Bucurii de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei, Mexxa, e halimoasa. Trage din biberon laptele, de parca i-ar fi frica ca i-l iau. Peste 4 zile facem si noi 6 luni. Oricum, o sa mai astept vreo 2-3 zile, dupa aia. I-am luat cereale pentru 6 luni. Azi mergem shopping la Kaufland si-i iau o alta cutie de cereale, ca sa le combin.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetelor- off topic...m-am apucat sa vopsesc oua...si ce credeti...oua luate din Carrefour, cu termenul acela imprimat pe ele..nu mi-am dat seama ..si da-i si vopseste...dupa vreo 5 oua...vad ca inca se vede termenul ala de valabilitate...groaznic!!!! - mi-am sunat sotul si i-am zis cand apare acasa, daca vine saptamana asta, sa vina cu oua de tara, eventual albe daca se poate si nu-i prea mare efortul...asa n-am facut nici o branza

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Alexutza, uite acum mi-a adus tata 15 oua si o curca. Voi ce stiti de carnea de curca? Se poate face supica la bebei din ea? Le prieste?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, BOGDAN!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gety- imi faci in ciuda,da?????...cat despre curca, asta e ca si o gaina de tara...mult prea grasa pt ei acum, dar poate peste vreo luna, i-ai putea da...macar sa vezi daca ii place gustul!!!Desi in comert am vazut meniu cu carne de curcan si morcov (nu mai stiu de la ce firma!!!)...de la 6 luni...asa ca nu stiu ce sa zic!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Gety, nu stiu sigur, dar parca am auzit ca e prea grasa. De asta s-ar da doar piept de pui pt inceput (si carne de vaca, nu vitel, nu manzat - asa ne-a spsus noua).

Alexutza, nu-i problema cu ouale. Noi le vopsim cu data pe ele de cand s-a introdus sistemul. Nu ai ce face. Dar te obisnuiesti. In plus, daca imparti pe undeva, vor fi siguri oamenii ca nu sunt expirate . Asta e, UE am vrut, UE avem

Lili, sper ca la voi a fost doar o intamplare noaptea trecuta. S-ar putea sa fie si de la schimbarea de mediu, sa stii. Dar si de la somnul prelungit de dupa-amiaza. La noi...nu mai stiu de la ce e, dar e...rau. Azi nu am mai reusit sa o adorm in casa decat 15 minute (si asta dupa ce i-am dat sa suga, ca altfel....nu as fi avut nici o sansa). Acum e taxu cu ea afara, probabil ca doarme bine. Nasoala dependentza asta de suzi...e disperata sa suga ceva. Daca nu as fi obisnuit-o cu suzi de mititica, nu am fi ajuns aici. Acu, tre sa platesc pesntru gestul nesabuit

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Marina- da, deja m-am resemnat cu ouale, pana la urma cand voi imparti, o sa stie lumea clar ca le dau marfa valabila. Incearca sa nu te mai acuzi...cu suzi, fara suzi...eu cred ca mai mult vrea sa te simta langa ea...vrea sa fiti numai voi 2..., incerc sa iti mai ridic asa moralul...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Alexutza, chiar venise, mama se lupta cu curcanul acum. Sa-mi para rau cam mi-a mai cumparat inca 10 oua din piata, tot de tzara? Nu, ca le pap si pe alea, ca-s mai gustoase.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Plec la Maria, ca-mi face niste cantari...

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Ceau mamici si bebici!

Si noi mergem bine cu diversificarea ... deocamdata fructe cu branzica calcica dimineata si la pranz pireu de legume. Eu ii fac in fiecare zi acelasi pireu de legume: morcov, patrunjel, pastarnac, telina, praz, gulie si cartof ... o fi bine, o fi rau ... nu stiu dar ma bucur ca mananca cu placere. Marina tu cred ca spuneai ca nu e nici o pb daca dam bebicilor in fiecare zi acelasi lucru ... poate mai tarziu cand vom introduce si carnita vom avea un meniu adevarat. Ahhhhh si am primit si nou scaunul da masa Chicco Polly Fruit ... e SUPER!!! Daca vreti sa ne vedeti aici

Eloise si pe mine ma musca Raducu la fiecare alaptat ... e prea mic sa inteleaga ca ma doare chiar daca incerc sa-i spun pe un ton mai hotaratca nu e voie ... el isi intoarce capul la mine si zambeste strangand in continuare cu dintisorii. Saptamana asta am avut in vizita niste prieteni medici stomatologi si m-au anuntat ca se pregatesc sa iasa si incisivii, eu nu observasem dar deja gingia este umflata destul de bine ... ei mi-au spus ca in mod normal tot la 2 luni vor mai aparea si alti dintisori vai de tzitzele mele!!!!!

Paste fericit va dorim si noi si multa liniste sufleteasca!

Mergi la inceput