***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 29
Jasmine spune:
Neata!
Nushulica,uite cum te invidiem noi pe tine azi
!5 colete dintr-o data!Ce mistooo!
Aseara am mai facut o comanda cu produse de la Aubaines,n-am putut sa ma abtin.Nu pot sa-mi scot din cap ca e posibil ca in curand sa nu mai putem face comenzi;si nu vreau sa-mi para rau ca n-am comandat si aia,si aia,si ailalta....
Eu astept in continuare comanda din 21 martie,si multe altele dupa ea,evident.
soanso spune:
nushulica ,felicia74 mersi mult,merg imediat la posta si revin cu vesti (sper sa fie bune) .
SOSO
madau spune:
La mine inca nimic la cutie...ma gandesc ca daca or fi venit dimineata cum zicea Nushulica inca n-au scris tutele alea avizele
, ma mai duc o tura dupa ce culc pitica la pranz
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
ce tare esti nushulica, ai pescuit tot ce se putea ![]()
mai asteptam linkuri, sa ne mai spalam ochii cu ce ai primit.
ella
Jasmine spune:
"plaid India" e cumva o chestie cu dungi maro?Urata,intr-adevar.Eu o vad buna doar pt pus pe iarba la un picnic.
Am observat ca in ultima vreme n-am mai primit pe mail nici o oferta,nici un cod personalizat,nici o vente privee,nici un chestionar.Si inca ceva : pana acum aproximativ o luna,in coletele primite era cate un cod de reducere scris pe hartiile alea cu "justificativ de livraison",""declaration en douanne".Acum n-am mai primit nici un cod d-asta.S-or fi prins ca nu e nevoie sa-mi mai trimita ei cate un cod,ca am gasit destule pe ma-reduc si le folosesc cu tupeu la fiecare comanda
?
Si am mai observat ca in ultima vreme n-a mai aparut nici pe ma-reduc vreun cod din ala misto,care sa dea 15 euro reducere si FDP=0,cum a fost celebrul 64718.
felicia74 spune:
Stiti vreo metoda miraculoasa ca sa nu ma mai delogheze automat LR-ul dupa o anumita perioada?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Stiti vreo metoda miraculoasa ca sa nu ma mai delogheze automat LR-ul dupa o anumita perioada?
si pe mine ma enerveaza la culme ca trebuie sa ma loghez de 100ori
INGRID
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
"plaid India" e cumva o chestie cu dungi maro?Urata,intr-adevar.Eu o vad buna doar pt pus pe iarba la un picnic.
DA!Si are si niste dimensiuni ,oricat ar fi fost de frumoasa,de o face inutilizabila,poate doar la un pat de copil mic!
Aghata spune:
ziua buna, doamnelor
imi puteti da si mie adresa de mail a Sabinei...sau cu s-o numi tanti Redoute
Mi-a alunecat mousu' si am comandat ceva gresit si as dori sa o rog sa-mi faca ea modificarea...de culoare.
Multumesc
mama Anei(1 august 2005)
felicia74 spune:
Ce parere aveti de bluzonul acesta ptr o fetita:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324111878&documentid=207607&categoryid=27905516&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Sincer!