Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

pe la noi la tcm cam bate vantul... ma rog, eu nu stiu decat unul in constanta, probabil or mai fi si altele.. am vazut si chestiute frumoase, i-am si luat un pulover pt cand o fi mai mare si sosetele (3 la set) pt acum, dar in afara de astea, nu am vazut nimic interesant... poate ajung azi, ca tare m-ati facut curioasa, si-asa vremea nu prea permite altceva decat magazine..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

A_deju, lasa , fata draga, ca va veni si vremea motanului sa se rostogoleasca, si nu cred ca e de o "lene crunta", am vazut poze, are asa o privire prezenta, vioaie! plus ca el are alte atuuri. Uite noi, de ex, ne incapatanam sa ramanem mititei, avem tot putin peste 6 kg, desi mananca relativ bine, zic eu ( media e undeva pe la 800 ml/zi + cereale). chiar o intrebam pe dr. ca se poate sa nu asimileze lapticul, sau ceva de genul asta?? Mi-a raspuns ca daca nu ar simila ar avea ceva siptome de genul scaune cu sange, cu mucus, mi-a spus sa nu-mi fac griji. da' parca-s fixata dom'le pe subiectu' asta cu greutatea, vine vara, iesim si noi in parc mai dezbracati si al meu va fi cel mai pirpiriu. Apropos de vecina turcoaica a Kokorinei, la vaccin era pe acolo o mamica cu un bebe de 7 sapt (normal copilu', nici prea slab, nici prea gras) si ma intreaba cate luni are al meu. eu zic :patru. si ea vadit socata: Si atata e de miiiiiiiiiiiiic!!!
Totusi ce nesimitita...

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by auras_v

apropo de spalat voi spalati azi lucrusoare de bb ...la mine sau cam adunat ...marti erau doar citeva ,ieri am spalat perdele si lucrurile cristinei si citeva deale noastre iar pina simbata e cam mult ...stiam capt bb se poate spala

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Da' care-i treaba de nu se poate spala????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Roxanica, teoretic el are voie sa manance mai mult....da cica regula de aur a diversificarii e "sa fie intr-o stare perfecta de sanatate". E, da ce eu o iau usurel...cu cereale mai intai, saptamana viitoare facem vaccinul, trec si pe altceva. Ca cine stie la ce varsta aflam daca are sau nu ceva de fapt?
M-a omorat cu "comentatul". zi-noapte intr 3 si 3.40 a "vorbit" pe intuneric . Si de la 7 a luat-o de la capat.....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanica2006

A_deju, lasa , fata draga, ca va veni si vremea motanului sa se rostogoleasca, si nu cred ca e de o "lene crunta", am vazut poze, are asa o privire prezenta, vioaie! plus ca el are alte atuuri. Uite noi, de ex, ne incapatanam sa ramanem mititei, avem tot putin peste 6 kg, desi mananca relativ bine, zic eu ( media e undeva pe la 800 ml/zi + cereale). chiar o intrebam pe dr. ca se poate sa nu asimileze lapticul, sau ceva de genul asta?? Mi-a raspuns ca daca nu ar simila ar avea ceva siptome de genul scaune cu sange, cu mucus, mi-a spus sa nu-mi fac griji. da' parca-s fixata dom'le pe subiectu' asta cu greutatea, vine vara, iesim si noi in parc mai dezbracati si al meu va fi cel mai pirpiriu. Apropos de vecina turcoaica a Kokorinei, la vaccin era pe acolo o mamica cu un bebe de 7 sapt (normal copilu', nici prea slab, nici prea gras) si ma intreaba cate luni are al meu. eu zic :patru. si ea vadit socata: Si atata e de miiiiiiiiiiiiic!!!
Totusi ce nesimitita...

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

..cat despre privirea prezenta si vioaie... stii tu aia cu vitelu' si poarta noua :)))))))))))) iar celelalte atuuri.. ce sa zic, tinand cont ca ta-su are 1m90 si ma-sa e cam tot pe-acolo, de gabarit nu mai vorbesc, era normal sa ne semene :) eu oricum de faza cu kilele chiar nu m-am ingrijorat niciodata.. la aproape 4 luni, cam de tot atatea cantariri a avut parte (adica vreo 4..). oi fi inconstienta, nu stiu.. dar, daca il vad ca e ok, chiar nu am eu chef sa-mi fac probleme de-aiurea pt o suta-doua de grame...

Mergi la inceput

la capitolul vorbit, noi ne laudam cu "hau - hauuuu".. aseara se uita tac'-su la teveu (stirile din sport, of course..) cu motanu' cocotat pe umar... nush cum prinde el un unghi, de ajunge si el sa vada... mai si cand a inceput hau, hauuuu, hauhauuuuuuuuu, de nu se mai oprea... noi muream de ras, dar... mai asteptam si altceva decat hau hau... nimic, copilu' hau hau inainte, nu clipea, nu respira... dupa care s-a plictisit, si-a intors capu' in pozitia initiala si a inceput sa roada la tricou' lu' mihai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cica nu e bine sa speli, ca faci apa murdara, si asta ar include spalatul de rufe sau pe cap.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Scriu repede apoi fug la cumparaturi

Dbunny-masej gingia cu gel pt eruptii dentare "Calgel" dar mai masej si fara gel

Chris80-eu zic ca poti masa cu Calgel

Oanacat-Paste fericit

Kokorina-eu m-as duce la cumparaturi toata ziua

Pt toti sarbatoritii

Ops nu e bine sa spalam azi? deja am spalat o masina

gata fug ca ma asteapta tati si bebelina

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am mai adaugat doua albume - BB-ii la scalda, si BB-ii la joaca. Alte idei?

Poftiti va rog!

P.S. numiti toate pozele cu numele bebelului - BB de mamica cutare si la descriere ... descrieti poza.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

MIRONA
si fug ca mai am doua geamuri de spalat

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput