Copii din 1996 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata doamnele,

Anca,bravo lui Elliot pentru rezultate...nah!ca sa ma dau mare acum,ca imi murira laudatorii,ti-am zis eu sa lasi baiatu' oleaca de capul lui?!Hehehehehe....
Americanii sunt de colo,de la mama lor,nepoti sadea de-ai unchiului Sam,in afara de americana alta limba nu stiu...si vin prima data in Europa de est si in Romania.Mi-e groaza gand ma gandesc ca va trebui sa gandesc si sa vorbesc in doua limbi....dar asta este!Sper sa avem o excursie frumoasa!

Dragelor,eu trag chiulu' aici ca Luana e bolnavioara.Miercuri dimineata a avut oleaca de temperatura,dar din lipsa de timp nu i-am pus termometrul si i-am dat un Novocalmin si la gradi cu ea.Tot spunea saracuta ca ii e rau,dar cu cine s-o fi lasat acasa?Si intr-un fel mai bine ca am dus-o ca asistenta a avut grija de ea,pana am mers s-o iau acasa.Asa ca asistenta l-a sunat pe Marius ca Luana avea 39,2 temperatura....pur si simplu am zburat catre gradi...si dupa-amiaza cu mandra la doftor:amigdalita pultacee,antibiotic si repaus la pat...In concluzie eu sunt de miercuri acasa,cu tratament la Luana,care miercuri seara ne-a speriat de era sa ajungem la urgente,cu voma urata si febra peste 40....dar am reusit sa ii administrez pana la urma medicatia si de aseara n-a mai facut febra...sper sa isi revina ,ca maine vine sora mea la noi si duminica vrem sa iesim la aer,la un gratar...Vom vedea si sper sa fie si vreme faina,ca acum e tare innorat si sta sa ploua.

Va pup si va doresc sanatate maxima si sa aveti un weekend excelent!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ana, sanatate maxima Luanei.

La noi e racoare si da sa ploua.
Andrei e acasa pe motiv de referendum la ei in scoala (e sectie de votare) si Luca pe motiv ca "de ce sa merg eu la gradi daca andrei sta acasa".

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Vai Ana, imi pare rau ca iara nu se simte bine Luana. Ma si gandeam unde ai disparut asa de subit. Sanatate copilei, si sa o pui pe picioare sa manance iara la picnic mititei.

Apropo de mancare, si de americani. Ma laud si eu cu sotul meu, cu toate ca e afon la limba romana, in cele culinare, l-am convertit .. . Aseara am scos de la cuptor o varza a la Cluj, iar sotul meu cauta disperat smantana. . .

Multumesc pentru laudele cu Elliot. Am una si mai buna .. . , ca trebuie comentat, din moment ce eu sant prima care-l critica. Aseara cand am venit de la servici dau de un plic mare, sosit prin posta pe numele lui, de la scoala. Nu m-a lasat curiozitatea, si l-am desfacut. A primit premiu pe clasa. Aici nu se dau premiile la sfarsit de an, dar in schimb in fiecare luna este numit un student al lunii pe clasa. Elliot a fost nominat pe luna mai pentru "Spirit of Sacred Heart." M-a luat prin surprindere ca eu aveam impresia ca ma lupt cu morile de vant.
www.s-h-a.org/studentsofmonthMAY07.html" target="_blank">panoul de onoare


va doresc un week end insorit, numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Elliot!!!

Sanca, iubita, iaca te linistesti si tu din stres acum la sfarsit de an . Lasa ca abia stii la anul sa "enjoy" mai din vreme!

Ana, uff saraca Luana, sper sa se simta bine cat mai curand! Da' stiu ca v-a speriat un pic...

Incepem oficial weekendul lung, va doresc si voua unul cum nu se poate mai reconfortant si insorit!


mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

salutare tuturor!

Am avut o saptamina incarcata cu vizizte(fratele meu a fost la mine
in vreo 3 seri ca a lucrat in zona)azi vine sora mea,asa ca va datzi seama ce ocupata am fost!

SANCA,felicitari lui Elliot!Bravoa" mey sa stii ca am observat si la mine uneori ca functzioneaza mai bine daca nu-l cicalesc!Uneori!
ANA,sanatate Luanei!

Fetelor la noi este in continuare ingrozitor de frig,ieri dimineatza erau 6°C,asa ca am plecat la munca cu geaca de iarna,ca nici asta iarna nu a fost asa frig!Acum mi-am pus sotzul sa dea drumul la centrala ca in casa nu sunt mai mult de 17°C,si-mi vine nepotzica care e un pic racita!De ploaie nu va mai spun ca parca nu se mai oreste!(ieri a fost singura zi in care a fost soare dupa mult timp).

Acestea fiind spuse ma retrag in vastele bucatarii,ca mai am una alta de facut in asteptarea musafirilor!

Un weekend minunat tuturor!

PS:Mi-e groaza pentru ziua de luni,cind mergem sa "rezolvam" maseaua de minte!Am sa va tzin la curent!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, ce sa mai zic eu? Ca e prognoza de -1 grad pe maine noapte. Eu am pornit deja centrala de o saptamana, de fapt am oprit-o doar cateva zile .

Sper sa treaca cu bine luni, sa mearga totul ca pe roate cu maseaua lui Andrei si sa se refaca repede. Vino si spune-ne si noua cum a fost. Sper sa fie baiat curajos. Cum e?

Sanca, mi-ai facut o pofta cu varza a la Cluj... Rogu-te mumos, dai si la mine reteta? Ca eu am luat de prin alte parti si nu mi-a iesit. La tine macar aud ca-i verificata si macar stiu ca-s io de bai daca nu iese. Mama din pacate nu stia sa faca.

