Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 29
danangie spune:
Buna seara fetelor,
JASMIN dar e incredibil ca are gemeni. Si mai incredibil ca nu a stiut. Eu incerc sa ma linistesc din acel punct de vedere. Azi am mai facut o dozare BhCG. Maine am rezultatul de la BhCG de saptamana trecuta si abia astept. Multumesc ca ma mai incurajezi. Conteaza mult pentru mine. Iar acum vestea cea mare care am primit-o azi: SOTIA FRATELUI MEU E GRAVIDAAAA!!! E ceva incerdibil! Intre mine si ea este o diferenta de 2 saptamani. Inca nu-mi vine sa cred. Pot spune ca D-zeu anul acesta a fost foarte darnic si-i multumesc din inima!! Stii cate fete care le cunosc au ramas anul acesta?? E incredibil. Deci, felicitari pentru nepotele, sa fie sanatoase, mancacioase si mamica sanatoasa. Eu pe 20 merg la eco si vom vedea ce imi zice. Pe urma gata nu ma voi mai duce la aia. Pupici multi!
JERSEY imi pare nespus de rau. In fata la asemenea vesti efectiv cuvintele sunt de prisos.Sper sa te rerinzi si sa capeti noi forte si sa fii calma pentru ca asta cinteaza foarte mult. 
FETELOR, vad ca voi luati progesterone etc.....dar de ce? Asa e obiceiul sa se dea la gravide in Ro? Pentru ca aici nu se da nimic. Eu cand am cerut la doctorita sa-mi dea vitamine a zis ca nu e nevoie acum. Eu cred ca am nimerit in lumea nepasatorilor si a
. Dati seama daca ii ceream progesterone.
PUSSI pai da 
e normal sa se cunoasca deja burtik
. Eu sunt foarte balonata. Da....si inainte aveam ceva burtik de la grasime excesiva......dar acum......sunt foarte balonata! Ma intreaba una: ce e baiat sau fata? La o asa burta credea ca am vreo 4 luni
. 
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
jersey3681 spune:
Va multumesc mult pentru suport. Ce s a intamplat...nu stiu! Pana miercuri seara am avut toate simptomele, totul a fost ok si miercuri noaptea m am trezit sangerand. Am mers imediat la spital unde mi au facut ecografie insa nu au putut vedea copilul. Mi au facut si test de sange pentru bHCG si valoarea a fost 102 000. De paste am fost plecata la munte (unde nu mi a mai priit deloc dupa cum va puteti imagina) si luni am fost din nou sa imi ia sangele si hormonul urcase la 147 000 dar mi au zis ca ar fi trebuit sa fie dublu, si ca nu a crescut suficient. Marti am facut ecografie si nu au putut vedea inima batand asa ca m au programat pentru vineri dimineata la chiuretaj. Mi au dat doua optiuni: una sa fac operatia si a doua sa stau sa astept cu dureri si sangerari pana elimin natural dar e posibil sa nu elimin si tot sa ajung la operatie.Asa ca am ales sa ma operez de prima data. Nu am avut dureri absolut deloc si sangerarea s a oprit de joi.De atunci am avut doar o scurgere maronie. Imi este foarte greu sa trec peste asta, mai ales ca era prima sarcina si urasc cand toti imi spun ca sunt tanara si ca am tot timpul sa incerc. Sunt terifiata si de chiuretaj, nu stiu cum va fi...
Cam asta e povestea mea. Va pup si va urez tot binele din lume!
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!!!
Jersey imi pare tare rau.Draga de tine.
Eu ma simt foarte rau,dar nu din cauza sarcinii.Ma doare o masea,adica mai precis locul unde ar trebui sa-mi creasca maseaua de minte,si am facut si puroi.De 2 zile ma doare foarte tare,am incercat sa ma tratez cu ceai,dar nu s-a rezolvat.Acum nu mai pot deschide nici gura.De abia pot vorbi.O sa ma duc la dentist mai incolo,dar nu stiu ce poate sa-mi faca,ca n-am voie medicamente.Poate o sa ma taie sa ma curete pe viu.Toata tremur!!!

poze
vine bebe
Ramonel
10+
pussi spune:
nu avem somn...
Ramonela nu mai cu
dute la stomatolog, nu o sa-ti faca mare lucru asa pe viu..o sa-ti dea antibiotic..sunt unele care se pot administra si in sarcina! Bafta!!! Sa-ti treaca repede sa nu te mai chinuie!
danangiesi eu sunt balonata si
... bag fructe : kiwi, prune si struguri..poate ma mai linistesc! Si daca te mai intreaba cineva ceva sa le raspunzi in nr. de saptamani..ca-i derutezi, toti stiu de luni
! si nu te agita cu progesteroanele..nu primesti ..inseamna ca BB bine!!
ancutate astept cu vesti despre creme!
PUSSI
4+ 

ancadragoman spune:
Neata burticoaselor
Ramo imi pare rau de maseluta ,dar mergi repede la medic ca sigur se gaseste o solutie.
Pussi nu ai somn?
Jersey inca odata sa stii ca imi pare ffffff rau.
anca
9+
vine bebe....
poze
RAMONELLA spune:
pussi mi-e tare frica...
Si mi-e frica sa nu-mi faca rau injectia ce mi-o da...
Ancutz 
poze
vine bebe
Ramonel
10+
pussi spune:
ancuta acum nu..si am baut si cafeaua
decofeinizata
..dar pe la 2 ma apuca un somn crancen...nu mai pot articula nici cuvintele de somn![]()
PUSSI
4+ 

ancadragoman spune:
Te inteleg perfect si eu dormeam pe mine rau de tot ,acum mai rarut.
Cine deschide capitol nou?
anca
9+
vine bebe....
poze
pussi spune:
ramoii zici ca esti
... si stie el ce sa faca, daca ti-e frica pt. BB suna-l pe
gineco si iti explica el ce si cum ai voie, dar trebuie sa mergi ca durerile le simte si BB!!
PUSSI
4+ 

RAMONELLA spune:
N-am numarul ginecoloagei mele...Dar vorbeste maicamea cu un stomatolog,care e ginerele unei colege si il intreaba ce sa fac.
Imi vine sa ma urc pe pereti.
poze
vine bebe
Ramonel
10+