Copii din 1996 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Anca,ciudate vise ai avut...poate 'or fi fiind de bine!
Mqqm,asta e bine,sa gasesti tot ce iti trebuie...te simti un pic mai aproape de romanica...hehehehe
Dana,am priceput cum sta treaba cu gratarul...Spor la treburi.

Noi iar am fost la iarba verde...doar duminica,sambata ne-am ocupat(de fapt m-am ocupat) de lucrari edilitar gospodaresti...curatenie,ca ramasesem in urma cu treaba asta...
In rest e in regula.
Va doresc o saptamana minunata si cu multe realizari bune.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Va scriu si eu doua vorbe si apoi o sa citesc din urma...
Am fost 3 saptamani "consemnata", am tinut locul unei colege care a fost in concediu si n-am mai intrat de la serviciu.
Cu concursul de la Resita s-a rezolva, sunt 4 copii care vor participa la concurs si toata cheltuiala va fi suportata de Inspectoratul scolar. Vor merge cu o profesoara de limba romana, am inteles.

Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sa va zic de week end-ul meu.... Vineri amenintam de zor, ca stiam ca Elliot are spelling test si nu studiase deloc, si cu o seara inainte cand l-am testat, din 12 cuvinte, mi-a scris corect 6. Plus de asta era foc facuta ca ne-a zis cu o saptamana inainte de cartea ce trebuie sa o citeasca pentru scoala. Profesorul lui i-a dat o carte despre Lincoln, dar cascatul, a lasat-o la scoala (joi). In drum spre scoala (vineri), cred ca i-am repetat de vreo 15 ori sa nu uite iara cartea la scoala. In amenintarile mele i-am zis ca daca nu face bine la spelling test, ii scot calculatorul din camera. Oricum, de vreo saptamana de cand sant in , nu s-a atins de calculator. Eu deja planuisem mutarea aparatului... Cand sa fie luat de la scoala, ii zic si mamei mele, sa fie sigura ca are cartea cu el. Ea, naiva, cum sant toti bunicii.... il intreaba cand acesta urca in masina: "ai cartea?" si il crede cand Elliot zice, sigur pe el - Da. Cert este cand am sunat eu sa vorbesc cu el, mi-a zis imediat ca a uitat-o iara la scoala. Tac'su a mers la biblioteca si i-a adus o alta carte despre Lincoln. Sambata nu am putut sa-i scot calculatorul din camera, ca mi-a zis ca a luat 100 % la testul de spelling, ca a studiat inainte de ore. A ramas pe marti, cand imi vin rezultatele acasa. Sambata eram iara gata de , ca pana la ora 11 el nu citise decat 2 pagini din cartea despre Lincoln. Am avut un moment de inspiratie sa iau si eu cartea la rasfoit, si sincera sa fiu nici eu nu am inteles paragraful citit... Sotul meu, nu s-a uitat ce carte de istorie ia... A luat sa fie luata... Asa ca am mers iara la biblioteca si am luat ceva mai pe nivelul lui, si mi-a citit copilul 2 capitole sambata.
Duminica au avut meci de fotbal, si au mancat bataie cu 4-1. . . Dar e in culmea fericirii ca duminica viitoare au iara meci pe campusul de la liceul care-i place, si vrea sa merg si eu cu ei.

Da, MqqM si noi am pedepsit si am tot luat, si pe el l-a durut drept in 3 litere. Se pare ca-i pasa mult daca e sa mutam calculatorul in camera lui fratisu. Acuma il am la mana cu asta.
Dedi e de coma cu chilotii la plural . E bine ca o intereseaza gramatica limbii romane.
In sfarsit a venit si primavara la voi.

Dana, lasa ca e bine si sanatos sa fii exigent cu copilul. Daca nu esti, ajungi unde sant eu cu Elliot.... :)
Mititeii, mama ii face ii face din carne de vaca si porc amestecata, si ies nemaipomenit. Daca vrei, ii pot cere reteta cu ce mirodenii pune in ei.

Ana, si eu am fost sambata cu curatatul in casa, si inca nu am prins din urma. Picnic noi nu am putut face ca a plouat sambata, iar duminica Elliot a avut noroc de soare la meciul de fotbal.

Alma, ma bucur ca merge totusi la Resitza. Mult succes in continuare.

O saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna ziua mamicutze!

La noi nimic nou,doar ca am fost ieri la ortodont,unde i-au "pregatait"dintziipentru urmatorii brechetzi!(saptamina viitoare primeste si pe partea de jos).

Astazi m-am trezit cu noaptea-n cap,desi e singura mea zi libera din saptamina,asa ca m-am pus de dat telefoane ca aveam ceva probleme de rezolvat telefonic!
Am anuntzat oficial la gimnaziu ca nu va participa la orele de religie,clasa de etica inca nu se stie daca se face,vom afla abia la inceputul anului scolar!
I-am facut programare copilului la chirurg,ca are saracutzul o masea de minte ce creste aiurea rau de tot inspre ureche,asa ca pe 3 mai avem programare si vom afla mai multe!

SANCA,da de unde draga mea atita exigentza pe capul meu!As vrea sa fiu parca un pic mai exigenta,dar...Si drept sa spun(nu ca sa ma laud)nu prea am motive!Despre retzeta cu mici,da te rog,as vrea retzeta daca se poate!Cu carne de vita insa ca eu nu am aici de unde lua de oaie!

ALMA,mult succes la concurs!
ANA,bravo voua ca va plimbatzi,noi duminica am avut zi de home cinema!Iar simbata,pe motiv ca am fost la munca a facut sotzul curat!

Bree dar restul lumii pe unde umbla?
MIKI,ANDRA,MIHAELa ...

O zi buna tuturor!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu sunt pe aici printre picaturi va citesc.
Weekendul l-am petrecut la tara,mi-am luat trupa si am plecat,am sofat eu pana acolo,a fost frumos,ma bate gandul sa-mi cumpar o bucata de teren acolo si sa-mi construiesc si eu ceva mai ales ca e la doar 37km de Bucuresti.
In rest sunt obosita dar vorba cumnata-mii"daca n-am cedat pana acum,nu mai cedez".
Sunt foarte suparata pe Robert m-a dezamagit ingrozitor si sunt inca socata,motiv pt care este drastic pedepsit.
Cand am putin timp va povestesc.
Pupici la toate!


Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, multumim de suspans. Ne-ai cam lasat cu ochii in soare... Pai vino si toarna aici, ca numa eu cu Elliot, simt ca monopolizez subiectul.
Dana, micii se fac din carne de porc si vaca, combinata. Revin cu mai multe detalii cand o sa le am.
MqqM - te-am pierdut la alte subiecte...
Ana, tot cu curatenia??

Vineri, la scoala la baieti au ziua bunicilor. Deabea astept sa aud cum a fost. Au avut de facut un interviu bunicilor - prima slujba, cati bani faceau pe ora, prima intalnire.

Imi storc creierii in continuare sa fac cum e mai bine cu incapatanatul meu. Aseara mi-am luat liber si am iesit la o partida de tenis.

Numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dragilor, va citesc cand pot, nici vorba sa dispar, doar ca unul din lucrurile care ma enerveaza cel mai mult e ca un site sa mearga incet. N-am mai scris de sambata, cred, pe DC, am citit doar pe ici pe colo, ca nu suport, imbatranesc o zi in cateva minute pana se incarca o pagina. Deformatie profesionala, ce sa-i faci!

Acum, daca tot am stat sa se incarce, hai sa va scriu cate ceva...

Ana, si noi am facut frigarui si "miciurei" in weekend da' in curte, buunee toateee. Pai am avut 25 de grade, cum sa nu! Ai terminat curatenia? Da niste sfaturi si la mine, ca-s ramasa in urma rau si complet netalentata...

Alma, e frumos asa, daca merg cu grupul si profesoara. Se vor distra de minune (iar tu vei avea un respiro). Bafta multa!

Andra, mai fac si ei de unele/altele care nu ni se par la inaltimea a ceea ce i-am invatat noi, asta e, las' ca in vreo 10 ani isi revin!

Dana, vai bietul de el, sper sa fie bine cu maseaua de minte, nu vreau sa te sperii, dar sotul meu a avut operatie pentru asta si s-a transformat intr-un monstru pana i s-a retras umflatura de la fata. Dedi avea vreo 4 ani, urla cand il vedea, nu-l recunostea, ii era frica de el. Pfui... Pe de alta parte, baiatul unor cunostinte, a trecut foarte usor peste. Cred ca o fi si varsta.

Sanca, au facut interviul cu bunicii? Ceva haios acolo? Hai ca poate pun eu unul pe care mi l-a facut fiu-meu (imaginar). Cica a trebuit sa ma intervieveze, da' el a zis ca nu-i necesar, si-a pus din burta tot, acolo. Apoi mi l-a trimis pe MSN sa-l print ca el nu era in retea. M-am tavalit de ras, nu altceva!
Uite, dau si io sfaturi cand imi am eu bubele mele in cap, dar ai incercat sa lucrezi pozitiv cu Elliot? Adica sa incerci sa-l lauzi mai mult decat sa-l critici (stiu ca poate fi greu, cateodata trebuie sa-mi gasesc chestii atat de simple ca n-am ce sa-i gasesc pozitiv) dar sa stii ca ar functiona daca as fi perseverenta, doar ca ma frustrez prea repede si-o iau pe ulei. Nu stiu ce sa-ti zic, sunt si eu "a big mess". Am o carte de pre-adolescenti din care ma mai inspir cu Dedi, dar nu prea am rabdare pt blabla-ul lor si nici dupa carti nu ma prea iau. Totusi am prins ideea de fond si ma surprind ca incerc s-o aplic. Bey, astia nu sunt ei prosti degeaba! Unele chestii chiar lucreaza.
Elliot s-ar putea sa-ti cunoasca butoanele foarte bine si sa se joace cu ele adesea, nu ai observat asta? Iti dai seama ce usor si inaltator e pentru Matei sa fie "cel mai bun", asa e si la mine cu Dedi. Ba poate gresesc, !

Ajutati-ma: va amintiti cum mi-am promis cand a intrat Dedi ca mi-am primit lectia si ca voi avea incredere in ea de acum incolo si ca mi-e jena ca am subapreciat-o? Ei, bine, incep sa ma stresez iar! M-am uitat prin tabela de cursuri si . Pai face matematica si stiinte de a 7-a + 8-a intr-a 7-a si materia de-a 9-a intr-a 8-a, geografia de a 10-a intr-a 8-a... Mi-e o teama!... Ce ma fac eu cu ea???? Ca-i inceata raaau! Oare se descurca? Sper sa nu se simta inadecvat acolo, of, of, cate indoieli...

Hai ca ma opresc, uite ca am scris pentru o saptamana, vedeti?
Va pupu!



