Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mirela- uite ca sa te linistesti ... am cautat cum se cheama ... te duci la farmacie si ceri progesterone si utrogestan ... se pare ca sunt si pe-aici si la farmacie tre' sa stie ...

7+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

puss, de unde stii de sarcina la 3 sapt?daca nu sunt indiscreta?
asa am si eu, dar am dat vina pe tigari
merci
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

e nasol si stau pe ganduri pt ca mi-a dar deja utrogestan si gravibinon, asa ca de aia va tot stresez
diana+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Petronela iti multumesc,da ai spus bine sa ma linistesc,ca as inebuni sa se intimple ceva dupa 4 ani de cind il tot asteptam te dulce si unul si ptr

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 4+
VINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mirela - si tie ... si noi avem vreo 2 ani de cand lucram la proiectul bb ...

7+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mirelusmultumim frumos!! la fel si voua!! Sa fim sanatosi toti..asta conteaza!!! Eu abia azi am aflat ca sunt gemeni..mi-am dorin dintotdeauna sa fiu mamica de gemeni si m-a ajutat Dumnezeu!! Stiu ca o sa-mi fie greu!! dar repet, sanatosi sa fim!!
ana_idstiu ca la mine a fost FIV, si am banuit de joia trecuta ca-s gravidoasa, si luni mi-a confirmat testul de sange. Avem aceesai zi de DPN si UM...eu maine intru in 4 sapt. defapt si tu. Tu cum ai aflat?? din testele de urina?? mie imi ies pozitive tot de luni. Cum te simti??

PUSSI 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi akuma am vazut ac esti din TM!!! in sfarsit este o gravi din TM!! in ce zona stai??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Of, nerabdatoare mai suntem, se vede ca inca nu ne vine sa credem ce ni se intimpla!!! Cuiva din afara cred ca i-ar fi greu sa ne urmareasca si sa tina pasul cu noi. Cum vorbiti de mincare, de Mc si shaorma! Mie imi plac tare aripioarele de la Mc, am mincat doar o data de cind sunt insarcinata, cind nu aflasem inca. Dar la mine inca nu au inceput sa se manifeste poftele. Prajiturile sunt ultimile la care ma gindesc, chiar nu simt nevoia sa maninc. O singura data mi s-a intimplat, alaltaieri, vorbea o colega despre gogosari murati si mi s-a facut gura apa. Dana, stiu ca nu prea e voie la salam. Vedeti ca pe prima pagina, la sfirsit, sunt niste link-uri, iar pe unul din ele apare o lista cu alimente interzise in sarcina. Veti vedea ca tot ce e crud nu e bun, totul trebuie bine pregatit, fiert, prajit etc., inclusiv laptele, ouale, pestele etc. De shaorma, hot-dog, hamburger etc nici nu poate fi vorba, din pacate. Iar despre si mie mi s-a spus ca ar fi bine sa nu prestez, sa nu dauneze lui bebe. Bine, ca la mine nu e problema fiindca sotul meu e de vreo doua saptamini in Spania si nici n-am sanse sa-l vad prea curind , asa ca...e tocmai bine.
Hai, recomandati-mi si mie un medic bun cu cabinet dotat cu aparate si la care poti face toate cele, sa nu umblu din cabinet in cabinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ana_idstai linistita cu utrogestanul si gravibinonul, ambele contin progesteron si ajuta la sutinerea sarcinii, tratamentul e foarte bun...si eu fac injectii cu progesteron din 2 in 2 zile si utrogestan i-au 7 pe zi intravaginal!! Nu ai de ce sa-ti faci probleme, e mai bine ca ai o sustinere suplimentara!

PUSSI 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Pussi intr-adevar poate o sa iti fie greu,dar satisfactiile o sa fie pe masura,da asa este totii sa fiti sanatosi vio doresc din toata inima si sa ii protejeze DD pe si te pup

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 4+
VINE

Mergi la inceput