Musette
Raspunsuri - Pagina 2
grati.ela spune:
Am o geanta de 5 ani de la Musette care nu-si spune varsta...este frumoasa de-a dreptul. Am tanjit 2 luni dupa niste pantofi super de la ei dar la 3 milioane tot trageam de timp. Am luat unii negri, in decembrie am luat si maron la 240ron iar in ianuarie erau 170ron...dar deja aveam. M-am uitat luuuuuuuuuuuuuuung dupa geanta neagra piele cu piele intoarsa care initial facea 4 milioane dar am sfarsit indragostindu-ma de cea maro...nu am mai gasit-o pt ca intre timp o redusesera la 290RON.
miria_cristina spune:
Da, stiu cine este Cristina Batlan.
Il cunosc suficient de bine pe cumnatul ei, Alin Batlan.
Dar asta nu inseamna nimic.
Si nici ce scrie in ziare, caci, cunosc indeaproape cum se scriu unele articole.
Pe mine ma interesa calitatea produselor.
Si cat de multumite sunteti cele care ati cumparat, ca sa pot sa merg sa-mi iau fara teama.
Repet, eu neavand un hooby cu cumparaturile.
Ultima data mi-am luat o pereche de pantofi superbi pe care i-am purtat o singura data si n-au costat deloc putin, dupa care i-am dat. Eu, pana acum 2 ani, purtam tocuri si prin casa. Eram dependenta de tocuri
. Daca ma descaltai mergeam pe varfuri. Deci stiu ce vorbesc cand zic ca vreau pantofi buni.
Idee e, ca n-am timp sa stau sa colind magazinele de una singura.
Nici nu mai stiu care pe unde sunt!
Vreau sa merg intr-un loc si gata!
Vazut! Placut! Luat!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Muuh spune:
Du-te la Musette atunci. Eu nu sunt mare iubitoare de tocuri (balerinii sa traiasca) dar pantofii cu toc pe care ii am sunt foarte comozi si sunt toti de la ei.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anyella spune:
Musette=calitate si eleganta,gasesti tot ce vrei...toate tipurile de pantofi,eu sint fan genti si curele...si cunoscatoarele le vad din prima ![]()
aniela
BraveGirl spune:
Si eu am pantofi, cizme, sandale si posete de la Musette. Sunt multumita de toate...insa trebuie sa stii la ce sa te astepti cand mergi intr-un magazin Musette: nu gasesti decat ffff putine modele. Au fost zile cand mergeam in Mall (Vitan) si nu aveau decat vreo 2 perechi de pantofi cu toc si vreo 3 fara toc...deci nu ai tot timpul de unde sa alegi. Eu daca as fi in locul tau m-as duce in Orhideea unde gasesti aproapre unul langa altul vreo 5 magazine de pantofi...si ai de unde sa alegi. Toate au preturi pe masura....dar la mai toate calitatera e super.
PS: eu mai sunt super multumita de 2 perechi de pantofi de la Il Passo (care au fost sui ceva mai ieftini ca cei de la Mussette)
==========
Corina
Albumul meu
miria_cristina spune:
Si pe cei Il Passo de unde i-ai luat?
Cristina si D
miria_cristina spune:
Am sa merg si acolo sigur!
Multumesc frumos!
Cristina si D
abbi spune:
Super calitate si modele interesante, la MUSETTE!Dar si preturile sunt pe masura!...Eu am gasit un magazin in Cocor, la parter-faci dreapta si el e al doilea, al treilea pe stanga.poti comanda modelele si combina materiale, culori etc.Mie mi-au placut ff mult (numai piele interior, exterior)si pt ca magazinul apartine unei firme autohtone, preturile sunt de...fabrica.Un pantof cu toc, elegant , pe care il gasesti la 4-5 mil,aici costa putin peste 1-1,5 milioane.Si comenzile sunt ca la balamuc!Insa ei isi respecta promisiunile.Eu am gasit pt nunta mea, pt 2 nunti , un botez si de zi cu zi, pantofi comozi si tare draguti.Am fost multumita.Sper sa corespunda gusturilor si standardelor tale.gentile nu m-au dat pe sapte!Pupici si rabdare!
dianas spune:
Eu sant fan Musette inca de pe vremea studentiei, cand mi-am luat o geanta care inca mai traieste si arata ca noua! Si au trecut ceva ani...
In rest, pantofi, curele, gentutze, orice mi-am luat a fost de calitate exceptionala si chiar daca sant mai scumpe, fac toti banii! Singurul defect al Musette este ca nu are o gama prea larga de articole (au modele cam putine si de pantofi si de genti). Eu insa raman o fidela cumparatoare ![]()