Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 15
MIKUTA4 spune:
Fetelor eu va multumesc inca odata ptr ca ma-ti lamurit si pe mine si ma-ti linistit din multe pucte de vedere
si va urez noapte buna si aveti grija de voi si de 
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
4+
VINE 
danangie spune:
PETRO ...da stiu ca nu trebuie sama stresez....de altfel maine plec la NISA. Si sper sa ma relaxez. Am sa va scriu de acolo cum e. Daca nu reusesc va urez de pe acum Paste Fericit si mult moroc la toate fie ca d-zeu sa ne calauzeasca pasii.
YASMI din ceea ce am auzit Sicilia e foarte frumoasa. Am sa-ti dau informatii peste ceva zile despre Palermo ca am o colega care e din Palermo. Si ce poti vizita,etc....
O seara buna!!!
DANA
6 +
BEBICA
POZELE MELE
bb_yasmi spune:
da , Dana , te rog daca poti!!! mersi frumos!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
pufulet74 spune:
Dragele mele dragi,
Nu o sa ne mai auzim pentru ca noi mergem sa ne petrecem Pastile cu parintii mei si sa le dam si vestea cea buna, ca o sa fie bunici :)
Asa ca va doresc sa aveti parte de niste sarbatori minunate, pline de lumina in case si in suflete :)
Cu mult drag Flory si un bebe mic mic in burtic :)
------------------------
Flory
7+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
vad ca sa lasat linistea aici, asa ca ma retrag si eu!!!
Noapte buna si somnic usoar sa aveti!!!
ne auzim maine dupa 12 ca pana atunci dorm ![]()
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
Jasmin012 spune:
Dana,
, mergi la Nisa? E foarte frumos acolo, portul e plin de vaporase de lux, e si un fel de plaja mica pe Promenade des Anglais, dar din pacate pe acea plaja nu e nisip ci sunt pietre rotunjite, de diverse culori, vei vedea. Dar orasul e fff frumos, cladirile sunt deosebite, palmieri, chestii, dar sa fii pregatita ca e cam scump. Sper sa petreci un timp minunat si sa ne povestesti cind te intorci. 

Jasmin
6+
Jasmin012 spune:
Paste fericit tuturor fetelor care pleaca si nu mai pot intra pe site pina dupa sarbatori. Sa avem toate parte de sarbatori minunate alaturi de 

si de familiile noastre si sa ne vedem
cu bine. 

Jasmin
6+
AndreB spune:
buna,
A-ti deschis un nou capitol cumva? nu am mai scris de o zzi si nu mai cunosc pe nimeni in jur.
Adevarul e ca ma simt din ce in ce mai rau. Au inceput greturile si varsaturile.
Azi dimineata cand iubi dadea sa plece la servici mi-a adus o banana la pat pe care am mancat-o si m-am culcat la loc. Peste 2 ore cand m-am trezit din nou, dau sa ma ridic in picioare si ma ia cu o ameteala zdravana. Nu stiu cum fac si mai tinandu-ma de mobile ajung in baie unde mi-am vomitat si sufletul din mine. Mai grav a fost ca de spaima am avut si un atac de panica ( tensiune urcata brusc) de credeam imi plesnesc tamplele
Intr-un final ajung in pat unde mai dorm vreo 3 ore si reusesc sa sun la medicul de familie. Analizele toate mi-au iesit f. bune (nivele ridicate de fier calciu magneziu, si celellalte in limite normale bune). Nu stiu ce se petrece cu bebe dar ma chinuie din ce in ce mai tare. Noroc ca sunt intr-o perioada mai libera cu seviciu si pot sa-mi iau si libere. Nu-mi imaginam sa fie asa de greu doar la 7 saptamani si 4-5 zile.
Voua ce vi se mai intampla?
AndreB
kikilina spune:
salut!
mai, dar vorbarete mai sunteti!
nu am putut sa tin pasul cu voi. nici nu apucam sa citesc o pagina ca apareau alte doua....
da... deci dureri de burta si eu am... cateodata cam mari dar pana acum m-am cam abtinut sa iau No-spa chiar daca medicul mi-a zis ca pot sa iau oricand oricum. (la nu mai putin de 4 ore). Pana acum am luat 3 (in zile diferite). eu insa fac injectii cu grabidinon si am observat ca a doua zi ma doare rau burtica. oare e vreo legatura sau mi se pare mie? aaaaaaa.... da si iau si Acid folic si cam atat. am auzit si de utrogestan dar mie inca nu mi-a prescris medicul. si pe mine ma doare spatele si eu mananc tot felul de prostii. acum am o noua scuza
. ma bucur sa va "aud" ca mai ma linisti un pic. pe mine durerile astea de burta ma termina... nu atat durerea cat frica de ce poate fi mai rau....

. oricum sa fim optimiste si sa nu ne gandim la ce e mai rau. si acum o sa ma duc la nani si mai vorbim maine dimineata.
Somn usor 

-lor! va pup pe toate!