Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna, fetelor!
eu mai mult am stat si am citit ce ati scris voi. nu am fost prea activa.
bb_yasmi, frumoasa burtica . si hainutzele sunt frumoase.
oana, la multi ani(cu intarziere), sanatate, bucurii si bb sanatos.

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

mi-am modificat semnatura. am mai crescut.

vine
roxana 6+

Mergi la inceput

la mine parca se vede ceva burtik. sau mi se pare mie
nu mi-e greata,pot manca orice. in schimb ma dor sanii si cresc pe zi ce trece.

vine
roxana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce faceti burticoaselor? Cum ati petrecut de Paste? Eu am mancat ca sparta, nu am greturi, nu am nimic si cred ca ma voi face cat China. Asta este!
Astazi am fost la dr. Vladareanu si am vazut sacul, atat. Ancutz, ai avut dreptate, nu mi-a facut cu mana Ma mai duc peste 2 saptamani, sa vedem ce va fi atunci. La voi cand s-a vazut bebele?
Va

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cristos a-nviat! burticutzelor! Bine v-am regasit. Sper ca ati petrecut bine de Pasti si ca nu v-a fost rau. Eu am mincat moderat, dar tot observ ca am pus 1 kg pe mine de cind am ramas. Eu ma simt bine inca, am din cind in cind crampe, asa ca niste sagetari, nu e durere permanenta. Doar ca astazi dimineata, cind ma spalam pe dinti am observat singerare de gingii. Maninc cam orice, in afara de dulciuri care nu-mi mai fac deloc cu ochiul. In schimb am observat ca uneori am o pofta nebuna de legume verzi, salata, chestii de genul asta.
I-am anuntat pe parinti si frati de noul nepot si s-au bucurat tare, mai ales ca unii nu se mai asteptau la noi sa avem copii. Parintii mei au avut triplu motiv de bucurie pt ca acum vreo 3 zile am aflat ca fratele meu care astepta un nou copil luna viitoare, o sa aibe de fapt gemeni. Mai bine zis gemene. Acum au aflat si ei, cu o luna inainte de nastere, ca al doilea copil era ascuns. De fapt nici acum nu au putut vedea ce este, dar cum cea care e la vedere e fetita, e aproape sigur ca si celalalt va fi tot fata. Cum mai avem doua nepotele in familie (de 9 ani si 1 an) asta ar insemna ca de luna viitoare sa avem deja 4 fete in familie, motiv pt care tata si fratii sunt disperati dupa un nepot dar eu sincera sa fiu as vrea tot fetita, desi am presimtirea ca va fi baiat. Sa fie intuitia de mama? Tot timpul mi-am imaginat ca primul meu copil va fi fetita, dar acum deja parca nu mai conteaza asa de mult, tot ce ma intereseaza e sa fie sanatos si sa pot sa-l aduc pe lume fara probleme. Nu ma mai gindesc decit sa-mi traiasca si sa fie sanatos. Am asteptat prea mult acest copil ca sa mai fac si nazuri.

Dana, , ma bucur ca te-ai intors cu bine din Nisa si sper ca ti-a placut. Dupa cum cred ca ai citit mai sus, cam astea mi se intimpla mie in aceste momente. Dar, ca si tine, am schimbat si eu saptamina, suntem mai maricei deja. Eu merg la eco pe 18 si cred ca o sa fie bine, nu vad motive de ingrijorare, desi, ca orice mama, imi fac si eu tot felul de ginduri, dar incerc sa fiu pozitiva. Sa faci si tu la fel, nu te mai gindi la proasta aia de la ecografie. Cred ca este o tactica de-a lor si toti spun la fel, ca in caz de ceva sa nu se dea vina pe ei, ca au zis ca e bine si n-a fost. Miine merg la medicul de familie, sa-mi dea trimitere pt analize. Cum am mai spus, acum mai putin de doua luni am facut vreo 10 analize, dar o sa le repet daca e cazul, mai ales ca sunt asa, de rutina. Tot trebuie sa-mi ia singe, asa ca ma conformez. Urasc acele, dar o sa ma gindesc ca totul se intimpla pt o cauza nobila si ca bebele meu merita sacrificiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Jersey , imi pare nespus de rau pt pierderea suferita. Sper din tot sufletul sa depasesti momentul si sa ramii cit mai repede si sa duci la bun sfirsit viitoare sarcina. Sa nu te descurajezi. Sa stii ca suntem toate alaturi de tine sufleteste si te ateptam sa-ti impartasesti durerea cu noi, atunci cind te vei simti in stare. Sa fii puternica si optimista, da?

Oana, La multi ani! chiar daca e putin mai tirziu. sa fii sanatoasa si tu si bebe.

Yasmi, e frumoasa salopetica. S-o porti sanatoasa. Si eu ma gindeam sa-mi iau o salopeta in genul ala, dar cum deocamdata nu am pus pe mine decit 1 kg, inca nu se vede burtica si mai trag si eu de timp. O sa am vreme sa ma ocup si de haine de gravidutza. Deja imi imaginez niste rochite lejere pt vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anne ti-am zis eu ca nu iti face cu mana ,dar ma bucur ca e acolo si e bine,joi merg si eu sa il vad pe bb si deja nu mai am rabdare.

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

La cate saptamani ai faut ultima echo? Ce ai vazut?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai am facut la 6 saptamani si am vazut numai sacul,oricum nici ecograful nu era prea performant,dar au fost fete care la 6-7 saptamani au vazut ceva.
Eu mai fac joi cand o sa am 10 saptamani si sunt sigura ca o sa am ce vedea.
Tu esti bine da?Ti-a dat sa iei ceva?

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Acelasi Utrogestan si mi-a dat si Centrum Materna, 1/zi. Nu este cam devreme? Tie ti-a dat ceva? Aaaa, si mi-a mai dat si "poza" unde-mi face cu mana!

4+

Mergi la inceput