Copii din 1996 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Salutare mamici!
Sanca, ma simt ca dupa o vacanta, m-am distrat cum am putut in conditiile date si nu am lasat sa ma afecteze niste grade putine acolo in camera
mQQm, precis e acelasi lant, dar paraca as prefera sa incerc hotelul ala din dominicana

Eu sunt total confuza azi, cica au zis la radio ca astia de-a patra dau niste testari finale nationale la mate si romana, asta dupa ce invatatoarea ne-a asigurat acum 2 luni ca nu se dau, ca o sa fie ca niste teste obisnuite pe care le da orice invatator la un sfarsit de an. Dar cum intre timp s-a schimbat ministrul educatiei, s-a schimbat si modificarea, naiba sa-i ia.
Acum mare teama nu imi e, ca invatatoarea asta chiar a facut cu ei tot ce trebuie, dar e un stres in plus pentru copil si pentru parinti (poate mai degraba pentru parinti, hehe).
Mamici din Ro , voi stiti ceva legat de asta?

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare mamicutze!

Iata ca imi fac si eu prezentza dupa 2 zile de absentza dar motivate!
Azi mi-a fost asa o lene de nu va pot spune,dar se datoreaza si vremii ca la noi e urit,ploa,bate vintul si e frig!

Ieri in schimb am fost un pachet de nervi!Fiind prima zi libera dupa mult timp,m-am dus la scoala sa mai vad care e treaba,cum se mai prezinta copilul meu!I-am spus de luni dimineatza s-o anuntze pe invatzatoare ca ma duc martzi,bineintzeles ca a uitat!Martzi dimineatza la fel,i-am spus s-o anuntze,tragind si eu ca tot omul sperantza ca daca invatzatoarea nu va putea macar imi va da un telefon si ma va anuntza ca sa nu mai bat drumul degeaba!

Cum n-am primit nici-un telefon m-am pornit la drum,pe o vreme mizerabila,bineintzeles pe jos ca la ora aia nu aveam nici un autobuz!sa va mai spun ca am ajuns la scoala si de cum m-a vazut m-a si anuntzata ca nu are timp!
Sa va mai spun ce nervi m-au apucat pe toata lumea-adica invatzatoare si copilul din posesie!

Ma rog am sta vreo 2 min.de vorba,timp in care am facut o "programare" pentru luni!Tot in cele 2 min a tzinut sa-mi spuna ca asteapta mai mult de la al meu copil,ca nu se implica prea mult scoala!(adica eterna poveste de vreo 2 ani de zile)

Spumegind de furie,ma intorc acasa si-mi astept pruncul!Am incercat sa ma calmez,ca daca il aveam atunci in fatza il "mincam cu fulgi cu tot"!

Am avut bineintzeles eterna discutzie cu el pe tema participarii la ore,si ca de fiecare data am primit acelasi raspuns de la el,ca invatzatoarea lucreaza cu cei mai slabi din clasa!Si bineintzeles faptul ca tzipa la copii(iar eu imi cunosc coüpilul cum reactzioneaza la tzipete)si ii pedepseste pe nedrept!Discutzia s-a incheiat cu afirmatzia copilului"abia astept sa termin Grundschule ca m-am saturat de prostie,si abia astept sa incep la gimnaziu"!

Dragelor drept sa va spun si eu abia astept sa termine cu invatzatoarea asta,care nu stiu cum sa va spun nu a reusit sub nici un fel sa ajunga la inima lui Andrei!Eu si acum imi amintesc cu atita drag de invatzatoarea mea,si imi amintesc atitea lucruri care ne-a ainvatzat,dar se pare ca al meu copil nu va avea parte de aceasta amintire!

Intre ei doi s-a creat-cum v-am mai spus de altflet,o prapastie care din pacate se adinceste din ce in ce mai mult!Andrei este un copil care nu suporta ca cineva sa tzipe la el!Iar faptul ca invatzatoarea mai ridica glasul in clasa-motivat poate pe de o parte,a transformat-o in ochii lui intr-un gen de "inamicul public nr.1"
Faptul ca ii "pedespseste",pe nedrept,el care are un simtz al dreptatzii destul de ascutzi la virsta lui,iarasi il nemultzumeste!

Eu acum chiar nu stiu ce sa mai zic,pentru ca asa cum am mai spus imi cunosc copilul,si chiar sunt convinsa ca el incearca sa se afirme in clasa,dar si invatzatoare greseste ca nu-l nominalizeaza!eu intzeleg ca si cu cei mai slabi trebuie sa lucreze,dar...

Hai ca m-am pierdut in detalii,si cred ca v-am innebunit,,dar oricum si eu sunt tare bucuroasa ca mai sunt cam 2 luni de scoala!

Sunt si necajita ca m-au chemat din nou cu Andrei la chirurgie,desi initzial ma anunantzasera ca 3-4 ani nu vom avea probleme cu maseaua de minte,luni ma suna doctoritza ca s-a mai uitat odata pe radiografiile lui(chestia asta nu prea am intzeles-o dar sper s-o lamuresc miine,adica cum a stat ea asa in pauza la o cafelutza si s-a gindit sa se mai uite odata la radiografiile lui Andrei)si a vazut acolo undeva un chist si asa ca durata estimata de 3-4 ani nu va mai fi valabila!Miine voi afla mai multe!

Va las ca v-am innebunit!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Intre cursele pe care le fac zilnic intre camerele copiilor am apucat si eu sa citesc ce ati mai scris.
Tin pumnii ptr Diana la examen.
Elliot mai mult curaj sa se impuna cand trebuie.
Alex sa bage caii verzi in grajd si sa-si vada interesul,cu toate ca nota invatatoarei mi se pare un pic exagerata,presupun ca la vazut ca nu e atent si la articulat,asta ramane intre noi ca altfel ei si-o iau in cap cand simt ca le luam apararea .

Andrei mai are putin si scapa de invatatoare ,insa mi s-a parut ciudata treaba cu nu are timp sa vorbeasca cu parintele,in fine.Tinem pumnii pt maseluta,sa nu se lase cu dureri.

Robert si-a revenit si imi ia numai 10 ca sa ma multumeasca,sa speram ca si-a invatat lectia,inca e pedepsit si privit cu neincredere.
Maria face prostii peste prostii ca sa atraga atentia,cam asta e viata mea,plus colicii lui bebe.
Miki despre examene sunt intr-o nebuloasa insa cum aflu ceva iti spun,pana acum am aflat doar despre testarea de la engleza care va avea loc pe 9 iunie.
La bulgari am fosr vara trecuta impreuna cu socrii,conditiile la hotel au fost excelente ,ma refer strict la camere,insa personalul nepoliticos basca socru i-a surprin luand paharele de plastic din gunoi,spalandu-le si servind iar clientii in ele.Asta nu a fost tot,mancarea a fost sub orice critica,iar cand ieseam seara la plimbare aveam senzatia ca suntem jefuiti de fiecare vanzator care ba nu avea sa ne dea restul ,ba umflau preturile,mai ales la casa de schim valutar au vrut sa ne traga in teapa de m-am certat cu ei o ora in limba englea,ca am ramas si eu uimita cata engleza pot sa stiu cand ma enervez.Concluzia am ramas fidela Turciei si in Bulgaria nu mai calc.
Ma bucur sa aud ca pt voi a fost bine,am vazut si pozele super frumoase.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si Eu astept vacanta ca pe o salvare. Elliot mai are 2 lectii de matematica, dupa care nu stiu ce vor face... De cand nu-i corectez tema la mate, mi-a luat o singura data peste 90 %, si restul .. . cum a dat domnu...

Dana, si la noi, la scoala publica, cei buni sant lasati in voia lor, si toti se ocupa de codasi, sa le iasa scorurile bune cand sant testati.

Cu Elliot am fost la doctor cu unghia incarnata, si nu i-a facut nimica .. A ba da, mi-a oferit sa-i dea reteta de antibiotic oral. I-am zis ca-l tratez acasa babeste, adica cu apa oxigenata si unguent cu antibiotic, si daca nu-i cade degetul intr-o saptamana. . . nu trecem la antibiotice Asa ca am mers degeaba, si am aruncat si cu banii pe vizita...

Duminica e ziua mamei aici in US. Agitatie mare, anunturi peste tot cu reduceri peste tot, la tot...
Noi sambata mergem la un picnic cu romani. Deabea astept ... Sper sa stea vremea frumoasa pana atunci.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

scrisesem un mesaj lung cu raspunsuri tuturor fetelor si am uita sa ma loghez deci nu l-am putut transmite. reiau cate ceva, nu stiu daca o sa am rabdare.

sanca, si eu astept vacanata, desi cu amandoi toata ziua pe cap numai relaxare pentru mine nu o sa fie. Si acum am aflat ca Andreiu trebuie sa participe la campionatul national sau regional de minibaschet la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie. I-a amenintat antrenoarea ca daca nu s eprezinta nu mai au ce cauta la toamna la antrenamente. Deci nu pot saplec, asa cum intentionam, pe 15 iunie la "sediul" nostru de vara de la Slanic PH.
Sanatate baiatului, poate nu o fi asa grav incat sa aiba nevoie de antibiotice orale.

ralualexandrei, si noi ne gandim la Turica pentru vara asta. Candva in septembrie. Asta in cazul in care incepe scoala pe 17 si nu pe 1 cum am mai auzit pe ici pe colo.

andacos, cum e cu Andrei? Trebuie operat sau nu? Iti tin pumnii oricum ar fi.

