Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 28
pussi spune:
ancutasa sti ca am burtan in toata regula!!!
Sheribebe deci l-ai vazut pe Sheri Mic??? 
ca vorbiti de haine ..eu nu mai incap in mare lucru..problema e burtica care creste...Cine poarta hainute de gravidoasa?..eu clar peste 2 saptamani o sa trec la asa ceva..dupa ce le cumpar![]()
tot la capitol haine am primit asa hainute frumoase pentru cei mici de Iepuras...parca m-am trezit la realitate cand le-am vazut si am realizat ca sunt pentru BB-ici mei.
azi am primit "jurnalul viitoarei mamici"..e destul de interesant si poti sa-ti notezi tot ce trebuie pe el. Mai are cineva??
de vopsit parul se poate in sarcina??
ce crema antivergeturi folositi??
O seara placuta si somn usor!!
PUSSI
4+ 

ancadragoman spune:
Anne iau si eu de luni Elevit.Ai facut analize de sange si ti-a iesit lipsa de ceva?
Pussi trebuie sa ne dam cu creme ca incepem sa ne crapam si ne gandeam sa ne luam de vergeturi ca tot nu scapam de ele.Eu am cautat azi pe la farmacii si nu am gasit,mai caut maine dar mie mi-a spus cineva ca ma pot da cu orice crema.Voi ce parere aveti?
Pussi pupici la nebunatici

Anne sa ne arati poza.
anca
9+
vine bebe....
poze
pussi spune:
ancutain farmacie nu am cautat..dar am citit azi pe net..si cica crema trebuie sa fie foarte hidratanta..chiar si grasa! Pe la alte Odisei fetele ziceau de creme antivergeturi de la SANOSAN
VICHY, ASLA VITAL ..UNT DE CACAO DE BODY SHOP...cam asat am gasit eu pe net . Se foloseste si pe burtica si pe sani, vergeturile de sarcina cica sunt foarte urate ..se inrosesc
Si vreau sa previn !
PUSSI
4+ 

ancadragoman spune:
De la Sanosan mi-a spus si mie azi o farmacista dar nu avea ,imi caut maine si va spun si cat costa.
anca
9+
vine bebe....
poze
Anne_Ma spune:
Ancutz, exista creme speciale si de la Chicco. Am vazut eu, dar deocamdata nu am de ce sa-mi iau.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4+
Anne_Ma spune:
Apropos! L-am intrebat astazi pe dl dr. Vladareanu daca pot sa fac masaj si mi-a spus ca nu este nici o problema, mai putin burta si mijlocul. Super!
4+
Anne_Ma spune:
Ma duc sa fac nani. maine muncesc! Somnic usor tuturor!
4+
pussi spune:
Anne_mae bun si sacul...la cat de devreme vrem si noi eco
...eu trebuie sa ma dau cu creme ca-mi creste burta![]()
PUSSI
4+ 

Jasmin012 spune:
Ancuta si Anne,
si pe mine ma intereseaza cremele, intr-adevar trebuie inceput din timp ca dupa accea nu prea mai ai cum sa repari. Cred ca ar merge cam orice crema hidratanta, dar sunt curioasa daca sunt bune uleiurile, eu folosesc asa ceva , adica uleiuri de bebelusi. Voi stiti cumva daca sunt bune in acest caz?
Ancuta, stii cumva un loc cu aparat de echografie performant? Ca eu mi-am facut prima eco la Marie Stopes, dar nu prea mi se pare performant.
Jasmin
7+
ancadragoman spune:
Eu o sa merg joi la Municipal,este prima data cand fac eco acolo si nu stiou cum este aparatul,va spun joi si mai fac eco la 13 sapamani la dr Iosup unde stiu ca aparatul este fffff bun.
anca
9+
vine bebe....
poze