Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ok cristina, multam fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

fetelor mai iesiti dupa amiaza pe-afara? pe la ce ora? ca m-au zapacit astia mici ruxi nu mai zice altceva decat ale si maria

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ale n-a dormit, nu vrea frate si pace. Ne rugam de ea de ne-am saturat. AM luat-o din pat acum ca deja se facea tarziu. Macar pica lata diseara. Sper.
De iesit iesim, dar cred ca trimit bona ca eu nu am apucat sa gatesc.

Poze

Mergi la inceput

noi am fost in parc in sebastian, a fost cald si frumos pana tarziu, cred ca ne-a apucat 20,15 pe-acolo, copilashii s-au jucat frumos asa ca toata lumea a fost multumita si mami destul de odihnita...ne-am intalnit si cu tony si ale dar doar 2 min inainte sa urce acasa...
ne vedem maine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Am aparut si eu pe baricade , am rezolvat o parte din problemele pt. care am fost plecati, acum trebuie sa fug sa fac ordine prin casa, sa spal, am o gramada de treaba de facut, vremea asta vad ca este tare urata , asa ca sa vedem ce program ne vom face astazi de iesit afara.
toate fetele.

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
Dory, bine ati venit acasa...spor la treaba
bleah ce vreme e afara, ma oftic ca nu putem emrge in parc...ruxi cum vede o balta calca in eadar poate se mai usuca pana mai tarziu...voi ce faceti fetelor mergeti in parc?
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Neata!
Nici eu nu stiu unde sa ies afara, asta mica inca se miorlaie in pat, se joaca...cred ca stam prin apropiere.
Dory ai primit un pm? ca vad la anunturi ceva probleme, s-au sters pm-urile si nu stiu daca a ajuns sau nu la tine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, da am primit pm ul tau, si ti-am si raspuns, daca nu la-i primit, cand ma vezi pe mess. on line si esti tu la calculator, da-mi un buzz.

Mergi la inceput

salutare, noi am terminat de papat de multicel si ne pregatim sa facem nani...pana la urma am fost in parc, am tot ocolit pe strazi si alex se tot ruga de mine hai in parc, hai in parc asa ca am fost si nu am regretat...mai multe balti erau pe strazi decat in parc...s-au jucat frumos...
daca nu bate vantul dupa amiaza iesim din nou...desi vreau sa construiesc si o pizza...dar poate le imbin pe amandoua9cat imic reste aluatul dau o fuga pe-afara)
va pup

monica

Mergi la inceput

Noi acum ne imbracam si iesim.
Dory nu am primit, vorbim pe mess.

Poze

Mergi la inceput