Rahova sau apropiere..... (26)
Raspunsuri - Pagina 15

anangel_lexi spune:
La multi ani Cristina, numai bucurii si muulta sanatate!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

violeta69 spune:
La multi ani Cristina!!!
sanatate multa si tot ce-ti doresti!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

monica-elizabet spune:
La multi ani! Miria, sa fi sanatoasa
eu le-am dat sa pape piticilor si-i pregatesc de culcarica...abia astept...sa stau si eu linsitita
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
La multi ani Miria!
Si eu am culcat fata,am intins rufele caci lasasem masina in priza cand am iesit afara,acum mananc 1 sanwich(nu stiu daca am scris corect), si ma intind si eu putin in pat pana se trezeste ea.

monica-elizabet spune:
cu-cu
cu-cu
Buna dimineatza, moama ce puturoshele suntetipe unde sunteti pe vremea asta?
eu l-am imbracat pe saracul alex de dimineatza cand a plecat la gradi de ziceai ca-l trimit pe trasee montane
ruxi s-a cam zmiertait azi noapte, cred ca din cauza nasucului dar n-am ce-i face..ca nu sta nici sa i-l suflu nici sa-i pun picaturi...nimik...
va pup pe toate, fug sa curatz niste cartofi sa le fac astora mici pentru la pranz cu snitele
monica

Dory232002 spune:
, Monica eu sunt pe-aici de ceva vreme, dar am bantuit aiurea, sunt treaza de la ora 6, caci am facut mancare , am tot spalat vase, biberoane, am calcat, am spalat si intins rufe, plus strans de pe sarma sarja de ieri, la 8 sa trezit alexa si ma-m ocupat de ea.

monica-elizabet spune:
mama mia...de la 6sa dormi la pranz...eu nu rezist daca ma trezesc asa de dimineatza...ce vrednicutza esti
monica

Dory232002 spune:
eu sunt obisnuita cu ritmul asta, au fost zile cand ma-m trezit si de la 4.30 , o sa incerc sa dorm la pranz, numai sa nu patesc ca ieri.

Dory232002 spune:
Ce ma enerveaza, pagina asta, de ce sa latit asa rau?, mai scrieti cate ceva sa trecem pe o alta pagina.

monica-elizabet spune:
eu ma pregatesc deja sa merg dupa alex la gradi, parca e putin mai cald...ce repede trece timpul
monica