***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata!

Nushulica,uite cum te invidiem noi pe tine azi !5 colete dintr-o data!Ce mistooo!

Aseara am mai facut o comanda cu produse de la Aubaines,n-am putut sa ma abtin.Nu pot sa-mi scot din cap ca e posibil ca in curand sa nu mai putem face comenzi;si nu vreau sa-mi para rau ca n-am comandat si aia,si aia,si ailalta....

Eu astept in continuare comanda din 21 martie,si multe altele dupa ea,evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

nushulica ,felicia74 mersi mult,merg imediat la posta si revin cu vesti (sper sa fie bune) .

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine inca nimic la cutie...ma gandesc ca daca or fi venit dimineata cum zicea Nushulica inca n-au scris tutele alea avizele, ma mai duc o tura dupa ce culc pitica la pranz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ce tare esti nushulica, ai pescuit tot ce se putea

mai asteptam linkuri, sa ne mai spalam ochii cu ce ai primit.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

"plaid India" e cumva o chestie cu dungi maro?Urata,intr-adevar.Eu o vad buna doar pt pus pe iarba la un picnic.

Am observat ca in ultima vreme n-am mai primit pe mail nici o oferta,nici un cod personalizat,nici o vente privee,nici un chestionar.Si inca ceva : pana acum aproximativ o luna,in coletele primite era cate un cod de reducere scris pe hartiile alea cu "justificativ de livraison",""declaration en douanne".Acum n-am mai primit nici un cod d-asta.S-or fi prins ca nu e nevoie sa-mi mai trimita ei cate un cod,ca am gasit destule pe ma-reduc si le folosesc cu tupeu la fiecare comanda ?

Si am mai observat ca in ultima vreme n-a mai aparut nici pe ma-reduc vreun cod din ala misto,care sa dea 15 euro reducere si FDP=0,cum a fost celebrul 64718.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Stiti vreo metoda miraculoasa ca sa nu ma mai delogheze automat LR-ul dupa o anumita perioada?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Stiti vreo metoda miraculoasa ca sa nu ma mai delogheze automat LR-ul dupa o anumita perioada?

si pe mine ma enerveaza la culme ca trebuie sa ma loghez de 100ori asta e ...eu n-am gasit metoda aia miraculoasa inca...poate stiti voi

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

"plaid India" e cumva o chestie cu dungi maro?Urata,intr-adevar.Eu o vad buna doar pt pus pe iarba la un picnic.

DA!Si are si niste dimensiuni ,oricat ar fi fost de frumoasa,de o face inutilizabila,poate doar la un pat de copil mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

ziua buna, doamnelor

imi puteti da si mie adresa de mail a Sabinei...sau cu s-o numi tanti Redoute Mi-a alunecat mousu' si am comandat ceva gresit si as dori sa o rog sa-mi faca ea modificarea...de culoare.
Multumesc

mama Anei(1 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ce parere aveti de bluzonul acesta ptr o fetita:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324111878&documentid=207607&categoryid=27905516&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Sincer!

Mergi la inceput