, mai ales ca majoriattea copiilor dorm mult in masina.
Si eu as merge in locul vostru cu masina. Ai mai multa independentza, poti sa explorezi locurile cand nu ai chef de plaja.
La mine se mai pun 650 km in plus...
De aceea ma gandesc la avion, mai ales ca Iris are reducere.
Iar acolo, doar o sa pot inchiria o masina, nu? ca e plin de rent-a car-uri..
roserb spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Fetele, pentru cele care a-ti fost deja sau vreti sa mergeti cu copiii, spuneti-mi cu ce mergeti? Cu masina sau cu avionul? Indiferent unde, dar in afara tarii.
Ca sotul meu vrea neaparat cu masina si ma apuca groaza!
Cum sa merg pana in Grecia sau Turcia cu fata in masina mica?
Cristina, in Grecia sau Turcia n-as merge cu copiii cu masina (daca ai posibilitatea sa mergi cu avionul), ar insemna sa-i chinui peste masura, gandeste-te ca in atatea ore isi pierd rabdarea saracutii, nici pentru noi nu este placut...
Anul trecut la Bulgari am mers cu masina , ce-i drept, si am facut vreo 6 ore si ceva cu vama, etc. Spre finalul drumului zau ca abia mai stateau locului si erau obositi varza, asa ca anul asta noi vom merge cu avionul.
Dana, sa stii ca , obiectiv vorbind , nu-i chiar asa de rau nici la noi la mare. Tu nu ai mai mers de mult timp, dar noi , am spus ca am fost cu Bianca vreo 3 ani la rand cat a fost mica,si , Mamaia de exemplu a facut progrese, depinde evident si ce hotel/zona a statiunii alegi. Noua chiar ne-a placut, a fost curat , zona unde am luat mai linistita, mancare buna, apa calda (si am nimerit-o si curata
Adriana, in nici un caz nu recomand Tunisia cu copii asa mici, parerea mea.
Aa, si uitasem, all-inclusive-ul are e drept avantajele sale , ca ai totul la indemana, dar uneori iti vine sa mai mergi si in alta parte, pentru diversitate. Noi anul trecut am avut AI, si la un moment dat ne cam saturasem de locatie (se putea manca intr-un singur restaurant-mesele principale, si gustari in barul de la piscina). In Turcia de ex, sunt complexuri din cele de 5 stele AI, care au in interior 5-6-7 restaurante si ai de unde alege, e altceva. Altfel , as prefera o demi-pensiune sau chiar numai mic dejun.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
roxana parca mi-a mai venit inima la loc cand am citit mesajul tau ca deja atat de urat am auzit vorbindu-se de litorakl ca...insa oricum tot acolo vom merge ca mi-e groaza cu copiii asa mici. sper sa fie bine totusi. mai ales ca vrem sa mergem cu masina. drumol o sa-l facem in reprize ne vom opri pe la sinaia in bucuresti si apoi la mare.
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
roxana parca mi-a mai venit inima la loc cand am citit mesajul tau ca deja atat de urat am auzit vorbindu-se de litorakl ca...insa oricum tot acolo vom merge ca mi-e groaza cu copiii asa mici. sper sa fie bine totusi. mai ales ca vrem sa mergem cu masina. drumol o sa-l facem in reprize ne vom opri pe la sinaia in bucuresti si apoi la mare.
Cand Bianca a mers prima data la mare avea 1 an si 8-9 luni, am zis ca-i prea mica sa plecam in afara, anul urmator eram insarcinata in luna a 6-a , asa ca , pentru siguranta, am preferat tot aici; urmatorul an , Mihnea avea doar 9 luni, asa incat sotzul meu a horatat ca nu putem merge altundeva decat in ... Mamaia. Abia anul trecut ne-am incumetat la vecini, anul asta cica nu-si mai face probleme, sunt copiii mari (ha,ha)
.Oricum, stai linistita ca o sa fie OK.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
Diana pare foarte cumintica, papa singura,face si la olita, bravo Diana!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Ioana,pare ea cuminte,dar nu este.In general mananca singura,dar trebuie sa ma rog de ea si cateodata imi spune:"Da-mi tu, mami!".TARE RAU MANANCA!Mai nou i spun ca de nu mananca, nici eu nu fac ce vrea ea si nu prea are de ales.Ne
prin vorbe si priviri.E drept ca am scapat si de scutec(îi mai pun doar cand doarme sau daca plecam la Petrosani),pe olita sta doar cand se trezeste in rest merge singura la baie.Saptamana trecuta, cand era la joaca cu Bia s-a scapat pe ea(s-a luat cu joaca si a uitat).Se mai intampla.
Pozele nu-s reusite(clare), dar ne luam cat de curand un
mai bun.Azi s-a simtit mai bine (se pare ca nu facem de geaba pufurile),asa ca am fost in parc. Am
de la hinta la tobogan, apoi in avion si iar de la capat.Si mai aveam si tricicleta cu noi(facem cam 15 min. cu tricicleta si 30 min.fara,pana in parc).Tot azi ne-am cantarit si ne-am masurat(n-am mai facut de mult masuratorile).Avem100 cm. si 15kg.Oaaa!Nu-mi vine sa cred!Fiicamea are deja 1 m.
Voi i-ati mai cantarit si masurat? Cum stati la acest capitol?
Ioana,astept pozele!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
ad_rianna spune:
hai sa va zic eu ce dimensiuni au piticii: bianca are 88 cm si 10 kg
iar tudor are 92 cm si 12 kg
. bianca nu arata rau poate pt ca e mai micutza. nici tudor parca nu arata prea slabanog dar fata de altii de varsta lor....![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)