Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 14
danangie spune:
PETRO deci vad ca UM a fost pe 12 februarie....deci sa zicem ca ovulatia s-a petrecut dupa 14 zile....(ai un ciclu regulat?).....deci cam pe 25 februarie ai ovulat( dar nu stii cam cand ai ovulat? cam cand ai fi conceput bb?).....ecografia cand ai facut-o? Deci dupa calculele mele daca ai fi ovulat pe 25 februarie.....azi ai implini 39 de zile de la conceptie. Adica fatul ar avea 39 de zile. Cand ai facut eco. Scuza-ma daca te innebunesc...
DANA
6 +
BEBICA
POZELE MELE
Jasmin012 spune:
A, Mirela, si eu am uneori dureri de burtica, e ceva intre durere si senzatie de greutate; chiar cu citeva zile inainte de ziua in care asteptam ciclul am inceput sa simt aceasta durere si credeam ca o sa-mi vina rushii, dar din fericire nu au venit. E problema doar daca te doare tare, asa cum a mai spus una dintre fete.
Jasmin
6+
MIKUTA4 spune:
Si voi ziceti sa iau si eu progesteron si utrogestan chiar daca nu mi-a prescris medicul?ca miine am si fugit la farmacie sa imi cumpar
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
4+
VINE 
bb_yasmi spune:
OFF TOPIC:
fetele din Italia, e frumos in Palermo (sicilia)?? peste 2 luni mergem in concediu in palermo, nu am mai fost pana akuma, am vazut doar poze. cum e??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
chiquitita spune:
loub_erikaiti raspund aici ca poate nu mai gasesti mesajul la noi. La mine era amuzant ca era mai mult o premonitie a celor din jur. Nici nu aveam burtica atunci. In rest,toate chestiile babesti preziceau ca fac baiat. Asta cu fetita era intuitia unora. Ca si simptome, am vomitat pana la 14-15 saptamani mult de tot si nu m-am patat (desi se zice ca mamele de fete se pateaza).
31+
Luiza
ana_id spune:
pussi, vii dela FIV?
stii ceva de KoraPop?stiu ca si ea incepuse protocolul de FIV dar pe urma am pierdut legatura.
eu va las putin ca ma duc sa-mi fac ouale
pupici
diana
+4
MIKUTA4 spune:
bb_yasmi,sicilia am auzit ca este superba ca plaja iar despre Palermo nu stiu ce sa iti zic ca nu stiu nimic,daca vrei iti spun de Roma tot ce vrei si ce sa vizitezi
si imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
4+
VINE 
pussi spune:
bb yasmi si tu esti din Tm?? In zona Modern stau. tu??
Poate o punem de-o intalneala, dar mai tarziu...ca eu sunt la repaus!
mirelusutrogestanul contine progesteron, dar mai bine intrebi medicul..se da pentru sustinerea sarcinii!
PUSSI
3+ 

pet.cost2005 spune:
dana - nu aveam ciclul deloc regulat ... tocmai si din cauza asta nu venea bb ... ca am avut si 4 luni fara ciclu ... de aia eu nu imi faceam nici un fel de calcule, perioada fertila, etc ... si de aia cred ca a si venit bb ... ca nu m-am mai stresat si gandit la asta ... deci nu pot sa iti spun cand am ovulat ... ecografia am facut-o ieri ... si UM a fost pe 12 febr. Eu zic sa nu te mai stresezi nic tu ... eventual schimba dr. si ai sa vezi ca e bine ... fa o alta eco ...
yasmi - din auzite ... e frumoasa Sicilia, nu am mai fost pe-acolo ... vacanta placuta si sa ne spui tu cand te intorci cum e ...
7+
Petronela
bb_yasmi spune:
mersi frumos de raspuns!! din cate am vazut in poze e fain si in palermo, de abia astept sa vina luna iunie sa merg cu burtik in vacanta!!
pussi, da sunt din TM si am bucur nespus de mult ca mai o burticutza aici cu mine. nu stau departe de tine, stau in Lipovei. sigur ac o sa ne intalnim mai in colo! la ce dr esti???
eu am inceput sa prega papa ca acusi vine sotziorul de la job!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +