***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

Aseara sora mea a primit comanda lansata pe 20 martie. Mi-a spus ca a intrat in tara pe 4 aprilie. Asa ca zilele astea veti primi si voi coletele din 20. Daca nu aveti rabdare sa primiti avizul, puteti trece pe la posta...poate-poate.

mama Anei(1 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

uraaaaaaaaaa!! am ridicat de la posta doua colete ,comanda din 20 si 26 martie.

culc fata si revin cu mai multe informatii!
setul de genti rosu e misto dar geanta maro e dezastru miroase toata casa de la ia cred ,ca-i fac vant de pe balcon.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Redoutiste dragi, Paste fericit!
Sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa va vina toate coletele!

Feli mie mi se pare un pic scumput dar nu f tare. Altfel e fain.

nushulica ma bucur ca ti-au venit coletele in sfarsit!
soanso ma bucur ca a venit coletul din 20!

Vezi madau nu e totul pierdut! Distractie placuta in Bg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi Paste fericit si tie! Drum bun si sa va simtiti minunat!

Edit: hai sa pun si eu iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Al meu colet din 20 tot nu a sosit, postasul nu mai vine decat pe la 15 odata, daca nici atunci nu apare...ramane sa stea frumusel la posta pana miercuri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va urez si eu PASTE FERICIT!!! si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi!!!

eu raman pe aici dar am vrut sa fiu sigura ca urez si celor care pleaca mada distractie placuta sa aveti mult soare si lasa coletul ala ca vine el...nu-ti fa griji(cel mai bine ar fi fost daca ai fi putut sa tragi o fuga pana la posta ca la cat e de aglomerat acum astia sigur nu au timp sa stea sa scrie avize azi)

diseara daca imi termin treaba mai rpd intru si mai pun linkuri cu ce am luat(apropo blugii slim la care v-am dat link sunt deja pe mine is super faini si nu am mai rabdat pana acasa)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si capitol nou

Sarbatori fericite!!!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput