ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
teomaria spune:
Ioana, daca nu scade TB fac eu duminica un test...sau poate sambataAzi sunt Z11 DPO si TB 36,9...in ziua ovulatiei a fost 36,4.Maine ar trebui sa scada...daca nu s-a prins nimic!!!
Iulia, tu nu stii cand ai ovulat??Poate n-au trecut 12-14 DPO
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
ancadragoman spune:
Teo mie mi s-a pozitivat testul in Z12 DPO asa ca iti tin pumnii
anca 9+
vine bebe....
poze
elara spune:
quote:
Originally posted by elara
Fetelor, ia cititi aici
Sunt info interesante:
Va pup.
Hmmmmm....
Nu ma lasa sa postez link-ul...
Cica si ei au articolul asta...
Dar eu nu am gasit aceasta adresa: articole/ Obstetrica-ginecologie/Stabilirea fertilitatii_949.htm...
Nici cu google, nici cautatnd pe site...
Ideea e urmatoarea. Daca itrati pe trafic.ro , si alegeti sectiunea sanatate, veti gasi DC ca fiind site-ul cu cei mai multi utilizatori. Al doilea, este cel din care am vrut eu sa dau link.
Apoi alegeti "gid de la A la Z" si alegeti litera F, dupa care alegeti cuv "fertilitate" si veti gasi cateva articole care sper sa va placa.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
iubisimo spune:
Dragele mele fete am reusit sa prind barza!!!!!!!
Va pup pe toate si va doresc un PASTE FERICIT si nu in ultimul rand cu bebelusi!!!!!
ancadragoman spune:
FELICITARI!!!!!!!!!! Mami sa fii santoasa si o sarcina usoara iti doresc.Te astept la Odisee.
anca 9+
vine bebe....
poze
iulia25 spune:
IUBISIMO,FELICITARI!!!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
iubisimo spune:
multumesc Ancuta! Sarcina usoara si tie si bebelus cuminte si mancacios!!!!
Mie ieri ar fi trebuit sa-mi vina CM insa am avut un feeling ca as fi insarcinata, mi s-a facut un pic rau cand faceam piata (o senzatie de moleseala). Asa ca mi-am facut un test Sure Ceck si a iesit pozitiv!!!!
Sunt in a 5-a luna de incercari si in luna a treia de Duphaston!!!! Asa ca toate aspirantele sa aiba incredere in DD ca El are grija de noi toate!!!!
Daca mai vreti sa ma intrebati cate ceva va astept!
NataliaS spune:
FELICITARIII!!!! Iubisimo sa ai o sarcina frumoasa si un bebe asa cum iti dorest dar in primul rand sanatos!!!
pe burtik
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://tt.lilypie.com/LPR9p3.png
iulia25 spune:
IUBISIMO,ai avut vreodata in aceste 3 luni de duphaston intarzieri(nu cea de acum)?
burticutza sipentru fata!
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu