Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
Auras, eu respectiv masina am spalat cu drag si spor.
Dia, cum fu la vaccin? Multi la dulceatza de Oana... da cu grija, ca d mic e cu ochii pe noi. Si tare n-as vrea sa-l suparam.
Donia, transmitem mesajul Dianocicai, cum sa nu. Multumim de urari. Speram ca si domniile voastre sunteti bine. Imi place mult de tine, ca esti asa de cu capul pe umeri si cu instincte bune, toate ambalate intr-un rafinat simt al umorului. Completand-o pe Dianocica care zicea mai deunazi, se vede, se simte, se miroase clasa. Tare mult as vrea sa te cunosc intr-o zi.
Ralumat, s-ar putea ca David sa fi fost de fapt atras de culoare.
btw.. si eu ma stradui sa nu mai mananc seara.. oare cum om rezista zilele acestea? Ma gandesc sa te sun, daca tentatia e prea mare. Sa-mi dai pe spinare niste
Mirona, asa o sa fac. Sa traiti! Si noi trimitem la fetitza dulce si va uram de pe-acum vacanta placuta.
Lavinia, super tema "bb suparati". Tare de tot.
Alexandra, drum bun si distractie&relaxare cat cuprinde. Si, la intoarcere, sa ni-l mai lauzi pe vorbaretzul Mark.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Yagmur spune:
Neatza,
Uite iarasi pe fuga.... dupa ce ieri m-am simtit destu' de nasol azi m-am trezit in puteri si m-am apucat sa "strang" casa.... In noaptea asta plecam spre Bucuresti.. trebuie sa recunosc ca am emotii..
Eu nu stiu daca am racit sau e alergie... dar sper doar sa ma simt mai bine.
Multumesc din suflet celor care mi-au urat insanatosire grabnica... energia voastra pozitiva si-a facut efectul..
Alexandra, distractie placuta... si raceala sper ca a trecut...
Carla, lasa ca ma fac eu bine; doar vin la capitala..si eu credeam ca doar eu fac dezastru cand fac curatenie; I am not alone :)
Dbunny, baiat tare fain ai tu...
Kokorina, pupam mama curajoasa si bebeii cei frumosi....
As mai sta sa va scriu, dar Luca ma cere, bagajul e nefacut, sint in urma cu toate... deh, ieri am zacut..
Bucurestence, saptamana viitoare sper sa ne vedem.
Pupici dulci deeA, Dianocica, Asiza, Ruxandra, Donia, Desiree, Miro, Dandusa, Roxanica, A_deju si restului gastii si Paste Fericit!!! alaturi de cei iubiti...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Mirona spune:
quote:
Originally posted by daphna
MIRO,imi place tare mult pernuta in care sta Kara ,la joaca,imi poti spune de unde ai cumparat-o?si ce ochi superbi are...sa ti traiasca!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
daphna multumim de aprecieri. Multumim la fel.
Perna am primit-o imprumut de la o vecina cu un BB mai maricel - care nu o mai foloseste. Este facuta de ea. Un material taiat in 2 forme de "U" cu fermoar la mijloc. Inauntru sunt bagate bilute din polistiren - la noi se gasesc la Selgros de cumparat. E buna si ca perna de gravide - foarte moale - adica depinde cate bilutze bagi in ea.
Neaparat o sa-mi confectionez si eu una la sarcina urmatoare.
anateo2004 foarte frumoase poze - le-am vizionat pe toate. Teo e mortala in unele poze - aia cu olita pe birou, sau aia la ta-su pe umeri si cu barbetica inca pusa la gat - sau aia cand doarme morsholita la fata in timpul mesei - mortale. Aveti poze foarte frumoase si de copii ... nu mai zic. si sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Lavi ia nu mai sta tu in umbra - ca de aia nu ti se raspunde. Treci mai des pe la noi si bate-ne la cap si atunci poate .... nu poate - sigur nu o sa te mai trecem cu vederea.
Beton propunerea ta. O pun imediat in practica.
