Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna fetele frumoasele si pe deasupra si burticoasele, ei eu azi am fost si miam facut analize la singe si miercuri am programare la medic,asa ca imi iau dupa suflet orice frica si teama,zic eu voi ma credeti?Fetelor am fost sa imi iau progesteron si celalalt ce mi-ati zis voi si nu se da fara reteta,azi am avut din nou aceleasi scurgeri numai ca de data asta am scos de acolo si un pic de singe roziu,si durerile persista,dar voi ati zis ca sint normale durerile,pe mine ce ma framinta sint scurgerile astea.Va pe toate

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 4+
VINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce harnicute sunteti...si la scris si la facut papa bun...
mireluscu scurgerile eu zic sa mergi la medic, pana nu e rosu nu te alarma, dar trebuie sa mergi!Am auzit ca unele fete au diverse pete in perioada de CM...cand ar trebui sa se instaleze, si petele pot sa apara si la 2-3 luni
bb yasmistiu ca parerile sunt impartie, dar in ceea ce ma priveste am mare incredere in el, sunt pacienta lui de ani buni, am trecut printr-o operatie foarte bine impreuna, imi stie tot istoricul si a fost tot timpul alaturi de mine... nu am ce sa-i reprosez! Deci si tu tot la Odobescu nasti?
ana_id, bb yasmiutrogestanul nu influenteaza sexul copilullui. Nu are cum..Inca din faza de zigot, adica prima celula a viitorului BB se stie clar sexul copilului, culoarea ochilor, a parului si alte trasaturi fizice... toate astea se datoreaza celor 46(23+23) de cromozomi din ovocit si spermatozoid... daca vreti mai multe info va povestesc...

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor, sper ca mai sunteti pe-aici ca am si eu o intrebare: in februarie mi-am facut analizele la Institutul cantacuzino, ca sa vad daca e vreo problema de nu ramin insarcinata. Am facut mai multe analize de singe, aproape pentru toate bolile in afara de rubeola (pe care am avut-o cind eram mica): toxoplasmoza, listeria, citomegalovirus etc plus citeva de secretie si au iestit toate foarte bine. Dovada e si fasptul ca o luna mai tirziu, in martie, am ramas insarcinata. Intrebarea mea este: stie cineva, mai trebuie sa repet aceste analize? daca duc medicului rezultatele analizelor mi se iau in considerare? Sunt facute acum mai putin de doua luni.

jasmin 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele si Sarbatori Fericite tuturor! Sa aveti parte de un Paste minunat, si sunt convinsa ca de aceasta data va fi cu atat mai special cu cat sambureii cresc la noi in burtici.

Jasmineu tocmai ieri am fost sa-mi ridic rezultatele de la Cantacuzino. Am facut teste pt toxoplasma, listeria, cmv si rubeola (pentru ca nu mai stiam exact daca am facut-o cand eram mica).
La toate mi-a iesit Igg-ul negativ = nu le am in corp in acest moment. La listeria, cmv si rubeola mi-a iesit IgM pozitiv = am avut virusul odata. La toxoplasma insa IgM-ul este tot negativ, ceea ce inseamna ca nu am l-am avut niciodata si deci trebuie sa ma pazesc mai tare sa nu fac in sarcina, mai ales ca toxoplasma e foarte nasoala.
In fine, l-am sunat pe doctor si mi-a spus asa: e foarte bine ca mi-a iesit negtiv IgG-ul la toate, insa testele se repeta de-a lungul sarcinii la un interval de 5-8 saptamani (doar IgG-ul). Pentru rubeola nu e necesar, deoarece daca iese IgM pozitiv inseamna ca ai imunitate si nu mai faci boala niciodata. La celelelalte insa, IgM ul pozitiv nu inseamna neaparat ca ai imunitate pe viata.
Sper sa-ti fi fost de ajutor.

toate burticoasele si sa avem pofta de mancare diseara

9+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza !!
pussi, eu nu am zis ca influenteaza sexul, ci ca "masculinizarea fatului de sex feminin", asta am citit.
in legatura cu Dr Grigoras eu am fost la el acuma cativa ani si nu sa purtat deloc frumos, plus ca mi-a dat o reteta....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaa sa nu uit ca probabil , nu voi mai intra (ma apuc de curatenie, papa) va doresc SARBATORI FERCITE!!!!]
sa avem lumina-n casa iar Maica Domnului sa aibe grija de bebelasii nostrii!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Sarbatori fericite tuturor si pline de lumina !!!!! Sa va relaxati, sa mancati bine si sa va distrati !!!!!!!

Nici eu nu cred ca mai intru ... ma apuc de bucatareala si putina ordine ... ne mai auzim dupa Paste.

7+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

"neata!!
Am intrat sa va zic la toate burticoasale un PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!
Ne mai auzim dupa Pasti, aveti grija de si va

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

PASTE FERICIT!!!
SA AVEM SARCINI USOARE SI BB-ICI SANATOSI!!!

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata treaba..........
Am intrat sa vad noutatile , sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si nu in ultimul randa sa spun LA MULTI ANI!!!!!!!!OANA sa fii sanatoasa si o sarcina usoara in continuare iti doresc.
Noutati ceva?

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput