Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Ariadna30 spune:
Asa...revin dupa ce am facut, pe fuga, cateva chestii prin casa.
Cand am zis ca puiul "e asa de vreo 4-5 zile" ma refeream la faptul ca nu mai mananca la fel de bine noaptea, sta cu sanul in guritza si trage din el doar cand isi aduce aminte...degeaba il tot stimulez, raman fara nici un rezultat incercarile mele de a-l trezi ca sa pape.
Doar noaptea trecuta s-a trezit aproape din ora-n ora....poate de vina e faptul ca am revenit in camera in care dormeam de obicei (dupa 2 nopti petrecute in cea in care stam ziua).Oricum, chiar daca s-a tot foit si scancit toata noaptea, a dormit continuu...mai ales in bratele mele.Mai rau e de mine, ca nu-sh` daca am prins 2 ore jum. de somn.
kokorina, ti-am zis ca noua ne-a reusit doar de 2 ori si reversul.... cred ca a uitat cum se face manevra.:) Unde gasesc pozele bebicilor tai? Inca nu i-am vazut si is tare curioasa. La primul examen ginecologic din per. sarcinii, doctorita resp. mi-a zis ca am burtica cam mare pt. 3 luni jum. si ca sigur aveam gemeni. M-a bucurat enorm chestia asta, dar n-a fost de durata....la eco, peste vreo sapt., am aflat ca e sarcina unica si ca e baiat cu sigurantza.Cam astea au fost cuv. dr. de la eco : "ete cata putza....se vede f. clar ca e baietzel".:) Nu ma mai impacientez daca bebe intarzie cu progresele, le va face el pe toate la timpul potrivit.Prima data, cand va citeam mesajele, mi se parea ca baietelul meu e cel mai lenes si mai obraznicutz dintre toti si eram ingrijorata ca nu facea progrese.Acum...m-am linistit pe deplin, vazand ca mai toti au si perioade proaste, etc. Si eu am patit-o de vreo 2 ori cu hainutele cumparate...la magazin mi se pareau mai mari decat ar fi trebuit sa fie, dar acasa....constatam ca ii veneau cam pe trei sferturi puiului.:)
si voua....si sa fiti sanatosi!
a deju, mare figura esti! Ca de fiecare data de altfell.:) Oricum, ti-am admirat copilutzu`....si e tare frumusel.Nu mai zic ca pare sa aiba vreo 10 kile....asta m-a dat peste cap....ca noi tot la 7,100 am ramas.:)
Apropo` de ce zicea roxanica2006....la mine e invers. Toata lumea imi zice ca Bogdanel pare a fi mai mare de 4 luni.Nah, noroc ca-i lungutz...ca grasimea nu prea da pe afara. Bine, nici slab nu e....are cretisori la picioruse, chiar si la manute.In ansamblu, arata destul de bine....dar stiti cum e, in opinia mamicii, aproape intotdeauna e loc pt. mai multe grame.:) Sunt un pic suparata pt. ca n-a luat deloc in greutate sapt. trecuta....e prima data cand stagneaza.:( Sper sa recuperam..
alexandra25, felicitari pt. cel mai important cuvant rostit de bebe! De vreo 3 ori si mie mi s-a parut la fel, dar a fost diferita chestia...a pronuntzat un fel de "ma-ma" in timp ce ii bagam suzeta in guritza ca sa-l linistesc dupa un episod de maraiala sau plans.
desiree, multumesc.
deeaA, multumim. De pe la 2 luni si un pic doarme pe spate...eu stiam ca asta e pozitia indicata, contrar deductiilor logice ale mamicilor. Oricum, il asez cu capusorul pe o parte....asta daca nu se aseaza el asa. Rareori sta cu fatza in sus, isi intoarce singurel capul.Si eu eram pt. culcatul pe o parte, dar, dupa ce am renuntat la infasat (la 2 luni si 5 zile),Bogdanel nu mai statea cum il asezam inainte (pe o parte, sustinut de o pernuta asezata la spatele lui).Asa ca, daca mi s-a si intors de pe o parte pe alta la inceput, am renuntat la pernuta...ca mi-era teama sa nu ajunga cu nasucul in ea si sa nu mai poata sa respire....si l-am lasat sa doarma cum a vrut el, pe spate.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Sunt beata de fericire...nu va pot explica ce e in inima mea...!
Am intrat sa va imparatesc bucuria!
emotionant intr-adevar. -ici la magnificul Mark si -ici si tie. drum bun va doresc si eu si asteptam pozele - normal ca e loc pentru toata lumea. Petrecere frumoasa - arca Felix era, nu? Te mai asteptam si maine inainte de plecare.
Lavinia buna de pus in rama poza cu cotul a lui Mihai. pe el.
Bambo deci si Antonia e FANA de caciulitza pe ochi cand doarme? Beton - parca toti copiii isi feresc ochii de lumina cand dorm. hehehe [pup-ici si pentru ea.
Dbunny m-am cracanat de ras cand am vazut bulina verde. Dar ce ascunzi tu mami acolo???? Frumos baiat ai - si ce papa el cu lingurita - te invidiez ca deschide asa frumos gurita - a mea ... doar la cereale - si nu la toate - la supica crema .... tre sa ma lupt cu ea sa ii vār lingurita in gurita. si pentru Dani.
fug sa mai fac ceva prin casa
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Ralumat spune:
Drum bun, Desiree! Sa ajungeti si sa va intoarceti cu bine! Ce frumos, Nordul Moldovei, acolo unde traditiile de Paste sunt la ele acasa!
DeeA, si eu il las pe David pe spate. Intr-adevar, in primele doua luni, il puneam pe parti de frica sa nu se inece, dar de cand a inceput el sa aleaga....pot sa-l pun oricum, tot pe spate doarme, cu capul intr-o parte. Iar de inecat....acum sunt mari, se descurca singuri!
Ariadna, lasa ca n-au intrat zilele-n sac! Ne vedem noi la vara, cand venim in concediu! E foarte bine pentru Bogdanel sa stea un pic la aer, la tara. Iar despre pusul la san, eu cred ca uneori le e pus si simplu sete sau vor sa se alinte.Iar TCM sunt niste magazine cu marfuri nemtesti, mai ieftine. Au si electrocasnice, la fel mai ieftine....
Carla, lasa ca nu e chiar asa de rau.....dar cum ai reusit sa arzi perdeaua la bucatarie?
Alex, si mie mi-a venit sa plang de emotie...imi imaginez ce-a fost in inima ta! David cand e suparat plange cu vorbe, si printre preferate e 'me-me". Noi radem ca e stelist ca ta-su'.
Da ,Miro, si David se fereste de lumina....stau cu ochii pe el ca pe butelie cand adoarme, ca isi pune cearceaful pe ochi.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra
kokorina spune:
MIRONA...scuza-ma ca te intreb,sigur mi-a scapat daca ai scris....cand afceti botezul KAREI?abia astept sa vad pozeeeeeeeee!
ARIADNA...eu sant la mailul comun cu pozele...mai pe privat asaintri cu parola noastra si acolo ne vezi cat santem de mari,mici,grasi,slabi....nu stiu....dar santem sanatosi.si stai linistita cu lenea bebeului....cum spuneau si fetele,ca fiecare bb are ritmul lui....unora le iese dintii de la 4 luni,noua abia ne curg balele....de intors la fel....abia ne miscam bucile
ROXANICO.....bai,ce ma enerveaza cate o capra de asta care isi da cu parerea de bebele altuia...bine ca al tau e pirpiriu si al ei ce era....urs?bine ca al ei era cel mai tare din parcare...da' cand parcarea-i goala8ei,stiu ca-i veche si rasuflata poanta asta dar i se potriveste caprei aleia de ti-a zis tie ca e miiiiiiiiiiiic)NESIMTITA!in orice caz,bine ai venit in clubul pirpireilorsi nu te mai supara pe cate o tipa de asta ofticata.