Kokorina noi facem botezul in prima sambata dupa Paste - adica pe 14. Abia astept - sa ma scap si de asta. Normal ca o sa pun poze ... multe multe sa va satur.
-ici la sandokanii tai. -ici si tie.
DRUM BUN CELOR CARE PLEACA! UN PASTE FERICIT PENTRU CELE CARE NU VOR MAI INTRA PE SITE! SA NE REGASIM CU BINE!
P.S. am inca o propunere - ca eu am organizat albumele - apare Kara mea in majoritatea albumelor primul copil - cand o sa se umple albumele ... ca sa vezi ultimul copil trebuie sa baleezi cateva pagini de poze. Putem intercala pozele copiilor??? Cel putin la albumul cu joaca - o sa fie puzderie de poze - ca doar asta va fi activitatea lor principala. Haideti cu propuneri! De fiecare data cand intra cineva in pozele comune - sa si schimbe ordinea pozelor ... aleator. Vreti?
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
ruxandra_sb spune:
Anateo, bine ati venit si sa va fie de bine vacanta. Cat despre toaleta pt botez daca nici, nici.. atunci imprumuta. Felicitari lui Seba pt intoarcere. Cand am citit despre petrecere cu 15 copii mi-a stat inima-n loc. Apoi m-am linistit un pic.. uff, bine ca n-o faceti acasa.
Neee Ralumat, luna plina a fost pe 2. Am verificat.
Drum bun si distractie cat cuprinde. Si o leaca de odihna daca apucati...O sa-mi fie dor de tine..
A_deju nu mai plange ca-ncep si eu.. ..
.. gata ma duc la listele mele.
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
[
Ralumat, s-ar putea ca David sa fi fost de fapt atras de culoare.
btw.. si eu ma stradui sa nu mai mananc seara.. oare cum om rezista zilele acestea? Ma gandesc sa te sun, daca tentatia e prea mare. Sa-mi dai pe spinare niste
4 luni
Ruxandra, suna-ma linistita...pe la 23,asa, cand roade foamea rau de tot.... eu de-aia m-am luat dupa nasi-mea. La ea asta e un stil de viata: daca vrea sa manance ceva, o face dimineata, pana la ora 10. Apoi, pana la 18, numai fructe sau legume. Iar seara, maxim se umfla cu ceai. M-am apucat de miercuri tocmai ca sa nu ma indop de Paste. Daca mergeam pe principiul "dupa Paste incep", ma cunosc....turcii se bateau la gura mea. Asa, o sa zic "hai ma, am tinut 3 zile, ce rost are sa ma opresc????" Insa eu ma alint...mie imi va fi usor pentru ca maica-mea e disperata sa vada ca mai slabesc, asa ca s-a dotat cu fructe multe, legume, piept de pui si nici un pic de ciocolata. De, daca ar sti ea ca venim noi cu ciocolata.....
Hai ca am calcat o bluzita si am observat cu stupoare ca imi iese un trening rosu. Culmea e ca nu a iesit pe toate hainutele, ci doar pe bluza lui....ura, ca eu sunt cam varza la astea cu spalatul .
Ruxandra, distractie placuta acolo la munte. Sa-i iei pe boieri si sa faceti plimbari luuuungi. O sa fie tare bine- lor le faci pofta de mancare si tu mai arzi din calorii.
Aaaa, apropo de . Stiti ca va ziceam ca vreau si eu asigurare de-aia de sanatate la Euroclinic. Ei bine, pentru ca sunt grasa, aia mi-au crescut prima cu vreo 15%!!!! Adica trebuia sa platesc pentru un an vreo 430 de Euro. Am zis "multumesc, dar mai bine nu". Pai eu sunt sanatoasa, cred ca atatia bani am cheltuit pe toate serviciile medicale din sarcina!!!!! Mai bine investesc eu jumate din suma asta intr-o electrostimulare, ceva.....Asa ca l-am lasat numai pe David abonat...el are greutate normala
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra
carla2005 spune:
Ariadna mi-am adus aminte aseara ... ca eu asa fac stau ca porcu pe ganduri si imi mai aduc aminte de cate ceva...deci, tu iti faci griji ca bblinul are 7,1KG?!! Eu zic ca are super bine, asistenta care i-a facut gauri in ureki Alexutei imi zicea ca fi-sa la 7 luni jumate are 7,2KG ... si nu-si facea griji deloc, chiar radea ca a mea goanga e mai mica dar mai mare!
