ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
iubisimo spune:
VA MULTUMESC MULT PENTRU PUPICI SI URARI!!!!!!
Desi nu am intrat des pe forum am citi in ficare zi, m-am bucurat pentru fiecare in parte si m-am rugat sa ne dea DD bebelusi!
iubisimo spune:
Ioana nu mi-a intarziat niciodata. Prima luna mi-a venit la 27 de zile, iar luna trecuta la 26. Luna asta mi-am luat si teste de ovulatie si cand au aparut II am prestat.
iulia25 spune:
quote:
Originally posted by iubisimo
Iulia, ma scuzi trebuie sa-ti dau un miel....Te-am botezat...
nu-i nimic.accept mielul.si asa e de sezon.
merci de raspuns.
alte simtome?
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
andreutza23 spune:
Iubisimo FELICITARI!
cum ai luat duphastonul?si l-ai luat dupa ce ai facut analize serioase, sau dupa un simplu control!
observ ca mai toate fetele care au luat duphaston au ramas dupa a treia luna!
http://tt.lilypie.com/exC2p3.png
iulia25 spune:
hei,ANDREUTZA,pe unde ai fost?
vine bebe?
iubisimo spune:
Pai sa va povestesc un pic.
De Craciun am crezut ca am ramas insarcinata intrucat nu-mi mai venea CM (am luat cam 4 ani pilule si le lasasem din mai). Nu eram insarcinata evident si am avut o intarziere de 62 de zile. Asa ca in urma unui control mi-a fost prescris Duphaston din ziua 15 pana in ziua 25 cate 2 pe zi.
Simptome nu prea am, doar faptul ca mi-e foarte somn.........
TB am luat-o in aceste 3 luni. In primele doua era de 36.5 iar luna asta s-a fixat la 37.2, 37.3
andreutza23 spune:
Intarziere de 62 de zile?asa de mult?si iti intarziase din cauza ca te-ai lasat de antibebe?f interesant
iulia vezi ca se poate ramane cu duphastonul?sotul tau si-a facut analize?
eu ma tot chinui sa fac ceva la servici dar nu ma pot concentra deloc.
http://tt.lilypie.com/exC2p3.png
iubisimo spune:
Pai medicul asa mi-a explicat ca din cauza pilulelor am avut intarzierea asta asa de mare. Inainte de Duphaston imi venea CM la 35 de zile cam asa....
iulia25 spune:
ANDREUTZA,eu n-am zis ca nu se ramane cu duphaston.sunt de abia la prima luna de cand iau si nu stiu exact cum se comporta organismul meu de la el.
sotul inca nu a facut nici o analiza,nici eu de altfel decat o echo.dr mi-a zis sa incercam cu un trat(duphaston,vit e,zanocin-pt mine;potent power,vit e si zinc-pt el)si dupa 3 luni daca nu da rez mai vedem ce facem.
vine bebe?