Ma bate ANdreiu la cap sa ii serbez si lui ziua de nastere inca in timpul scolii (e nascut pe 26 iulie saracul) si am gasit un parc in padurea Butimanu, se numeste Adventure parc si fac niste petreceri cu aventuri si catarari in copaci, poate nu o fi chiar enorm de scump. Stie cineva de parcul asta? Ca in oras nu prea mai imi vine, sunt deja mari pentru Mac sau alte vile de petreceri. Si inca mici pentru karaoke sau petreceri dansante.

Luca mi-a venit ieri de la gradi cu o mare "buba" in partea interioara a piciorului, la nivelul genunchiuui, cica i-a tras un picior cel mai bun amic al lui. Si nu e prima oara. Cred ca trebuie sa merg sa discut cu numitul "Cipi".

Gata pentru acum, daca imi mai aduc aminte ceva, va mai scriu. Daca nu, va urez un we placut, ca am auzit ca o sa fie cald.



Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,

V-am citit asa pe sarite,ca am capul plin ...se apropie toate cele,saptamana viitoare vine sora mea la mine,trebuie sa perfectam niste documente...p-orma o sa ma apuce febra cumparaturilor pentru excursie,trebuie sa fac curatenie exemplara in casa...ne pregatim...UF!Am senzatia ca mi-ar mai trebui vreo 2-3 creiere...Asa ca iertaciune ca sunt atat de absenta si la obiect....cum am o fereastra vin la povesti...Bafta si succes copiilor si sa aveti week end placut!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da MIKI,trebuie operat!

Am fost ieri la doctor si pe 21 mai avem programare,ii face anestezie locala ii scoate maseaua si chistul respectiv aparut tot datorita maselei!Opratzia se incheie cu procedeul de coaserecare bineintzels implica riscul de infectzie!

Am inima cit un purice dar ce sa-i faci trebuie sa o rezolvam si pe asta!

Am avut o saptamina destul de incarcata,cu testare la matematica,dictare un test la geografie cu Europa,iar azi un test la muzica!(la muzica si-a uitat mapa la scoala asa ca de invatzat)

Un weekend minunat tuturor,daca nu mai intru!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simt deja cum se instaleaza vacanta, incet si sigur, peste subiectul nostru...

E frumos si cald la noi. Dedi are un proiect de predat luni, lucreaza pe el de vreo 10 zile. Pentru ca maine are examenul la muzica azi am tinut-o acasa, in pofida protestelor ei, sa poata sa se ocupe de ambele. Nu mai pupa ea de-astea de la anul (adica chiulit de la scoala), in primavara asta mai mereu n-a mers ! Asta ca sa vedeti cat de mult pierde daca nu frecventeaza scoala. La cat ii invata acolo ar fi destul si din doua-n trei sa mearga...

Oricum vad ca toate suntem mai nou tot mai mult pe "inca un pic si trece si asta".

Dana si Sanca, sper sa fie bine copilasii cat mai curand si fara complicatii!!!

Din lipsa de timp nu va raspund fiecareia mai mult decat sa va si sa va doresc un weekend placut! Dar vin cand gasesc un moment cu completari...




mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Dana, nu ai grija, nu e asa grav. Ti-o spun dn proprie experienta, si eu am fost operata ca sa mi se extraga o masea rupta si apoi cusuta. Nu e chiar asa neplaut in gura, s-ar putea sa aiba ceva dureri in zilele urmatoare operatiei. Oricum o sa ma gandesc la voi pe 21 si va tin pumnii. Fruntea sus ca scapati voi de maseaua aia.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dana, nu plange mama, ca o sa fie bine. Ce curaj ii dai tu copilului? Si eu am avut extractie de masele de minte, si am si uitat de ele . . .. Lasa ca o sa fie bine si o sa se vindece, in 2 zile o sa-l ai ca nou

Un week end bun la toti,
numa bine

Anca

Mergi la inceput