A_deju nu ramai singura, sunt si eu de Paste acasa!!!
yagmur ohoo si ce dezastru fac cand ma apuca curatenia... dar cred ca ma las de sportul asta!!!
Mormelvio super tare catelusa, cred ca va distrati de minune cu figurile ei!
Chris LA MULTI ANI!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
bebinuta spune:
Dia cum se simte Oana? A facut febra? Noi am facut vaccinul marti si Ada nu a facut febra, a fost doar agitata noaptea.
Fetelor care plecati de Pasti, numai bine,, "sa nu mancati prea mult" si sa veniti cu poze frumoase.
Cred ca bebeii nostri se pregatesc de "Noaptea de Inviere" si de aia nu mai dorm bine noaptea, dar Ada se pregateste cam de multisor....
A-deju cred ca mai ramanem cateva pe aici de Pasti, duminica te astept la ciocanit oua.
Anateo super poza www.flickr.com/photos/siliescu/436895596/" target="_blank">asta. Ce frumos se iubesc ei. Fetelor care aveti 2 sau 3 copii cred ca sunteti super incantate cand vedeti asemenea manifestari. Nu stiu daca eu o sa mai fac alt bebe, dar oricum e super sa privesti asa ceva.
Dia va plimbati 6 ore? Si ce face Oana in timpul asta? Pe unde va plimbati asa mult, ca doar nu numai in parc?
Ieri a fost asa de frig sau de fapt vantul a fost rece ca nu am stat decat 1 ora afara.
Mai nou si noi iesim in 2 ture afara. Dimineataspre pranz si seara pe la 18.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Mirona spune:
LA MULTI ANI! CHRIS!!! sa ne traiesti mami si sa fi fericita alaturi de cei dragi. pupixuri
si pentru sarbatoritii zilei de azi.
Fetele - cum adica BB-ii suparati? Adica sa-i prindem plangand? Ca a mea Kara de cand se trezeste si pana adoarme e mai tot timpul cu zambetu pe buze ... si cand plange ... vezi sa nu aiba mami timp de pozat ... ca e jale. Cum adica suparati? Io nu am nici o poza sa se incadreze acolo .
hai ca m-ati bagat in ceata - iau aparatu cu mine azi la plimbarica - sigur va face scandal ca vrea in brate - poate surprind o moaca.
v-am pupat
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
alexandra_25 spune:
Hehehe....inca mai trag cu ochiul....pe la 11 plecam...
Ruxandra...drum bun si sa va distrati!
Anateo...ce copii frumosi ai...sa-ti traiasca!
Yagmur......drum bun si voua si sa aveti grija de voi!
Ralumat,Miro,Asiza,Donia,Ramsan,A_deju,Dandusa,Roxanica,Dianocica,
Desiree,Carla,Bebinuta..........sigur am uitat pe cineva.......dulci!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii
Mirona spune:
Diaaaaa ne complexezi mami cu Oana ta. Ce faina e cum isi papa ea piciorul ... e tare bun acest deget - e mai gros decat al nostru.
ce de rostogoliri mamicilor - eu una deja imi dau palme ... a mea nu si-a gasit inca picioarele, nu se rostogoleste nici de pe burta pe spate si nici de pe spate pe burta ... dar eu inca nu disper ... ma vedeti pe mine ca disper? nuuuu, inca nu disper ... doar zambesc in coltul gurii ... zambesc zambesc ... dar nu e zambetu meu. Aici iar imi lipseste emoticonul din mess - ala de-si smulge paru din cap. Las ca e bun si asta .
am fugit.