Dragelor, pe mine m-a apucat azi o necajeala....
Creste copila asta prea repede. Ca mi-a luat cateva bluze, un fas, iar azi geaca de blugi, nu m-a afectat chiar asa. La papuci deja are 37, la unele ne potrivim si acolo. Dar azi am dus-o la film cu 2 fete si cum m-am uitat din profil-spate cum se indeparta, i-am observat obrajorul si mi-a amintit de obrajorul ei de bebe, inca se mai observa. Aproape am fugit dupa ea sa i-l pup. Si-atunci am realizat cum a trecut vremea si cat a crescut. Pe langa dorul ala, m-a pocnit o tristeteeee. Ca de fiu-meu ce sa mai zic...

Azi le am pe fetite la dormit aici. Ma duc sa vad ce-i cu chioraiala acum.

Un weekend placut in continuare!



mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare tuturor!

In primul rind la multzi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui!

Noi ne-am intors de vreo ora de la dentist,totul a decurs bine fara complicatzii,chistul a fost si el indepartat si trimis la laborator,asa ca saptamina viitoarea cind mergem la control si la scos atzele primim si rezultatul!Oricum ni s-a spus ca nu avem nici un motiv de ingrijorare!

Andrei s-a descurcat bine,a fost un copil curajos,l-a laudat si doctoritza!
din pacate acum il doare,asa ca i-am dat paracetamol l-a indicatzia medicului!(vad ca a si adormit intre timp.

Sper sa nu avem parte de vreo complicatzie(vreo infectzie nesuferita)!
Eu sunt terminata,am avut o zi grea,mai tare m-am consumat eu parca!

Asa ca ma retrag,nu inainte de a va spune ca ajuns "caldura" trimisa din Romania,multzumesc MIKI,si a va ura saptamina minunata!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor dragelor,

MqqM voi a-ti avut week end lung. La noi v-a fii saptamana asta. Ia termina cu melancolia asta blegoasa .. . .ei .... Ce ai prea mult timp pe mana ....

Dana, imi pare bine ca a-ti trecut cu brio peste problema cu maseaua. Ai si musafiri, sper sa fie bebelit si alintat bolnaviorul.

Ana, ce mai face Luana, i-a trecut? A-ti fost la picnic cu mititei?

Miki, cum merge, faci progrese?

MqqM - varza a la Cluj e foarte usor de facut, un fel de sarmale celor care le e lene sa le impatureasca (adica eu). Uite eu o fac asa. Calesc o ceapa sanatoasa cu ulei, si cand e aproape gata adaug orezul. Carnea tocata - 1/2 lb de vaca si 1/2 porc lb (deci un kg de carne tocata) se amesteca cu ceapa si orezul - sare, piper, si o cana de chicken broth (sau apa). Apoi o varza dulce tocata - se pune ca la lasagna, intr-o caserola. Un strat de varza tocata, eu am pus si varza murata, un strat de carne, iara varza. Apoi am turnat cam o cana de rosii / bulion / tomato sauce. Acoperita am bagat-o la cuptor cam o ora jumate, pana ce orezul e fiert. Asta e tot, e foarte usor.

Elliot a terminat cartea de matematica, si i-am sugerat sa faca din culegerea de exercitii din RO. Sa vedem. Deocamdata vrea VIP treatment ca a luat premiul pe luna mai ...
La noi e o vreme inchisa, si din cauza presiunii atmosferice, ma irita o durere de cap mocnita...
Mai vreau sa va scriu ce mi-a facut javra de caine, dar nu merge cu reteta de varza a la Cluj, asa ca o sa va scriu maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca...felicitari studentului eminent!Bravo voua si uita ca stradaniile tale au dat roade si chiar nu te-ai luptat cu morile de vant!Bravo!

Luana si-a revenit,inca mai tuseste....dar am scapat cu bine si de data asta...Azi e la gradi si eu la munca.
Duminica nu am fost pe nicaieri important,ca tot weekendul a fost de...cacao...cu ploaie,frig si...beah!Nashpa de nashpa!M-am ofticat la culme,ca sora mea a fost cu prietenul ei la noi si dupa ce ca ne vedem o data la 8-9 luni pe an...planuisem si noi iesire in natura...ia iesire de unde nu-i!
Cam atat....ma simt cam obosita...si abia astept concediul,nu stiu de ce...ca ma gandesc cu groaza la vara asta si ce-oi face cu Luana daca se inchide gradi....
Alexu' abia asteapta vacanta...saptamana viitoare are 3 zile liber,ca pleaca colegii lui in excursie...in schimb el si cei care nu merg in excursie merg pe 1 iunie la scoala...inca nu ii slabeste doamna cu remarcile directe referitoare la faptul ca nu merg in excursie...zau ca nu-i normala...sper sa nu o apuce nabadaile si chiar sa le dea la cei ce nu merg sa faca compunere despre locurile vazute in calatorie...Marius zicea ca atat ii trebui,ca direct la inspectorat merge...

In fine...cam asta...va pup si mai vorbim.Sanatate maxima tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Una calda si una rece, ca asa e baiatul meu, trebe sa dea cu mucii in fasole .. ...

Astazi, nu stiu ce m-a apucat,dar m-am oprit prin clasa lui inainte de ore, sa vad si eu ce este cu vacanta asta vremelnica, ca el nu mai are homework de nici o culoare de cand s-a pricopsit cu award / premiul pe clasa. Asa ca astazi l-am intrebat de sanatate pe profesorul lui, si printre altele am aflat ca au teme, cum sa nu aiba, si sant in recapitulari.

I-am zis scurt ca vorbim acasa. Deabea astept sa facem sedinta de familie si sa primim dozele de "nu stiu . .. " la fiecare intrebare.

Mergi la inceput