Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua la fete
ce faceti?
MONICA din pacate nici eu nu pot veni la intilnire
DORY weekendul asta esti plecata?
eu acum am venit si nu am nici un chef.........si am atata treaba.....offffff, si vremea asta ma enerveaza,nu vine odata caldura
eu i-am facut lui andy niste snitele din piept de pui cu pireut si diseara o branza fagaras si am scapat de mancare
de luni vine si socrela si sta la noi o perioada mai lunga asa ca m-am cam scapat de facut mancare asa ca pot sa ies si eu mai des
doaaaaaamneeeee ce vijelieeeeeeeee,oare cand s-o face frumos?
va pup si acum o sa intram mai des ca am cam terminat treburile

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Da Mirela, vom fi plecati, fata va sta cu mama la noi.

Mergi la inceput

, Ocupate mai sunteti mai fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata, va invit la un sau un dupa gust si la o !
In rest la noi nimic nou. Am vazut si eu reteta aia, Monica, vrei sa ma omori? Si cica eu vreau sa slabesc

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ehe...prajitura fuse, fuse si se dusedar ieri am facut niste tarte cu capsuni(vreo 20) si azi aproape ca nu mai amdar se vede si cu ochiul liber ca m-am ingrasat...daramite pe cantar...asta e...riscurile meseriei
azi deja ma gandesc ce sa mai construiesc pentru we...
cristina, voi ce faceti? cum te mai simti? a luat si ale pana la urma raceala sau ea si tony au scapat?
fetelor imi pare rau ca nu ne putem vedea we asta dar nu-i nimik ca mai este timp si se si incalzeste pana atunci...
va pup pe toate si sunt pe-aici pana ma duc dupa alex la gradi
o zi buna tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica, baga reteta, ca eu fac colectie, nu stiu cand le voi face pe toate, cred ca atunci cand va creste Alexa si-mi va cere ceva dulce , pana atunci, poate le va face mama

Mergi la inceput

Monica, cand vii de la gradi, poate treci prin "parc".

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
Dory ti-am trimis pm cu reteta de tarta
noi am fost aseara in vizita la varul meu(care ne este si fin) am venit destuld e tarziu si astia mici au adormit la comandaacum ne pregatim sa papam si plecam prin Carol la 10,30 suntem acolo...la intrarea principala(cea cu fantana)cristina daca vrei sa mergi da un bip si te iau cand plec, ok?sa nu mai mergem cu doua masini
va pup pe toate
sa aveti o zi frumoasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata, neata!
Abia acum vad de intalnirea voastra si nu e exclus sa apar. Teoretic ma pregateam sa ma apuc de treaba dar practic n-am chef si ma batea un gand de Herastrau. Daca plecam si ne hotaram pe Carol te sun Monica.
Ale si TOny au scapat de raceala, eu pe luni eram fresh cat de cat (nasul imi mai curge si acum).
Am primit raspuns negativ saptamana asta de la alt interviu unde imi pusesem sperante, asa ca ma voi apuca iar de cautari (desi ma bate gandul sa o las balta pana dupa concediu ca ar fi aiurea sa ma vrea cineva (teoretic) si eu sa zic stai ca plec la mare, vorbim cand venim. O sa mai aplic iar ca nu se stie ce apare.
Cu Vio am vorbit si eu saptamana asta la telefon ca i-am dat o mica comanda si mi-a zis ca e in ghips si e programata la RMN saraca, cica ii sare genunchiul si de aia are o entorsa cronicizata la glezna. Naspa.
Hai, va pup si mai intru azi cred, ca maine sigur nu apuc ca suntem singure.

Poze

Mergi la inceput

noi am fost in parc astazi a fost tare placut si frumos si acum ne pregatim iar sa iesim din nou pe-afara dar aici in apropiere
pupici

monica

Mergi la inceput