www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor....nu mai fac nici o curatenie...iau totul de-a gata!Cred ca vremea asta innorata,ca a si plouat dimineata...ma indispune, ca-s cu fundu' in sus...plus ca mai am si probleme de natura umana(femeiasca) si....am intrat sa va zic ca si la mine merge ca ochiul mortului DC-ul si sa va urez sa aveti o zi excelenta!Pupici si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai sa va spun ca acum l-am culcat pe Terminator3 ,pe 2 l-am hranit,asa ca am putin timp liber .Saptamana trecuta am luat-o pe Maria la o plimbare pana la gradinita unde vreau s-o inscriu si care este in imediata vecinatate a scolii lui Robert,la intoarcere ma intalnesc cu mamica unei fetite de la Robert din clasa care venise sa-si ia fetita,m-am mirat pt ca era putin trecut de 12 si stiam ca ei ies la 13.Fetita facuse de servici pe scoala asa ca de aceea pleca la 12 insa din vorba in vorba mi-a spus ca,colegii ei au iesit la 11,insa eu la 11.30 eram inca acasa si Robert nu venise cu toate ca drumul de la scoala- acasa nu ia mai mult de 5 minute.Atunci m-am gandit la faptul ca de dimineata sotul imi spusese ca lipsesc 500.000lei din banii de vanzare pe care ii adusese acasa cu o seara inainte,si nu era prima oara era deja a treia oara,asa ca atunci am avut certitudinea ca banii ii numarasem bine de fiecare data si fii-miu sustragea din ei.Cand am ajuns acasa fii-miu sosise de cateva minute,era deja ora 13 si 10 asa ca el respectase programul mizand pe faptul ca eu nu stiam ca le dadusera drumul la ora 11.Nu ii era foame ceea ce la el e un lucru ciudat pt ca deobicei vine rupt de foame de la scoala si era mozolit tot la gura.L-am luat la intrebari si la inceput a negat apoi mi-a insirat o poveste cum ca il amenintase un baiat de la clasele mari si ii daduse lui banii,atunci am pus mana pe telefon si am sunat-o pe invatatoare si i-am spus ca daca el este santajat si asta il impinge sa fure bani din casa ,eu maine vin cu politia la scoala,lucru care l-a speriat si l-a facut sa recunoasca ca a furat banii pt a se distra cu un alt coleg al lui care este crescut la orfelinat.Invatatoarea mi-a spus ca l-a mai vazut si in alte dati cu sume mari de bani la el insa nu a indraznit sa-mi atraga atentia,crezand ca eu i-am dat banii.Asa ca fiul meu fura cu nerusinare bani din casa pt a se distra asta in ciuda faptului ca acasa nu ii lipseste nimic si nici de distractii nu duce lipsa.
Asa ca acum e pedepsit,fara calculator,fara x- box ,fara playstation,fara iesit afara ,cand plecam duminica la plimbare el ramane acasa.Nu i-am dat o palma insa l-am pedepsit ,nu stiu daca procedez bine,insa sunt ingrozita ca daca porneste pe un asemenea drum ajunge ca si cumnatul meu cel mic care tot asa a inceput insa pt ca parintii au inchis ochii la ce facea acum a ajuns sa se drogheze si de asta nu-l scapa nimeni nici macar dragostea pe care ar trebui sa o simta pt fetita lui care are 5 luni.Nu stiu cat am fost de coerenta insa sper ca m-ati inteles.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dana, saracul copil... Bafta si sa fie cat mai usor. Cum o fac, cu anestezie locala sau il adoarme complect? Cam devreme pentru masele de minte, dar daca creaza probleme, trebuiesc scoase.

Andra, problemele mele cu Elliot, pe langa ale tale, sant floare la ureche... Habar nu am ce sfat sa-ti dau, ai doar compasiunea mea, ca nu e usor prin ce treci. Noi, folosim cardurile zilnic, deci in casa nu prea avem bani, tentatia nu a fost niciodata. De fapt noi imprumutam de la baieti cand avem nevoie de cash. Apropo de banii lor. Elliot si-a pierdut prin casa portofelul. Era disperat, ca avea toti banii lui de la Anul Nou. Eu vroiam sa-i propun sa-l caut pentru el, si sa-l taxez 20 %, dar l-a gasit fratisu si au incheiat afacerea dandu-i un dollar for finder reward...

Ana, bravo tie. Ia si tu o zi libera, stai in mijlocul patului si nu fa nimica. Dar sper sa-ti treaca pana maine :)

MqqM - ai dreptate. Elliot e mester mare la apasat butoanele, si o face asa subtil, ca nu realizez ce se intampla decat cand imi fierbe sangele in mine de furie. .. Azi dimineata, domn Director statea la bar si isi manca oul - over easy - fara galbenusul spart. Eu aveam pe aragaz laptele la incalzit pentru fratisu. Eram in bae, cand numa aud "mama, laptele" .... Binenteles ca a dat in foc, si mi-a facut tot una aragazul proaspat curatat. Cand l-am intrebat de ce nu s-a dus sa opreasca focul, sau sa ia laptele de pe foc, mi-a zis ca avea ceva in mana ... (da, avea, furculitza). . .
Despre Dedi nu mi-as face probleme de pe acuma cu scoala. Geografia nu e decat lectura, si la stiinte la fel. La matematica, tu o ai pregatita deja, si ziceai acu cateva postari ca are conceptiile matematice. Atunci de ce sa-ti faci griji? Mai bine avansata un pic, si ea e un copil constiincios, nu o sa-ti ramana in urma.

Mergi la inceput