Musette
Raspunsuri - Pagina 3
dicirstea spune:
Modelele si pielea sunt frumusel, dar sunt deficitari nu numai la capitolul modele ci si la marimi. Asa ca daca porti nr 35, sau 35 1/2 nu prea ai sanse sa te incalti de la ei. Eu am murit de oftica anul trecut cand am gasit un pantof super frumos, intr-o combinatie de culori de moare lumea, pe care nici nu visam sa o gasesc, cu toc inalt si totusi comod... si vine bomba.. nu facem marimea 36 din acest model, numai de la 37 in sus!!!Aveai si la 36 aceeasi combinatie de culori dar un toc comun, obosit. Am auzit ca au sediul central, depozit sau cam asa ceva, pe strada verzisori, pe langa Timpuri Noi.
miria_cristina spune:
Serios? Au si-un depozit unde poti sa mergi?
Asta ar fi super!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mel_g spune:
Eu nu mai inteleg nimic!!
Toate spuneti ca sunt f comozi si eu dupa o zi intreaga de stat in ei nu mai pot sa pasesc. Merg ca o rata. Mie nu mi se par comozi- sau poate am eu un model mai ciudat ...........
XIO spune:
Mult prea scumpi pt. gustul meu.
Prefer sa am mai multe perechi evident mai ieftine . in primul rand moda se schimba , iar in al 2-lea , decat 3 perechi de pantofi mai bine 10 ![]()
miria_cristina spune:
Am fost sambata si mi-am luat 2 perechi de pantofi. Unii cu toc mic si unii cu tocul mediu spre inalt.
Dar intr-adevar nu prea sunt modele de unde sa alegi.
Iar numerele mi-au dat bataie de cap. Adica, eu in mod normal, port 37. Dupa calapodul lor, insa, port 36. Si ma rog, e complicat, ca au marimea, dar n-au culoarea sau modelul....
Au sunat pentru o pereche de pantofi pa care ii vroiam la alt magazin ca sa-i opresc de acolo.
Iar, gentile sunt toate foarte mari. Eu nu vroiam sacose.![]()
Calitatea este buna intr-adevar. Am vazut o pereche de pantofi super la...8 mil.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."