Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
Dia1609 spune:
neatza la toata lumea... noi asteptam pediatra sa vina sa-i faca vaccinul Oanei, ca altfel eram demult pe coclauri
asiza, uite ca umblam creanga toata ziua ( cam 6 ore ne plimbam zilnic) si cand ajungem home sunt lata, mai ales ca tati vine pe la 9-10 seara cand ne luam cu baitza... si uite asa nu mai apuc sa citesc forumul, ce sa mai zic ca nu apuc sa prestez pe-aici .. poate imi iau revansa de Paste si mai citesc din uerma sa nu ratez nimik ... oricum, sa stiti ca-mi face miro rezumatul zilnic la o sueta
colac peste pupaza, de 2 zile mi-a venit cm si a fost crunt... o hemoragie nashpa rau si niste dureri de burta crunte ... si eu inainte nu aveam dureri la cm... sper sa nu fie asa de acum incolo ...
cat despre poze, noi nu avem obiceiul degetului in gura, dar am inceput sa-l bagam in guritza pe ala de piciorul drept, asa ca poate dc imortalizez momentul ma lasati sa pun o poza si eu la bebei cu degetul in guritza, sa nu ramanem ope dinafara
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
daphna spune:
buna ziua mamicute dragute!!!vad k aveti spor,la curatenie,la vorbit,la rostogolit....superr!!!
despre noi,ce sa mai zic k ne incadram si noi la categoria lenesi,sau ma rog ..in afara de niste tipete ce nu sunt de plans si niste incercari de a rade nu prea ne laudam cu nimik.in schimb dk vorbesc cu ea ma fixeaza si ma asculta de parca ar pricepe tot!
zilele astea i-am dat niste panadol susp,mi s-a parut un inceput de raceala si cum vine botezul ,am vrut sa previn.ideea e k il dau cu lingurita si uite asa invatam sa o folosim!chiar radeam singura,o mai pun si in scaunul de masa ...si hai mami la masa de panadol!!!!!
va sarut si spor in toate!!!!
p.s noi ieri am facut exact un an de cand elisa era in burtica la mami,fiind fiv stiu exact ziua implantului.m-au trecut niste emotii......
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Mirona spune:
Madaluta ABSOLUT MORTAL Darius in prima poza - mustacind a lapte si dormind pe el. Beton! -ici pentru el.
P.S.
am facut corecturi la unele poze - la mai toate care ati postat poze - doar la nume am trecut BB - dar ar fi frumos sa faceti si o descriere a pozei. Vreti? -ici la toate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
alexandra_25 spune:
Fetelor.....acu 5 minute mi s-a intamplat o minune....nu mi s-a parut a fost chiar reala,eram toti la masa si Mark a inceput sa planga,si eu incercam sa-i spun ca sa stea cuminte ca sa putem manca si la care el cu ochii plini de lacrimi se uita la mine si zice...:ma-ma....in momentul ala am inceput sa plang si ii intrebam si pe ei...ati auzit ce am auzit si eu????....
Sunt beata de fericire...nu va pot explica ce e in inima mea...!
Am intrat sa va imparatesc bucuria!
Multumesc fetelor pentru urarile de drum bun...Ralumat,Adinutza,Aka,Bamboletta,Roxanica...
Yagmur...hai sa ne luam de manuta....la fel sunt si eu mai ales ca mie imi curge si nasul...nu mai pot de suparare....am un ginion...acum inainte de a pleca...sper sa fie si la mine o alarma falsa..acum bag ceaiuri cu lamaie...poate...poate scap!Voi cand plecati?...
Si eu am mai fost ieri la pediatra,sa stau linistita,Mark e super bine si va dati seama ca pediatra m-a intrebat ca are deja 8 luni????A zis ca e asa de dezvoltat ca si un bebe la 8 luni...raportam 8 kg si 71 cm...!
Mirona...vizionat pozele....e scumpa foc Kara...vad ca voi nu aveti nevoie de suzeta...e degetelul mai bun...si ce preocupari are......si sa fiti sanatosi!
Apropo de poze...la mai acceptati pe ale mele dupa ce ma intorc...?
Oricum nu o sa ma pot abtine sa nu intru maine inainte de a pleca sa va pupacesc!
V-am lasat...am o groaza de treburi de facut...de golit casa (vorba Doniei)......
Asiza....
Pupici pentru mamici si bebici!
Ma duc sa vopsesc ouale...natural...va arat deseara opera!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii
ruxandra_sb spune:
Mormelvio, Danutz, A_deju , cand luai copchil de la gradinita apucai sa verific/compar si Humana1 versus Humana2. Din ce mai tin minte:
Humana1 (la 100 ml lapte)
proteine: 1,5
calorii: 72
Humana2 (la 100 ml lapte)
proteine: 1,7
calorii: 76
Deci Humana2 e mai tare si dpdv proteic si caloric. Nu mai vb ca la aportul de minerale/vitamine; Humana2 este net superior lui Humana1. Plus prezenta substantelor prebiotice.
Iar traducerea in lb romana lipita pe cutie este incompleta sau putin neclara. Tradus mot-a-mot din germana suna cam asa:
"Humana2 are compozitia astfel incat sa fie adaptata nevoilor crescute, nutritive si energetice, ale sugarului mai mare si.."
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
desiree spune:
Fetelor, v-am citit dar nu mai apuc sa va scriu despre noi pentru ca facem bagaje si pregatiri pentru plecarea in Nordul Moldovei de Paste...la noi e o traditie..am bunici acolo !
ma bucur ca Ariadnei i-a trecut supararea ! Sper sa scapi cat mai repede de sentimentul asta de "excludere" pe care si eu il cunosc foarte bine, si sa te simti bine la noi pana la urma! Chiar ai ce invata de aici!
bravo pentru albume dar voi pune poze cand ma intorc! pe unele trebuie sa le produc!
alexandra, ce emotionant !!!
Nu cred ca mai apuc sa va scriu pana plec asa ca va urez tuturor PASTE FERICIT alaturi de iubitii vostri, de familie si de bebelusi....sa ne revedem dupa INVIERE cu totii mai buni si mai senini !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
deeaA spune:
Buna mamici!
MIRONA ce frumusica si haioasa e KARINA...si avem si noi cubulete la fel...dar noi nici nu le bagam in seama..deocamdata.
FATIMA si care credeam ca sunt singura!...dar perseveram...mai incet,ca mosnegii...si tot reusim!
ARIADNA 30 ce de progrese...dar oricum sunteti mai mari...felicitari!si al meu prunc doarme doar leganat,iar in carut il pun doar adormit ca altfel nu sta.Tu il lasi sa doarma pe spate?Noi de cand l-am adus din maternitate doarme doarme doar pe o parte(cu schimbul)asa ne-a sfatuit ,sa nu se inece copilu in somn.
YAGMUR multa sanatate,ca ai destul de colindat!
RALUMAT mi-a placut..a vb pe limba lui pe intuneric!
A DEJU esti super tare...si motanu tau la fel..e un scump cum sta el pe maimutoi!
ALEXANDRA 25 uoauuuu ce emotionant,mi-au dat si mie lacrimile,dar tie!Felicitari,mamico,cred ca esti prima caruia i-a spus bb pe nume!
deeaA de DAVID IONUT (24.12.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by a_deju
'neata fetili!! ne-am trezit, ne-am sucuit, si acu' roadem un soarece... foarte frumos.. am citit de bebeii vostri, nu mai nominalizez, ca sa nu supar pe cineva daca uit sa mentionez :) super bebei, sa va traisca... as povesti si eu, dar.. n-am ce :) motanu' e de o lenevie crunta, inca nu face nimic spectaculos, da' pana la urma, vb lu' mama "lasa draga, ca intr-o zi o sa-l lasati in patut, si il gasiti topaind prin camera" :)))) cea mai tare faza cu motanu' pana la ora actuala: s-a prins ca poate sa-si dea babetica peste fata.. probabil mai dureaza vreo doua luni pana se prinde ca poate sa si-o si ia de-acolo, pana atunci urlam ca s-a facut deodata intuneric :)))))
cu astea ale bisericii... nu le am de nicio culoare.. dar ma gandesc ca poate popa se referea la mama cand zicea "pe nemancate"... pai cum sa tii bebeul flamand???? iar asta cu spalatu' rufelor... pai nu le spal io, spala masina, asa ca se iarta :))) si la mine e un ditamai teanc de spalat, de-ale motanului, si nu pot sa le las nebagate in seama pana dupa paste, ca ramanem la fundu' gol :))
in rest, toate bune si frumoase... vremea e cam de doi lei, dimineata a plouat, acu' vad ca mijeste niste soare, nici nu stiu unde sa scot copilu' la aerisit..
v-am pupat, si revin pe mai incolo :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
m-ai facut sa zambesc, apoi sa rad, apoi sa rad in hohote. merci frumos
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Ralumat, m-am amuzat copios citindu-ti mesajul.:) Crede-ma, e mai bine sa nu va apucati de "antrenament"....dupa ce o sa inceapa sa se rostogoleasca, sa te tzii bine....nu mai poti sa-l lasi nesupravegheat aproape deloc.Cu jurnalul....acelasi lucru intentionez sa fac, sa i-l dau sa citeasca din el...atunci cand va fi mare.O sa salvez intr-un fisier postarile mele, dar nu cand voi avea rabdare...ci TIMP.:)Multumesc pt. invitatie, mi-ar place tare mult sa va cunosc....macar pe unele dintre voi.Cred ca plecam la tzara sambata si nu stiu cat vom ramane acolo; altfel, am sta singuri in casa....si-s satula de asta. Ce e "tcm"? Sunt f. dragutze costumasele.Esti norocoasa ca puiul tau doarme atat de mult, al meu se trezeste mult mai des.Cel putin de la 6:00 pana la 9:00....e jale, din ora-n ora papa.Nu stiu exact daca asta e motivul pt. care se trezeste, ca nu se omoara cu mancatul....dar se linisteste la san.
auras v, multumim. Felicitari si Ancutei pt. progrese.:) Pana ajungem la faza cu jucaria...mai e. Am incercat chestia asta mai demult, dar n-a tzinut figura.
asiza, multumesc.:) Si tu esti norocoasa ca bebe doarme f. bine.Credeam ca al meu se trezeste des din cauza ca nu-l satura laptele meu; dar se trezea la fel si atunci cand manca formula, chiar daca manca peste 200 ml.Acum astea-s vise, abia daca mai bea 150 ml.:(Bine, papa si la san des, probabil asta o fi cauza.Ieri am reusit sa nu-i mai dau formula, dar a vrut san si la o ora jum. sau din 2 in 2 ore, doar o singura data a mancat dupa vreo 4 ore.Iar noaptea...vai de capul meu! S-a trezit din ora-n ora, ma apucau nervii cand vedeam ca mai mult doarme la san...decat mananca.:) Nu stiu ce-o fi patit, ca el noaptea manca f. f. bine. De vreo 4-5 zile e asa.
Yagmur, multumesc.
carla2005 spune:
A reusit sa citesc si eu din urma, a_deju ma distreaza rau mesajele tale, Alexandrafelicitari pentru primul "mama", Ariadnabine ca ti-a trecut supararea! Yagmurte gasisi sa racesti acuma de paste...vezi ai grija!!!
Asa deci am pus bateriile la incarcat si ma pregatesc de poze, cu iepuri, oua , Alexutza, deget, somn etc!!!
Ce sa va mai spun de noi, nu-mi vine sa cred cat a crescut fi-mea , o tin in brate si sta singurica, cand vorbesc se da pe spate sa ma vada si rade, ma apuca cu manutele de gat un eori mai nimereste si de fata (nas urechi si alte denivelari), azi a reusit sa-mi smulga okelarii de la oki si a fost foarte fericita i-am explicat ca ma-sa nu bungheste nici cu okelarii bine darmite fara!
Sa va spun din peripetiile mele din saptamana curateniei! Am spart veioza de noapte a fi-mii, m-am lovit cu caloriferul peste picior-chiar peste unghia incarnata care reusisem sa o tai si incepuse sa se vindece, acum am degetul mare cat capul, am spart un pahar de la un set super si piesa de rezistenta: am ars perdeaua de la bucatarie de cand ne-am mutat nu am reusit sa cumparam perdele, acum dupa o jumatate de an am zis sa avem si noi casa terminata de paste si nu va spun ca arata ca naiba: perdeaua la bucatarie este arsa chiar in mijloc, perdeaua la sufragerie este intr-o parte mai scurta si in alta mai lunga...dar se vede ca e diferenta mare, la dormitoare e cat de cat bine! Asta dupa ce le-am dus la croitoreasa de 3 ori: ca prima data ni le-a facut lungi , a doua oara ne-a pus o rejansa de nu le mai puteai misca, iar acum cand ne-a schimbat si rejansa sunt ca naiba de strambe...in fine noi sa fim sanatosi!!!
Despre diversificare nu mai discut ... nu vrea si pace!!!O mai las deocamdata o saptamana doua si o iau de la capat!
Va pup!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."