cuuuuuuuuuuum?mark a spus MAMA`?e super!gasesc asta chiar un motiv sa fii beat
va pup pe toate si pe bebeii vostrii!de fericire,desigur.distractie placuta si sa vii cu poze.stiam eu ca am ginere destept,mancal-ar mama de ochios!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
bamboletta spune:
Salutare
Am pus poze in albume
Alexandra25-wow felicitari pt "mama" Antonia zice cateodata mmmmmm si eu sunt tare fericita
Mirona-da ii place sa doarma cu caciulita pe ochi a vazut la Pascal de Kokorina si a vrut si ea
pupici la toate mamicile si toti bb-ii
Iesencele la apel unde ati disparut?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
.. per total, a fost o zi ok.. de la vreme probabil, motanu' a motait cam toata ziulica, a mai dat cu laba la fluturasi prin centrul de activitati, mai un marait, mai un tzatz, si s-a facut seara :) am vopsit oua, ura, nu conteaza ca nu se deosebeste galbenul de portocaliu si verdele de albastru, sunt foarte frumoase :) si am reusit sa trag o fuga si pana la tcm cand a venit mihai, vazt o multime de bodyuri si tricouase si sosetele si pantofei de-aia gen tenisi, ieftinute, frumusele, dar.. n-am luat nimic.. cum de-am rezistat, nu-mi explic, cred ca m-a anesteziat vremea asta :)
fug la baita, sunt ceruta de marele public :)
va pup, noapte bunica!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
carla2005 spune:
Perdeaua am ars-o incercand sa o calc fiindca mi s-a parut sifonata! Asa ca solutia e sa o scurtez! O las pan la nivelul geamului! Asa ca m-am mai linistit!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
mormelvio spune:
Salutare mamici de pitici si tuturor sarbatoritilor de ieri , de azi...ca nu am apucat sa le zic inca...
chris80 multumim ca te gandesti la noi...atat tie cat si celorlalte fete...suntem bine si nu prea...adica desi speram ca nu mai avem probleme cu kk, azi Alin a facut de 2 ori si foarte moale...iar acum s-a si inrosit la fundulet..asta ca sa avem tacamul complet...desi il schimbam la 2 ore..poate chiar si mai repede...
Nici de tuse nu am scapat, dar macar nu mai are febra. Problema e ca deja cand vine momentul inghitirii siropului de tuse si al antibioticului...e bai...ca nu vrea sa deschida gura deloc..s-a smecherit baiatul...stie deja sa "zica" nuuuuu.
Si noi facem parte din echipa lenesa...adica nu prea ii place sa stea pe burta si nici vorba de rostogoliri..dar in schimb cand are chef, vorbeste pana te nauceste de cap...
Azi mi-a zis cineva ca a citit undeva ca la aparitia primului dintisor, ar exista niste reactii chimice in organismul bebelusului, reactii care fac ca urina si kk sa fie mult mai acide, si atunci copii se inrosesc la fundisor f ff repede. Cele care aveti bb cu primul dintisor iesit, ati observat o astfel de legatura??? Mi s-a parut interesanta ideea...
Donia spune:
Cateva mesaje din goana calului. Am avut o zi plina deja si de abia am ajuns pe la jumatatea ei!
alexandra, mama, felicitari! Aaaa... pardon, felicitari Mark pentru primul mama din viata ta!
Alex, ai grija sa te faci bine repede ca sa te poti bucura de excursie!
Yagmur, sanatate multa, sper sa te pui pe picioare dar si mai bine nici sa nu te imbolnavesti de-a binelea si sa ai parte de un Paste fericit cu familia si prietenii!
ruxandra, daca mai vorbesti cu dianocica sa ii spui ca din cauza ca a lipsit atata timp am fost nevoita sa imi cumpar singura frezii... dar sunt in al noualea cer, e prima oara ca vad frezii de cand sunt aici si freziile sunt florile pe care le iubesc cel mai mult.
Sper ca boier Grigore e bine, la fel ca si fratane-su si domniile voastre, parintii.
carla, sper ca pataniile de la curatenie te-au invatat minte sa te lasi de sportul asta Voi sa fiti sanatosi, ca restul se repara.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Da ,Miro, si David se fereste de lumina....stau cu ochii pe el ca pe butelie cand adoarme, ca isi pune cearceaful pe ochi.
Raluca ce cearceaf? Il acoperi cu un cearceaf? sau cel de sub el?
Inceaca sa-l culci in sac de dormit - dintr-acela fara maneci - asta nu poate sa si-l traga pe cap.
AM MAI CREAT UN ALBUM: BB-ii la masa - unde vom posta poze cu ei morsholiti si cu ei la masa - papand cu lingurita.
Haideti mai fetelor - nici o idee de album nou? Eu deja sunt in pana de inspiratie. Cum am mai putea sa-i surprindem pe cei mici? In ce ipostaze?
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire